Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Извинявам сь
имах предвид в обратна посока (демек на доле ) грешката е моя .
Не е соколя ,а скалите след моста ,не им знам името !
Снимките са клипчета ,и май ще трябва да ходя да си ги взимам,оти колегата гледа умно компютеро.
На едната лодка имаше надпис Vestel и некьв номер ма не го помня.
Дано до довечера успея да ги взема!!

Снимките са клипчета ,и май ще трябва да ходя да си ги взимам,оти колегата гледа умно компютеро.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
кълве ли нещо в тая мъгла?
Голям си шегаджияbobo_33333 написа:Днес и уклея не ще да апи.
Зимаха само такива,кат кибритени клечки![]()

Нещо си се пообъркал малко. Това е негово мнение от другия форум:muerter написа:Извинявам сьимах предвид в обратна посока (демек на доле ) грешката е моя .
vestel написа:Вчера като вадихме мрежата ... се случи пред поглада на поне 10 "рибари" които си ловиха уклей от брега ... от време на време хвърлях едно око какво правят ... никой не вдигна телефона или пък да извика ей ... ко правите бе браконери - защото на пръв поглед всеки може да ни вземе за такива ... спираме и поцваме да си вадим мрежа. Аз ако бях на брега поне на 112 щях да звънна. Трябва да се пречупи безразличието на тези които си плащат билета и се ослушват като мушмороци и се натискат ниско у тревата, ама ак мина по-близо с лодката край плувките почват да реват, че им плашим рибата. За всеки случай след като я извадихме и преди да почнем да пускаме рибата двънах и на 112 и на ИАРА, че току виж сме попаднали в списъка на браконерите

Като не кълве аз ще клъвна.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не сьм се обьркал ни най малко ,казвам това което видях с очите си.Toki написа:Нещо си се пообъркал малко
Нямам нищо общо с баба Ванга (мир на праха и )за да знам кой какво е пуснал ,знам само кой какво вади.
Звьнях на 112 ,както вече казах 5 мин по рано докато се вадеше другата мрежа,от друга лодка.
А и снимахме от 20мт без да се крием ,и са ни видели сьс сигурност.
Ако това което казват колегите е вярно ,мога само да им сваля шапка.
И за да не бьда голословен ето снимките .
1та лодка

и 2та ,за която може и да греша

и малко клипчета ,колегата е снимал сьс задника си за което се извинявам

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G0r9FKog0LE?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G0r9FKog0LE?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-ahfFEPVUOQ?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-ahfFEPVUOQ?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Бати държавата сме!
Е тая лодка vestel.bg не я знаят ли? Ами ако аз напиша на браконерската си лодка http://www.hamali.bg ще довтасат иначе за вчас.
Тук всеки ден човек си задава въпроса "Какво правя в тази свинщина, а не хвана самолета на някъде!
Колега Весик, полицията тук не може ли да се намеси при такава явна корупция на ИАРА
Е тая лодка vestel.bg не я знаят ли? Ами ако аз напиша на браконерската си лодка http://www.hamali.bg ще довтасат иначе за вчас.
Тук всеки ден човек си задава въпроса "Какво правя в тази свинщина, а не хвана самолета на някъде!
Колега Весик, полицията тук не може ли да се намеси при такава явна корупция на ИАРА
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Оказа се ,че лодката с надпис Vestel явно не е бракониерска .ХАМАЛИН написа:Е тая лодка vestel.bg не я знаят ли?
Просто са намерили мрежата и са я извадили ,след което рибата е била пусната по думи на колегата.
Извинявам се ако сьм ги обидил ,но в последствие се оказа ,че- совите не са, това което са

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Нещо не си разбрал,не всеки който вади мрежа е браконерХАМАЛИН написа:Бати държавата сме!
Е тая лодка vestel.bg не я знаят ли? ...

vestel написа:
Вчера като вадихме мрежата ... се случи пред поглада на поне 10 "рибари" които си ловиха уклей от брега ... от време на време хвърлях едно око какво правят ... никой не вдигна телефона или пък да извика ей ... ко правите бе браконери - защото на пръв поглед всеки може да ни вземе за такива ... спираме и поцваме да си вадим мрежа. Аз ако бях на брега поне на 112 щях да звънна. Трябва да се пречупи безразличието на тези които си плащат билета и се ослушват като мушмороци и се натискат ниско у тревата, ама ак мина по-близо с лодката край плувките почват да реват, че им плашим рибата. За всеки случай след като я извадихме и преди да почнем да пускаме рибата двънах и на 112 и на ИАРА, че току виж сме попаднали в списъка на браконерите
Аз там съм пораснал...
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Да бе кепчето за какво е като е забранен хищникът!? Блаженни са веруищите!muerter написа:Оказа се ,че лодката с надпис Vestel явно не е бракониерска .ХАМАЛИН написа:Е тая лодка vestel.bg не я знаят ли?
Просто са намерили мрежата и са я извадили ,след което рибата е била пусната по думи на колегата.
Извинявам се ако сьм ги обидил ,но в последствие се оказа ,че- совите не са, това което са![]()
"Тя падна на ножа и така 17 пъти!".
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Не всички хишници са забранени
Кепчето е За сом
и е забранена да се взема бяла риба и щука,не да се ловят хишници
По принцип колегата Vestel влачи точно за мрежи

Кепчето е За сом

и е забранена да се взема бяла риба и щука,не да се ловят хишници
По принцип колегата Vestel влачи точно за мрежи
Аз там съм пораснал...
Ако полицията има правомощията да действа самостоятелно в такива случаи,няма начин да не посети мястото и да не провери сигнала.....Тези сигнали от 112 ги предават на ИАРА и....всички знаем как се оправдават..."Сега сме на Сопот сега сме ....не знам къде си..".Трябва да се криминализира това деяние и да се тълкува като престъпление,а не да се пишат актове...Дознание,дело,присъда....при повторна в "какамангата",само така ще има оправия...ХАМАЛИН написа:Бати държавата сме!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Здравейте,
искам да подпитам ей тъй аджаба уклея активен ли е още ? Има ли тия дни риболов изобщо по язовира?
искам да подпитам ей тъй аджаба уклея активен ли е още ? Има ли тия дни риболов изобщо по язовира?
Ами той не е спирал.IVKOPIVKO написа:Здравейте,

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Аааа дообре , значи време е да го погна отново ...