Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Колеги да попитам,някой чувал ли е да излиза по-едър костур,че много се чудя дали има смисъл да го търся? 

Кеф цена няма!!
Те дето дърпат е забранено
но общо взето само уклей и дребни платики.

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Малко да Ви подразня днес хубав риболов за 2 часа с малки инциденти.Първо повечето колеги които ходят явно си мислят ,че язовира е техен.Тези колеги които ме псуваха на майка бяха със Софиска регистрация на колите и бяха доста учтиви за Добро утро.Не визирам всички ,но тези бяха явно зависливи и лоши хора.Още при първото ми настаняване с лодката 2-ма изкочиха от палатките които бяха на повече от 300 м и въдиците им.Явно уж поне по мойто разбиране пазеха място на някой.Стана ми супер кофти и се махнах веднага,но все пак ми направиха добро.Преместих се и от 8 до 10 хванах доста добри риби,но уви задуха ураган дигна вълни по метър и се наложи да се ориентирам към уклеи на брега.Няма да споделя място стръв и каквото и да е точно заради колегите ,които бяха толкова любезни сутринта с мен да и се връща двойно.Слуката ми дойде понеже Данчо ми пожела да хвана лакатници.
Ето го първият лакът:

Ето го втория лакът-които може да види и Митко при правилно хранене се ловят тея екземпляри:

Ето и останалата рибка:

Поздрави на всички!Когато рибата си твоя никой друг не може да ти е хване
Ето го първият лакът:

Ето го втория лакът-които може да види и Митко при правилно хранене се ловят тея екземпляри:

Ето и останалата рибка:

Поздрави на всички!Когато рибата си твоя никой друг не може да ти е хване

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- emo vasilev
- сериозен играч
Виж какво приятелю - простотията ходи по хората , а не в гората . Свиквай с тези работи и хич да не ти прави впечатление !
Иначе браво за добрия излет - такива риби вече са мечта !
Иначе браво за добрия излет - такива риби вече са мечта !

Емо,бате на 50станах и по нагли нема,цяло лято ги търпим,то боклуци, претенций,писва ни,ако мен ми кажат тез думи найш кво става,че сте си забравят и въдиците на брега,какви са те да го псуват на ...а.Менката е добродушно момче приятел.
Риба къща няма.
Емо,бате на 50станах и по нагли нема,цяло лято ги търпим,то боклуци, претенций,писва ни,ако мен ми кажат тез думи найш кво става,че сте си забравят и въдиците на брега,какви са те да го псуват на ...а.Менката е добродушно момче приятел.
Риба къща няма.
- emo vasilev
- сериозен играч
И да ги избиеш тези , ще дойдат други - отърване няма , като хлебарките са !Дано занапред такива случки да са рядкост - все пак трябва да има някаква човещина и между нас - риболовците !
Хубав язовир си имате , дано го опазите от недобросъвестни люде , черни арендаторски помисли и бракониерски набези !
Хубав язовир си имате , дано го опазите от недобросъвестни люде , черни арендаторски помисли и бракониерски набези !
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала Менка!Коментара след втората снимка сигурно е за мен,но съм ловил и по-големи "лакътници"на яз.Искър.Тази като я гледам е не повече от 700-800гр.
А едрите каракуди сме ги преслушвали,но на плувка си е друго
Като цяло си е по-дребна,до средна платиката на Сопот,рядко едра.Такава е и в Дъбника,скоро я коментираха във форума,а нали от там е преселена.
Простотията както казва Емо,е на всъкъде,няма измерение с регистрационните номера на колите.
Просто си попаднал на софийска този път,миналата година се нагледах на всякаква/според регистрационите номера/
Ти и миналата година уцели на някакви пак такива,незнам от къде,ама защо не се обади,бяхме групата в пълен състав 

Като цяло си е по-дребна,до средна платиката на Сопот,рядко едра.Такава е и в Дъбника,скоро я коментираха във форума,а нали от там е преселена.
Простотията както казва Емо,е на всъкъде,няма измерение с регистрационните номера на колите.

Всичко може,но не всеки го можe.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
MITKO70 написа:...бяхме групата в пълен състав
То да го е страх,да дойде човек сега
-събота и неделя,там ли ще сте

Аз там съм пораснал...
Добре дошъл,губиш се нещо скоро време Мите
пак крие Менката мястото но аз го знам 

Последно промяна от яз,Сопот на Чет Апр 25, 2013 10:51 pm, променено общо 1 път.
Риба къща няма.
Бобо,май се закачаш нещо,бате,те тва са арни хораbobo_33333 написа:MITKO70 написа:...бяхме групата в пълен състав
-събота и неделя,там ли ще сте

Риба къща няма.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ок,сори за спама,повече бира ще си носимяз,Сопот написа:Бобо,май се закачаш нещо,бате,те тва са арни хораbobo_33333 написа:MITKO70 написа:...бяхме групата в пълен състав
-събота и неделя,там ли ще стеи за маса стават.

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Днес на Лесидренския ръкав маломерните платички пак ми дърпаха цял ден.Ако може някои да ме посъветва как да ги избегна ще съм благодарен.
Никак,Ванка никак,от тая гад снасение немаulian-dimitrov написа:Днес на Лесидренския ръкав маломерните платички пак ми дърпаха цял ден.Ако може някои да ме посъветва как да ги избегна ще съм благодарен.

Риба къща няма.