Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ozzyodd
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от ozzyodd »

dimmitov написа:Колеги някой знае ли какво се случва на тези два водоема на Войводиново, намират се в ляво преди правата вада, точно срещу Острова, от колко време минавам от там повече от един , двама души не съм виждал, днес имаше 30 коли най-малко.Да няма някакви промоции :D
Изображение
колега аз няколко съботи ходя следобедите там.първият водоем е 10лв и каквото си хванеш а вътрешният е 5 лева и каракудата е бонус
като цяло съм ходил на този от 5 лева само и е пълно с каракуда както при бай Илия с изключение че ги няма братята от "гетото".шараните са между 1 и 3 кг и се заплащат по 5лв за кило.мало и щука,сом,амур и кефал
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

на тия двата хикса бяхме днес .. 10тина каракудки едно шаранче около кило и един по едър около 3то кила откачен пред кепа ..
Да отварят сезона да се ходи някъде вече.. че по тия локви само патки и гъски ти газят кордите риба йок.. по добре с парите от входа сипи бензин, иди някъде на природа, Домлян примерно..
късмет работа . .
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

angel81 написа:на тия двата хикса бяхме днес .. 10тина каракудки едно шаранче около кило и един по едър около 3то кила откачен пред кепа ..
Да отварят сезона да се ходи някъде вече.. че по тия локви само патки и гъски ти газят кордите риба йок.. по добре с парите от входа сипи бензин, иди някъде на природа, Домлян примерно..

А за Острова някакво инофо да има , той се пада точно над 2та хиска и леко в ляво, само канала ги дели. Миналата година имаше приятен риболов там, така че който има някаква прясна информация да сподели. :)
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

На полицейския в Труд пак се прееба положението, пак няма вода и рибата не е активна.Аман вече,зимата правех по-успешни излети от сега.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

dimmitov написа:На полицейския в Труд пак се прееба положението, пак няма вода и рибата не е активна.Аман вече,зимата правех по-успешни излети от сега.
А попринцип сега щука излиза ли там ? Или някой друг хищник за спининг :mrgreen:
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Чорбаджията каза че миналата година хищника бил изтровен с някакъв хербицид и в момента няма хищник във водоема.
Изображение
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Днес на рибарникБадема ще има риболовно състезание.

Редовната сводка за риболова ни от вчера на Рибарник Бадема .С две думи ,голям кеф(отново).На Рибарника осърдно тренираше и Васко ,който направо им скъса джуките на рибите.Стягайте се в кръста ,защото и Коцето се е подготвил добре .

Фотосите. :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

stelco написа:.....
Стелко,нито те знам нито пък имам намерение да се заяждам,но защо следващият път не опиташ да сложиш фотосите в "моят риболовен излет".Е..и и рекламите и чудото,скролвам с мишката и очаквам във всяка следваща снимка да видя някой клекнал да прави свирка и на практика.Нека темата не се превръща в реклама на всяка цена.
Поздрави.
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Първо много е грозно на фона на снимките на дете да говориш за свирки и като не ме познаваш и не знаеш нищо за начина ни на риболов по добре не давай мнение за него.
Реклама не правя на никокого ,просто ловя там където ми е приятно,а това къде ще си пусна темата си е мое решение и ако не е направилното място има модератори ,които решават.
За сега второ няма. :evil:
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

stelco написа:Първо много е грозно на фона на снимките на дете да говориш за свирки и като не ме познаваш и не знаеш нищо за начина ни на риболов по добре не давай мнение за него.
Реклама не правя на никокого ,просто ловя там където ми е приятно,а това къде ще си пусна темата си е мое решение и ако не е направилното място има модератори ,които решават.
За сега второ няма. :evil:
Да,прав си.Изказах се малко рязко,за което се извинявам.Но твърде тенденциозни ми се виждат постовете ти,и точно това ме накара да те апострофирам.
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Нищо тендециозно няма колега, някъде по горе в темата имаше леко неприятни коментари за условията на риболов на рибарник Бадема от колеги, които не са го посещавали и бях обещал ,че ще пусня снимки от там за да се види ,че рибарника е добре подържан и има голямо разнообразие от риба ,количествено и качествено и,че това не са празни прказки. Всичките риби от снимките сме ги уловили на въдица и не са снимки на риби докарани в бидони и снимани преди да бъдат пуснати във водоема предварително .Обиколил съм доста рибарници и пак ще кажа разбирайте го както изкате ,риболова на Рибарник Бадема е супер.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

stelco написа:Нищо тендециозно няма колега, някъде по горе в темата имаше леко неприятни коментари за условията на риболов на рибарник Бадема от колеги, които не са го посещавали и бях обещал ,че ще пусня снимки от там за да се види ,че рибарника е добре подържан и има голямо разнообразие от риба ,количествено и качествено и,че това не са празни прказки. Всичките риби от снимките сме ги уловили на въдица и не са снимки на риби докарани в бидони и снимани преди да бъдат пуснати във водоема предварително .Обиколил съм доста рибарници и пак ще кажа разбирайте го както изкате ,риболова на Рибарник Бадема е супер.
Някъде по-горе в темата на два пъти помолих да прекратим този спор и всеки да лови там където му е приятно и му е по джоба. Колегата stelco най-добре знае колко пари е дал за въдици и екипировка , предполагам и колко му излиза един риболовен излет, така че би трябвало да знае че такива суми не по джоба на много от нас.Да , кефа цена няма,но трудът ни има и това ни ограничава.
Мислиш ли че незнаем каде е хубаво да се ходи и да се лови.
Моите уважения към Коцето от Бадема и за това което прави.Страхотно е, но за съжаление за някой от нас е трудно да си позволим да ловим често там.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Понеже ходя почти само по платени и по Марица мога да дам ясна оценка,че риболова на Бадема си заслужава парите на фона на мизерни водоеми с къде по-високи такси и пълни с дребна каракуда.Не искам да споменавам водоеми на които хем си плащаш ,хем си тръгваш разочарован.И кой каквото ще да си пише Малкия Стелко си натрупва опит.
Терзиев,поста ти бе повече от грозен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Мерси Ицо. :drinkers:
Ако наистина всичко го смятате в пари,значи не сте много добри в математиката.За да не правя пак реклама кажете ми рибарник на който шарана е 4.50 и със сигурност може да го ловите целагодишно и го има в огромни количества,къде за такса от 10 лева ти е гарантиран улов от 5 кг "плевелна риба"+ако можеш да си хванеш толостолоб.
Щом мислите ,че правя реклама и ви дразня извинете спирам с това.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Добре, вероятно аз не разбирам нещо.Отивам на Бадема,имам ден за губене и смятам да ловя почти цял ден. При такава концентрация на риба дори и да не съм много добър риболовец бих могъл да хвана 20кг шаран , поне така твърдите, щом връщате във водата по 5-6 пълни живарника.При новото условие на рибарника може да се практикува само риболов ,, хвани-вземи,, как ще ги платя тези килограми шаран? Макар и по 4.5 за кило.И за какво са ми?Другия вариант е 100 лв такса за да мога да пускам рибата обратно.Демек с по-малко от 150-200лв да не тръгвам защото имам разходи и за стръв и захранка и пътни.Моята математика показва това.
Сега ще ме награбите че само за пари говоря, изобщо не искам да говоря за пари ама без тях не мога да изляза от къщи , защото никой не говори за пари ама всеки иска.Знаете какви са заплатите в България и може да си представите с една заплата колко такива риболова може да се направят.
Наистина ми дотегна този спор ама така е ,, Сития не вярва на гладния,,
Тези 100лв наистина ни идват малко в повече, и вероятно това е стратегия да се отсеят клиентите като останат по-платежоспособните.Тези които са тръгнали на риба с 15-20лв няма как да стигнат до там.За съжаление.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”