Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
Всичко друго хубаво , само не разбрах от кои точно мои думи установи , че ти гледам в канчето
Баш аз
Баш па в твоето
Айде стига толкоз спам , ако те притеснява нещо има друг подфорум или ЛС

Айде стига толкоз спам , ако те притеснява нещо има друг подфорум или ЛС

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Нещо модераторите са в конфликт!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- tedchakala
- новобранец

- kostakosta
- научил се да хвърля
Поздравления за хубавата риба. Неволно заглавието на темата навява аналогия "рибата на живота ми"-"любовта на живота ми". От цялата препирня и изтрити мнения, за които мога само да гадая по отговорите на тия мнения. Виковете ОСАННА и РАЗПНИ ГО аз не можах да разбера съдбата на тая риба. Автора на темата така и не осветли тоя въпрос ( поне аз не видях).
Та въпроса ми е към всички участници в полемиката.
Вие бихте ли изяли любовта на живота си?..........

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- новобранец
И теб ще те нападнат форумните съдии...kostakosta написа:Поздравления за хубавата риба. Неволно заглавието на темата навява аналогия "рибата на живота ми"-"любовта на живота ми". От цялата препирня и изтрити мнения, за които мога само да гадая по отговорите на тия мнения. Виковете ОСАННА и РАЗПНИ ГО аз не можах да разбера съдбата на тая риба. Автора на темата така и не осветли тоя въпрос ( поне аз не видях).
Поздравления и от мен, но все пак ако ще се пуска подобна тема, и няма снимки с евентуалното пускане на рибата, и не даваш ясна информация за случилото се с улова (не казвам, че някой е длъжен), просто трябва да си готов за подобни мнения и въпроси. Това е форум и всеки има право да пише и пита каквото си иска, стига да е по правилата.
И все пак, авторът е перфектен за политик, успява да отговори на всеки въпрос - без да отговори.
Лично аз бих документирал и пускането на подобен екземпляр, но тук такова едва ли е имало. Не нападам никого, всеки живее с избора си, въпросът е да можеш да застанеш зад него.

-
- научил се да хвърля
Поздравления за страхотната слука ! Изчетох всичките 8 страници с коментари ,но никъде колегата Веско, не е казал точно ,конкретно и ясно взел ли е рибата или я е пуснал и на каква стръв я е хванал. ОТ постовете му личи,че е мъжко момче ,затова не мисля,че ще му е проблем да сподели и тази информация с нас, която вероятно ще сложи край и на последните неизвестни . С респект и пожелания за улов 30кг + 

- Vesko1
- сериозен играч
47 ДНИ...след улова на трофея...гледам темата пак е най- отгоре....на първа страница,мислех че ще потъне в небитието...полека лека...да да ама не.Дебатите продължават с пълна сила...явно скуката е тотална.Народа не ходи на риболов...а чука по клавишите.А нашата шаранджийска двойка направи още 2 излета за тези близо месец и половина,имаше и софрички...нови придобивки се изпробваха и т.н..Риби има...не е като да няма,....НО обзора ще е "наесен с песен" ако сме живи и здрави.А дотогава..."тайна майна".
Наслука колеги!
Наслука колеги!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Точно Веско,преди 30та страница,никакви пояснения,мене ми е все тая какво се е случило
С тоя Амур.
С тоя Амур.

Риболовци.
- kostakosta
- научил се да хвърля
Все пак това не е нищо повече от 22 кг мръвка. Даже като махнеш главата и карантиите дали има и 15кг чисто месо.lusienn написа:Точно Веско,преди 30та страница,никакви пояснения,мене ми е все тая какво се е случило
С тоя Амур.
Боли ме фара,колко тежи транжиране.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
И аз освен ХВАЛА , друго не мога да изкажа на човека. Всеки мечтае за такава риба и браво на тези, които осъществяват тази мечта. Не мога да разбера хората, които ( ще използвам американизъм) ХЕЙТВАТ.Какво значи "рибата върната ли е във водоема" ? Какво изобщо значение има това ? Вместо да кажете едно браво, плюете по човека. На срендака зашивате ли му бута, снимате се с него и го пускате по живо по здраво .. ? Наистина тоя ютуб с напудрени шаранджииски английски клипчета проми мозъците на доста хора. Както някой по-горе каза 1-2 амура или 1-2 шарана няма да нарушат популацията на тази риба в даден водоем. Друг е фактора поради който рибите изчезват и най-лошото е, че си затваряме очите. От пещерните времена човека е ловец, ловял е риба със заострена пръчка и е носил в пещерата иначе малките маймуни ще умрат от глад. Не са правили рисунки как го е хванал и пуснал. Пожелавам на всеки по една ... ако не такава то подобна риба до края на сезона. ... и стига с бай ганьовщина.... Освен да искам акъл на човека как да си хвана и а такава риба друго не виждам какво още мога да изкоментирам ...
Евала колега,поклон ти правя за това изказване!!!И аз се възмущавам от тия компютърни риболовци ама какво можеш да направиш те си знаят своето някой като изкоментира своя риболовен излет и те като хиени отгоре му.И повярвай ми поне 60% от тях не са стъпвали на водоем.Човекът споделил своя излет и какво е хванал а те го обърнаха на втор световна война.Затова и заради такива,,които не бих ги нарекъл колеги колегите спряха да коментират своите излети.
А какво гледат и правят модераторите незнам!
А какво гледат и правят модераторите незнам!
Здравейте ! Много интересна тема се е получила . Относно законно ли е прибирането на подобен екземпляр , уловен по всички правила на спортния риболов , на всички ни е ясно! Според мен е трябвало да има клип или снимки с пускането на рибата и всичко е ок. В крайна сметка форума трябва да насърчава опазването на подобни трофеи . И все повече колеги възпитаваме децата си именно в това , и може би някога в недалечно бъдеще нещата да се получат и по нашите красиви диви водоеми да се радваме на нормален риболов както е по света. И такава голяма дърта риба едва ли е вкусна!
Колега ,първо дърта риба няма,второ хвани и ти такава ако можеш,и трето ще престанете ли вече с вашите простотии това е форум за споделяне а не е някоя селска седянка където бабите обсъждат тоя и оня.И да те питам нещо.Ловджиите като отстрелят дивеч бил той и трофеен как го съживяват и го пускат отново?Айде престанете вече с вашите глупости и простотии.То заради такива като вас колегите вече спряха да споделят своите излети.
Колега Vesko другият път ти пожелавам да хванеш 30кг рибок и им качи клипче каккак го транжираш а от мен бирата.
Колега Vesko другият път ти пожелавам да хванеш 30кг рибок и им качи клипче каккак го транжираш а от мен бирата.