Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2016-сафрид
Днеска пред Траката съвсем слаба работа. 2 шепи граца сутринта.
викаш делфините се наядоха и пуснаха сюрията нагоре ;щ който успял .. захлебил ;щvesko1234 написа:Днеска пред Траката съвсем слаба работа. 2 шепи граца сутринта.
-
- научил се да хвърля
И след обяд същата работа, чак по залез даде малко мешано.....vesko1234 написа:Днеска пред Траката съвсем слаба работа. 2 шепи граца сутринта.
- st_beer
- ще става разбирач
Днес по никое време решихме да идем до морето. Пристигнахме на къмпинг градина към 12.00 часа. Подготвих бързо каяка и запалих греблата към острова св. Иван. Когато стигнах там покрай въжетата на мидарниците от към северния заслон на сонара имаше страшно гъсти пасажи. Рибата се държеше от 8-10 метър и нямаше празно вадене,но за съжаление само граца. За няколко часа до 17.00 съм взел 4 кила предимно граца и тук там по някой хубав сафрид. Направих си кефа и сефтето на морския риболов за тази година.
Hobie Mirage Outback
Днес опити из Бургаски залив за сафрид.... Но уви, после пренасочихме риболова към попове... Но се оказа , че гъмжи от миджит...и крайния резултат се оказа значително количество миджит и прилично поп.... И по обяд на сушата 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ribar
- ще става разбирач
Здравейте!
Днес на Ной сутринта от 6:30 до 8:30 направих два доста жалки опита за риболов...влязох, вълната ме стресна, щото ме подмяташе с моя дюшек, както се беше изказал някой за този модел лодки, и излязох след 10 мин...висях около час на брега в чудене да вляза ли пак или да стягам багажите, но дойдоха доста колеги с лодки, които ми вдъгнаха кураж и влязох...за още 10 минути, защото 1во, докато влизах, колеги излязоха и казаха, че няма нищо, и 2ро, вълната пак си ме стресна и по живо - по здраво, с общ риболов от около 6-7 минути чепаре във водата...
Днес на Ной сутринта от 6:30 до 8:30 направих два доста жалки опита за риболов...влязох, вълната ме стресна, щото ме подмяташе с моя дюшек, както се беше изказал някой за този модел лодки, и излязох след 10 мин...висях около час на брега в чудене да вляза ли пак или да стягам багажите, но дойдоха доста колеги с лодки, които ми вдъгнаха кураж и влязох...за още 10 минути, защото 1во, докато влизах, колеги излязоха и казаха, че няма нищо, и 2ро, вълната пак си ме стресна и по живо - по здраво, с общ риболов от около 6-7 минути чепаре във водата...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Къде е сафрида??
В морето
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не позна - на борсата е.kanev60 написа:В морето

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
аха....и на борсата слаба работа,че и скъп....да падне североизтока и ще го търсим!
към болата ще да е забегнал май
Някой инфо за болата има ли ? Смятам да ходя събота но се чудя на болата ли ,към бяла ли да отида,ако може някой с актуална информация да ме насочи ще съм му благодарен.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Във вторник бях на Зеленка,изкараха мрежите на даляна,
от няколко дена нямали кьорава риба.
Но ден със ден не си приличат.
от няколко дена нямали кьорава риба.
Но ден със ден не си приличат.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По не потвърдена информация на Бяла вадели по 3-4кг ама само сутрин до 10чPenev1987 написа:Някой инфо за болата има ли ? Смятам да ходя събота но се чудя на болата ли ,към бяла ли да отида,ако може някой с актуална информация да ме насочи ще съм му благодарен.
дали си заслужава за 3кг грацосафрид не знам азмани нямалооо

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Ще се пробвам на болата аз , живот и здраве ще пиша какво сме направили . Благодаря за инфото на бяла