Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми

Мнение от Павел Иванов »

Всичко друго хубаво , само не разбрах от кои точно мои думи установи , че ти гледам в канчето :roll: Баш аз :roll: Баш па в твоето :lol: :lol: :lol:
Айде стига толкоз спам , ако те притеснява нещо има друг подфорум или ЛС :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Нещо модераторите са в конфликт!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

:shock: Браво, поздравления :rolleyes: :fishing6:
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Поздравления за хубавата риба. Неволно заглавието на темата навява аналогия "рибата на живота ми"-"любовта на живота ми". От цялата препирня и изтрити мнения, за които мога само да гадая по отговорите на тия мнения. Виковете ОСАННА и РАЗПНИ ГО аз не можах да разбера съдбата на тая риба. Автора на темата така и не осветли тоя въпрос ( поне аз не видях).
Та въпроса ми е към всички участници в полемиката.
Вие бихте ли изяли любовта на живота си?..........
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

:shock:
:?
:smt017
:smt018
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Zahariev91
новобранец
новобранец

Мнение от Zahariev91 »

kostakosta написа:Поздравления за хубавата риба. Неволно заглавието на темата навява аналогия "рибата на живота ми"-"любовта на живота ми". От цялата препирня и изтрити мнения, за които мога само да гадая по отговорите на тия мнения. Виковете ОСАННА и РАЗПНИ ГО аз не можах да разбера съдбата на тая риба. Автора на темата така и не осветли тоя въпрос ( поне аз не видях).
Та въпроса ми е към всички участници в полемиката.
И теб ще те нападнат форумните съдии...
Поздравления и от мен, но все пак ако ще се пуска подобна тема, и няма снимки с евентуалното пускане на рибата, и не даваш ясна информация за случилото се с улова (не казвам, че някой е длъжен), просто трябва да си готов за подобни мнения и въпроси. Това е форум и всеки има право да пише и пита каквото си иска, стига да е по правилата.
И все пак, авторът е перфектен за политик, успява да отговори на всеки въпрос - без да отговори.
Лично аз бих документирал и пускането на подобен екземпляр, но тук такова едва ли е имало. Не нападам никого, всеки живее с избора си, въпросът е да можеш да застанеш зад него. :wink:
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Поздравления за страхотната слука ! Изчетох всичките 8 страници с коментари ,но никъде колегата Веско, не е казал точно ,конкретно и ясно взел ли е рибата или я е пуснал и на каква стръв я е хванал. ОТ постовете му личи,че е мъжко момче ,затова не мисля,че ще му е проблем да сподели и тази информация с нас, която вероятно ще сложи край и на последните неизвестни . С респект и пожелания за улов 30кг + :)
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

47 ДНИ...след улова на трофея...гледам темата пак е най- отгоре....на първа страница,мислех че ще потъне в небитието...полека лека...да да ама не.Дебатите продължават с пълна сила...явно скуката е тотална.Народа не ходи на риболов...а чука по клавишите.А нашата шаранджийска двойка направи още 2 излета за тези близо месец и половина,имаше и софрички...нови придобивки се изпробваха и т.н..Риби има...не е като да няма,....НО обзора ще е "наесен с песен" ако сме живи и здрави.А дотогава..."тайна майна".
Наслука колеги!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
lusienn

Мнение от lusienn »

Точно Веско,преди 30та страница,никакви пояснения,мене ми е все тая какво се е случило
С тоя Амур.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

lusienn написа:Точно Веско,преди 30та страница,никакви пояснения,мене ми е все тая какво се е случило
С тоя Амур.
Все пак това не е нищо повече от 22 кг мръвка. Даже като махнеш главата и карантиите дали има и 15кг чисто месо.
lusienn

Мнение от lusienn »

Боли ме фара,колко тежи транжиране.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

И аз освен ХВАЛА , друго не мога да изкажа на човека. Всеки мечтае за такава риба и браво на тези, които осъществяват тази мечта. Не мога да разбера хората, които ( ще използвам американизъм) ХЕЙТВАТ.Какво значи "рибата върната ли е във водоема" ? Какво изобщо значение има това ? Вместо да кажете едно браво, плюете по човека. На срендака зашивате ли му бута, снимате се с него и го пускате по живо по здраво .. ? Наистина тоя ютуб с напудрени шаранджииски английски клипчета проми мозъците на доста хора. Както някой по-горе каза 1-2 амура или 1-2 шарана няма да нарушат популацията на тази риба в даден водоем. Друг е фактора поради който рибите изчезват и най-лошото е, че си затваряме очите. От пещерните времена човека е ловец, ловял е риба със заострена пръчка и е носил в пещерата иначе малките маймуни ще умрат от глад. Не са правили рисунки как го е хванал и пуснал. Пожелавам на всеки по една ... ако не такава то подобна риба до края на сезона. ... и стига с бай ганьовщина.... Освен да искам акъл на човека как да си хвана и а такава риба друго не виждам какво още мога да изкоментирам ...
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Евала колега,поклон ти правя за това изказване!!!И аз се възмущавам от тия компютърни риболовци ама какво можеш да направиш те си знаят своето някой като изкоментира своя риболовен излет и те като хиени отгоре му.И повярвай ми поне 60% от тях не са стъпвали на водоем.Човекът споделил своя излет и какво е хванал а те го обърнаха на втор световна война.Затова и заради такива,,които не бих ги нарекъл колеги колегите спряха да коментират своите излети.
А какво гледат и правят модераторите незнам!
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

Здравейте ! Много интересна тема се е получила . Относно законно ли е прибирането на подобен екземпляр , уловен по всички правила на спортния риболов , на всички ни е ясно! Според мен е трябвало да има клип или снимки с пускането на рибата и всичко е ок. В крайна сметка форума трябва да насърчава опазването на подобни трофеи . И все повече колеги възпитаваме децата си именно в това , и може би някога в недалечно бъдеще нещата да се получат и по нашите красиви диви водоеми да се радваме на нормален риболов както е по света. И такава голяма дърта риба едва ли е вкусна!
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега ,първо дърта риба няма,второ хвани и ти такава ако можеш,и трето ще престанете ли вече с вашите простотии това е форум за споделяне а не е някоя селска седянка където бабите обсъждат тоя и оня.И да те питам нещо.Ловджиите като отстрелят дивеч бил той и трофеен как го съживяват и го пускат отново?Айде престанете вече с вашите глупости и простотии.То заради такива като вас колегите вече спряха да споделят своите излети.
Колега Vesko другият път ти пожелавам да хванеш 30кг рибок и им качи клипче каккак го транжираш а от мен бирата.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”