Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Браво
Вие сте факир !!! Сега , ако може стъпка по стъпка да ми покажете как става тая с видеото !

- freako
- научил се да хвърля
Сега с новата платформа ще добавите ли форума в tapatalk за да може да се чете адекватно и през смартфон?
Мераклия да се научи на мач-риболов 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми то и сега си се чете повече от адекватно и през смартфон 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Не знам каква е платформата, обаче просто форума вече не прилича на нищо... Друг въпрос е че и началната страница е в същото положение...
Има толкова много и излишни неща, че ако можех бих ги разкарал... Надявам се да успеете да върнете поне малко от малко облика на стария...
Има толкова много и излишни неща, че ако можех бих ги разкарал... Надявам се да успеете да върнете поне малко от малко облика на стария...
- freako
- научил се да хвърля
Чете се през браузър, което автоматично значи, че трябва да зумваш, да чакаш да ти зареди страница и т.н.Павел Иванов написа:Ми то и сега си се чете повече от адекватно и през смартфон
Друго си е tapatalk. Да можеш да си имаш всички форуми в 1 приложение, а не да пишеш в браузъра. Да можеш да се абонираш за теми и да те известява веднага и т.н. благини.
Ако админите решат трябва да инсталират 1 плъгин към сайта и готово https://tapatalk.com/start-here.php
Мераклия да се научи на мач-риболов 

Първо да оправим текущите бъгчета и по-натам ще бодна един Tapatalkfreako написа:Чете се през браузър, което автоматично значи, че трябва да зумваш, да чакаш да ти зареди страница и т.н.Павел Иванов написа:Ми то и сега си се чете повече от адекватно и през смартфон
Друго си е tapatalk. Да можеш да си имаш всички форуми в 1 приложение, а не да пишеш в браузъра. Да можеш да се абонираш за теми и да те известява веднага и т.н. благини.
Ако админите решат трябва да инсталират 1 плъгин към сайта и готово https://tapatalk.com/start-here.php
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- hshopov
- разбира нещата
Вчера през телефона ми се видя вълк и мечка! На компа стои доста по добре( липсва ми мобилната версия)
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Целия сайт трябва да ти е в пъти по-удобен, когато го отваряш през мобилно устройствоhshopov написа:Вчера през телефона ми се видя вълк и мечка! На компа стои доста по добре( липсва ми мобилната версия)
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- hshopov
- разбира нещата
Вчера беше ад, Сашко! Бавно зареждаше,изваждаше ме постоянно,половината функции не действаха...Не зле е новия облик,свиква се бързо!fixxer написа:Целия сайт трябва да ти е в пъти по-удобен, когато го отваряш през мобилно устройствоhshopov написа:Вчера през телефона ми се видя вълк и мечка! На компа стои доста по добре( липсва ми мобилната версия)
- кирил великий
- разбира нещата
Много по-лесно се намира информация в старите теми, търсенията са по-добри и т.н. Хубава промяна е станала.
- hshopov
- разбира нещата
Като кликна на профила на който и да е потребител,само аз ли не мога да видя мненията му или не правя нещо,като хората?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Наистина е отвратително ,и пак казвам - не е кой знае каква паролата ми ,но не искам да я споделям!!!Антон Тонев написа:Не знам защо,обаче не ми запаметява потр име и парола,и всеки път ги пиша наново.
- hshopov
- разбира нещата
Старост,нерадост...намерих го 

??sapuna написа:Наистина е отвратително ,и пак казвам - не е кой знае каква паролата ми ,но не искам да я споделям!!!Антон Тонев написа:Не знам защо,обаче не ми запаметява потр име и парола,и всеки път ги пиша наново.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS