Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
В коя част на язовира бяхте? Аз съм се нагласил да бъда някъде по стената.
-
- научил се да хвърля
Еми то днес отидохме малко случайно.В 6 и 30 всички места по стената бяха заети, заради това седнахме под скалите дето се получава една като мостче,защото взе още много печеше , а там беше сянка.
Сигурно сутрин може да кълве повече. На слука утре
Сигурно сутрин може да кълве повече. На слука утре

Слаба работа, от към 10:30 до 15:30 десетина уклея и две бабушки дребнички, иначе риба има, вижда се че играе и от време на време скачат някакви рибета към половинката. Днес иначе също има доста рибари, доколкото разбрах всеки търси таранка имаше и хора дето си бяха похванали, ама отдалеч не можах да снайперирам какво 
P.S. Изгоряха ми колената от т'ва слънце xaxa

P.S. Изгоряха ми колената от т'ва слънце xaxa

-
- научил се да хвърля
В риболовните магазина трябва да започнат да продават и слънцезащитни кремове

Хахаха, сигурно ще имат печалба от тях, аз по принцип не обичам да се мажа с каквито и да било мазила и затова все горя 

На големия язовир в Кайлъка каква риба върви и на каква стръв. Казаха ми че имало толстолоб и става ли за макара
-
- новобранец
Tаранка, червеноперка кълве на бял червеи, царевичка, жито. Уклеи също има. Толостолоб също има, но не съм видял да го ловят. Шаран също има, на инцидентни удари.a4oa4o3 написа:На големия язовир в Кайлъка каква риба върви и на каква стръв. Казаха ми че имало толстолоб и става ли за макара
мерсиstefantosunov написа:Tаранка, червеноперка кълве на бял червеи, царевичка, жито. Уклеи също има. Толостолоб също има, но не съм видял да го ловят. Шаран също има, на инцидентни удари.a4oa4o3 написа:На големия язовир в Кайлъка каква риба върви и на каква стръв. Казаха ми че имало толстолоб и става ли за макара
-
- новобранец
Дано съм бил полезен. Аз лично от стартирането на сезона ходя почти всеки ден - след обят към 16:00 часа, че нямам възможност (работа) сутрин да отида, и съм хващал таранки на плувка до кило ( средно около 400 гр. до 600 гр.) с телескопче 6 - ца и макара с подвижна плувка. На дъно не съм опитвал. Повечето на бал червей. Сутрин сигурно ще е по резултатно.a4oa4o3 написа:мерсиstefantosunov написа:Tаранка, червеноперка кълве на бял червеи, царевичка, жито. Уклеи също има. Толостолоб също има, но не съм видял да го ловят. Шаран също има, на инцидентни удари.a4oa4o3 написа:На големия язовир в Кайлъка каква риба върви и на каква стръв. Казаха ми че имало толстолоб и става ли за макара
Днес направих втори дубъл на Кайлъка до към обяд и отново фейл
Бая хора имаше от сутринта и застанахме на най-яловото място (на дупката в скалата че само там беше свободно и не ни се ходеше през гората)

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Нова седмица - нови въпроси...
На къде да се ходи?
На къде да се ходи?

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Аз замислям нещо Искър,че тая година не съм стъпвал там 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
И аз за Искъра мисля, ама за Карлуково, пък ми се вижда далечко. Някаква идея какво му е нивото?

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
На Гиген ловят мряна
ако искате да организираме нещо?

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Мен ще ме водят по Ореховица/ Славовица на някакви "дашни"места .
Да се надяваме,че в събота ще има с какво да се похваля.
Да се надяваме,че в събота ще има с какво да се похваля.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.