Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
днес на маричка 2 сомчета около 3 кг и 2 щуки едната около 2 кг на пук на лошото време
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега дай малко повече инфо...tinkovetc написа:днес на маричка 2 сомчета около 3 кг и 2 щуки едната около 2 кг на пук на лошото време
Как ги хвана...
Аз бях около Димитровград ... на спининг почти нищо. Едно две почуквания и един изваден кефал.
Иначе кефала взимаше на скакалец и черница

и четерите риби се хванаха на воблер зад магазин алати пловдив
Днес вечерта на Баба Рада – валат – въртене на блесни и воблери и накрая нищо, НО се запознах с колегата Spinhead – който ми показа, как защо и кога се правят нещата в риболова на сом на спининг, като се надявам в скоро време (само да имах време да ходя по често на реката) да мога и аз да се похваля с някой достоен по размер сом (за което колегата Spinhead ще е главния виновник
) но и това ща стане. Иначе нивото на водата започна да се вдига и както видях май всички колеги останаха валат, но нищо тъкмо ще има повече риба за другия път.

-
- ще става разбирач
В понеделник вечер бащата беше на Марица,аз не успях да отида.НА спининга нищо,опитал е и на дъно на жива рибка,но пак нищо.Единствено плувката се е отчела с 1 скбоар,точно килограм
.Говорим за 6-ти км...

То риба има ама водата е повече.
Вчера най-после открих риболова и аз.Става въпрос за Маноле.Открих е силно казано,защото лично аз се капотирах тотално-закачалки,преправяния и т.н.,карък голям.Колегата хвана 2 кефала около нормата и една много доволна мряна.Всичко това за 2 часа на сладка царевица.Много красиви места.Утре пак 

а ето малко и от днес
- Прикачени файлове
-
- 16062011049_2.jpg (164.02 KiB) Преглеждано 1209 пъти
и още малко
- Прикачени файлове
-
- 16062011050.jpg (178.3 KiB) Преглеждано 1209 пъти
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- ще става разбирач
Браво, колега! Както си ги подкарал, бая зор ще видят тия сомове до есента.
Заради тебе вече ме е срам да пиша, че хващам някви си там жалки кефали, алаи, мрени и др. подобни. 

- Малкият рибар
- новобранец
Страхотна риба!Направо гигант! 

Супер излети колега!
Би ли споделил къде ги търсиш кефалите? В смисъл чисти брегове, около дървета, под тях, под паднали дървета? Също и къде се държи кефала, в плитко, дълбоко, в бързо, в бавно течение или може би на границата между двете. Ще съм благодарен ако можеш да ми дадеш такава информация, че ще ходя на спининг другата седмица 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Колега аз колкото пъти съм постнал уловена от мен риба е било видимо на каква примамка съм хванал рибата си, ти малко се подпичкваш с колегите и това ми прави впечатление от известно време, ще ти кажа, че мааааалко прекалявашшш!а ето малко и от днес
Прикачени файлове:

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
- batjoro76
- научил се да хвърля
Ами според мен активен ли е,взима навсякъде.По голямо значение имат примамките.Сега мисля че най-голям резултат дават малки въртящи блесни.kesh написа:Супер излети колега!Би ли споделил къде ги търсиш кефалите? В смисъл чисти брегове, около дървета, под тях, под паднали дървета? Също и къде се държи кефала, в плитко, дълбоко, в бързо, в бавно течение или може би на границата между двете. Ще съм благодарен ако можеш да ми дадеш такава информация, че ще ходя на спининг другата седмица