Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от bobo_33333 »

Язовира дали се е размътил от валежите тези дни? :roll:
Аз там съм пораснал...
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Не,Бобо.
Риба къща няма.
ulian-dimitrov
новобранец
новобранец

Мнение от ulian-dimitrov »

Нивото се е вдигнало и се ловят само маломерни платички и рядки уклеики. Таранки няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

За някои може вече е известно за други не е .Яз. Сопот е включен в списъка с водоеми разрешени за нощен риболов от 1 юни до 30 ноември.По добра новина от това здраве му кажи. :drinkers: Най - накрая ще оставяме дънните въдици без притеснение в очакване някои трофеен екземпляр.Честито на печелившите ,които ще риболовстват на яз.Сопот :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Menkata написа:За някои може вече е известно за други не е .Яз. Сопот е включен в списъка с водоеми разрешени за нощен риболов от 1 юни до 30 ноември.По добра новина от това здраве му кажи. :drinkers: Най - накрая ще оставяме дънните въдици без притеснение в очакване някои трофеен екземпляр.Честито на печелившите ,които ще риболовстват на яз.Сопот :wink:
Менка,това отдавна го написах :D
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

яз,Сопот написа:
Menkata написа:За някои може вече е известно за други не е .Яз. Сопот е включен в списъка с водоеми разрешени за нощен риболов от 1 юни до 30 ноември.По добра новина от това здраве му кажи. :drinkers: Най - накрая ще оставяме дънните въдици без притеснение в очакване някои трофеен екземпляр.Честито на печелившите ,които ще риболовстват на яз.Сопот :wink:
Менка,това отдавна го написах :D
Явно съм бил пиян и съм забравил :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:
skpandurski
новобранец
новобранец

Мнение от skpandurski »

Днес на малкият Разван едър оклеи и безброи платички таранка няма.
Прикачени файлове
IMG_0189.JPG
IMG_0189.JPG (107.12 KiB) Преглеждано 1115 пъти
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Пополацията на палтиката маломерна нараства до така степен,че имам усещането че задушава другите видове в язовира.И доста досадна друга риба едва се добира до стръвта. :(
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Menkata написа:Пополацията на палтиката маломерна нараства до така степен,че имам усещането че задушава другите видове в язовира.И доста досадна друга риба едва се добира до стръвта. :(
Едно умно заключение :D вчера Менка си пуснах новия сонар в ход,рибата беше на 1до 3м и се като точки мънечки,в големи групи,водата 12гр. заключение,таран няма се е платика.Обиколката беше от чешмата до края на Миров дол,най.много риба даде на носа на гребната база сносни,и при чешмата в определен район,студено е и е горе но там бият през пръсти :lol:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Друго си е със сонара Дака,едни очи в повече и то под -водата :wink: :D
Беше ли на почистването,зарибяване имаше ли?По тв снощи като казваха къде ,какво са почистили по язовири,най-много на Сопот -2500кг.боклук :shock: ,но и много участници е имало.А за платичките ,вярно станаха напаст.Както ти казах преди време,като говорих с едни момчета състезатели по риболов,тази платика прехвърлена от Дъбника няма да стане едра.Викат и "скимери",кръстосвала се с бабушки и т.н.,няма стане като в Дунав,яз.Искър,Жребчево ,рядко минават на 1 кг. :?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

MITKO70 написа:Друго си е със сонара Дака,едни очи в повече и то под -водата :wink: :D
Беше ли на почистването,зарибяване имаше ли?По тв снощи като казваха къде ,какво са почистили по язовири,най-много на Сопот -2500кг.боклук :shock: ,но и много участници е имало.А за платичките ,вярно станаха напаст.Както ти казах преди време,като говорих с едни момчета състезатели по риболов,тази платика прехвърлена от Дъбника няма да стане едра.Викат и "скимери",кръстосвала се с бабушки и т.н.,няма стане като в Дунав,яз.Искър,Жребчево ,рядко минават на 1 кг. :?
О Мите губиш се :lol: .Бях навсакъде с малкия и да чистим и да зарибяваме с Йоско се видехме той изкара боклука с негов приятел с пикапа,но всичко изписано е пълна лъжа,с малкия и аз сме товарили лично,то не бяха 260 чувала,бе кво не ми се пише,повече на тез пиари никога като се видим ще Ви кажа,евала на клуб Балканка готини,бат Димо-пича,бе много неща видях,политика,политика и лъжи.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Изображение Ето това са 2500кг отпадаци,двамата с Йоско излизаме след товаренето.ОМРЪЗНА МИ ОТ ПРЕФЪНЦУНЕНИ ИСТОРИИ.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Изображение А тук са 1150 рибки полвината закупени от Слави а не 5000хл. както пишат,големи изхвърляния.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

яз,Сопот написа:Изображение А тук са 1150 рибки полвината закупени от Слави а не 5000хл. както пишат,големи изхвърляния.
другите са в друга кофа.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic76178.html" onclick="window.open(this.href);return false;те тава е,пичове :D Специални благодарности на бат Димо и Мишо отразили точно и ясно.
Риба къща няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”