Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Колеги кажете някое хубаво място около Ямбол до 10 км където да няма от тия гадни сополи в реката ,че на 4 хвърляния 3 се пълни примамката с тях ;/
В петък, събота смятам да направя едно откриване на спининг, обаче с този дъжд имам чувтството, че капото ми е сигурно. Кажете според вас къде има шанс да се излъже някоя риба? Предполагам нивото на Тунджа вече е високо и вероятно е мътна, а ми се иска да направя качествено откриване, тъй като после ще имам възможност за реванш чак през есента.
Тия сополи какви са е?
Тука около Велико Търново р. Янтра е пълна с тях.. ебаси гнусотията.
Тука около Велико Търново р. Янтра е пълна с тях.. ебаси гнусотията.
Колеги от Устрем до веца с лека кола става ли пътя ако е валяло
Не съм от Устрем, но според мен с нормална кола след дъжд / зависи от дъжда разбира се / не става.
A места достъпни да се спре отстрани и да се повърви със спининга ,след Ямбол надолу?
-
- новобранец
Гьотере!След Княжево пътя(асфалтов) върви все покрай реката, спираш някъде и си ти.Или стигаш до Срем, паркираш около моста и драсваш по реката.Sevich написа:A места достъпни да се спре отстрани и да се повърви със спининга ,след Ямбол надолу?
Там съм в неделя ,искам да питам кога ползвате плетено и кога монофил и какви размери?
Винаги съм с плетено...кефа е по-голям,а и някога помага да се спаси закачена примамка.

В тоз гьол,риба няма!
Ами аз имам 0.15 дават го 8кг
Иначе в Бургас около краставицата магазините доста бедни от към мепсове 3 ка аглиа намерих само една в един от магазините
Иначе в Бургас около краставицата магазините доста бедни от към мепсове 3 ка аглиа намерих само една в един от магазините
То и по сайтовете е бедно от към Мепсове. Да не са спрели да ги внасят?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- вече хвърля и на тежко
Криза брат -замисли се колко мепса си купи за последната година........f1team написа:То и по сайтовете е бедно от към Мепсове. Да не са спрели да ги внасят?
Този магазин аква спорт в саита имат доста работи отиваш в магазина и няма нищо
-
- вече хвърля и на тежко
Магазина дистрибутира продукти на аква спорт.За да предлага цялата гама трябва да поръчва и съответно да плаща.То хубаво ама и оборот трябва да има.Sevich написа:Този магазин аква спорт в саита имат доста работи отиваш в магазина и няма нищо