Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Напълно подкрепям ivcho79ivcho79 написа:Евала колега![]()
![]()
ама знаеш ли че в момента без снимков материал в тая тема ти вярват само 0,0001% хората които четат
![]()
![]()
дай снимчици да опалкнем и ние 'каръците' оченце
![]()
![]()
![]()

Аз заминавам утре за два дена по моите любими места започнал съм подготовката още от вчера

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Еее Любо дано снимките са като ония които аз гледах
ама по 2-ве.Ако не те мързи мръдни до Гиген на боруна е почнал да излиза сомака
ако ли не ти си знаеш
НАСЛУКА!!!! И като се върнеш да пишеш дори и валат да си

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
До колегите от Силистра.Има ли начин да стигна до Боколуджата с лека кола?Не съм ходил от пролетта пътя беше изоран.
И сега е така,а и нивото е много ниско за там
Благодаря колега.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги какво се умълчахте,нещо ново по реката,някой нещо да е скубнал?Колегата Любо Трифонов пак е ударил кьоравото ама нещо си трае още не е писал откакто се е прибрал.

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ей нетърпеливко, снощи се прибрахivcho79 написа:Колеги какво се умълчахте,нещо ново по реката,някой нещо да е скубнал?Колегата Любо Трифонов пак е ударил кьоравото ама нещо си трае още не е писал откакто се е прибрал.![]()
![]()
![]()

Ще кажа само че си подобрих личният рекорд на шаран и то на два пъти

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
на какво ги докачи?И аз се пускам утре за 2-3 дни,но дочувам ,че не дава !?
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И така репортажчето
Та значи пристигам на мястото точно в 18,00ч. стоварвам багажа и първата работа ми е да хвърля въдиците и после да вдигам бивака и те така.Речено сторено. Редя си аз пръчка след пръчка и така до поседната и тъкмо и връзвам монтажа и първата пръчка падна, звънеца изхвърча, старт от място с 300 и след кратка схватка се преборих с ето този красавец

това се случи в 18,49ч., точно докато се борих с него мина един пътник и вдигна големи вълни та допълнително ми създаде проблеми с изваждането на рибата

и това беше за добре дошъл, после си оправих бивака и се ориентирах за нощните риби

и настана вечер месец изгрее и звезди обсипят свода небесен ...

до сутринта нищо, в 05,30 вял удър на мренския монтаж, реших че не се е закачила и я оставих, захраних мястотос кисната царевица и започнах презареждане на пръчките, тук е мястото да споделя за монтажите - първите три пръчки сложих на спирали с качамак, тях ги слагам най-отгоре по течението така че да имат захранваш ефект и на другите четири, които слагам на косъм. Приключих с презареждането и реших да извадя мренската пръчка и какво да ви кажа шващам я и опа риба, малка мрянка около кило и полвина, но изненадата беше пълна като видях рибата ето Ви снимки а коментарите оставям на Вас

Часът е 06,40 аз пия кафе и се радвам на красивата сутрин и ..... удър званеца полудява, пръчката щпиц, старт от място като Ф1
последва борба около 10 мин и хоп следващия красавец

стръвта

В тоя момен си мислех две риби в пъвите 10мин. на мача малииииииии до утре ще ги скъсам
да ама ме чу дявола
и като рече краи и те така.
Цял ден лсед това нищо и уклея даже нещеше, а мислех да си хвана за мезе, и така до вечерта после пак монтажите за сом и мряна и пак чакане.През ноща излезе едно бебе сомче и това беше, запазих до сутринта за фото сесия и аиде при мама

На другия ден до обяд ми беше расписан билета и пак нищо
В свободното време правих оборка на района посабрах бая боклуци

В 14,00ч. садята свири край на мача и резулта е два шарана по 7,800 и 8,100 нов личен рекорд (старият е 6,500).

Това е от мен обещаният репортаж.

Та значи пристигам на мястото точно в 18,00ч. стоварвам багажа и първата работа ми е да хвърля въдиците и после да вдигам бивака и те така.Речено сторено. Редя си аз пръчка след пръчка и така до поседната и тъкмо и връзвам монтажа и първата пръчка падна, звънеца изхвърча, старт от място с 300 и след кратка схватка се преборих с ето този красавец

това се случи в 18,49ч., точно докато се борих с него мина един пътник и вдигна големи вълни та допълнително ми създаде проблеми с изваждането на рибата

и това беше за добре дошъл, после си оправих бивака и се ориентирах за нощните риби

и настана вечер месец изгрее и звезди обсипят свода небесен ...

до сутринта нищо, в 05,30 вял удър на мренския монтаж, реших че не се е закачила и я оставих, захраних мястотос кисната царевица и започнах презареждане на пръчките, тук е мястото да споделя за монтажите - първите три пръчки сложих на спирали с качамак, тях ги слагам най-отгоре по течението така че да имат захранваш ефект и на другите четири, които слагам на косъм. Приключих с презареждането и реших да извадя мренската пръчка и какво да ви кажа шващам я и опа риба, малка мрянка около кило и полвина, но изненадата беше пълна като видях рибата ето Ви снимки а коментарите оставям на Вас

Часът е 06,40 аз пия кафе и се радвам на красивата сутрин и ..... удър званеца полудява, пръчката щпиц, старт от място като Ф1

стръвта

В тоя момен си мислех две риби в пъвите 10мин. на мача малииииииии до утре ще ги скъсам

Цял ден лсед това нищо и уклея даже нещеше, а мислех да си хвана за мезе, и така до вечерта после пак монтажите за сом и мряна и пак чакане.През ноща излезе едно бебе сомче и това беше, запазих до сутринта за фото сесия и аиде при мама

На другия ден до обяд ми беше расписан билета и пак нищо

В свободното време правих оборка на района посабрах бая боклуци

В 14,00ч. садята свири край на мача и резулта е два шарана по 7,800 и 8,100 нов личен рекорд (старият е 6,500).

Това е от мен обещаният репортаж.
Евала колега, наскубал си ги яко
Как беше нивото на водата и влачеше ли водорасли?

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да питам - не ви ли е страх да риболовствате през ноща?
Не се зансям,а питам сериозно,че ми предстои няколкодневен излет,но не мисля да нарушавам правилата!
Не се зансям,а питам сериозно,че ми предстои няколкодневен излет,но не мисля да нарушавам правилата!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Няма да се плашиш, Митак, ето ти даже и малко ноу-хауsapuna написа:Да питам - не ви ли е страх да риболовствате през ноща?

[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e5gtTEBxvI0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e5gtTEBxvI0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е малко може да ги нарушимsapuna написа:Да питам - не ви ли е страх да риболовствате през ноща?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Споко, МитеФФФ, в тъмното никой няма да ви види.Митев написа:sapuna написа:
Е малко може да ги нарушим

На риба - като на война! Fish'n'chicks!