Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Добре де, "фукате" ми се с някакви трофейни щуки, пъстърви и т.н, ама кой от вас може да се похвали с те такава"трофейна".......красноперка!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Същата че и по голяма съм ловил доста,
На Яз. Искър,в река Искър.
Казваха им Наташки,стигат около 700,800 гр.
Най често са по педя.
На Яз. Искър,в река Искър.
Казваха им Наташки,стигат около 700,800 гр.
Най често са по педя.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Ще видиш в първата част преходници, които, уви, не са вече сред нас - КамикЪ, Инку, Тигрето и Булти - R.I.P.!
А на теб - добре дошъл, дано да си като чукча - писатель, а не читатель.
А ние тук сме извънземни повечето...
А на теб - добре дошъл, дано да си като чукча - писатель, а не читатель.
А ние тук сме извънземни повечето...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Аз пък ,Люс ,си мислех че Наташките са в Русия . 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- stoiann80
- научил се да хвърля

На "Искър"-а всичко има
Между другото, срещах едни предложения за дуел между колегата и местния шериф - спининг vs жива рибка. Бая страници отхвърлих, ама не видех да се е състоял. Имало ли го е?
Memento mori
- Красимир Атанасов
- учете се от него

До невероятен извод достигна докторът по физико - математически науки Петров, изучавайки фактурите на топлофикация за януари месец: ако от там са подали такова количество топлинна енергия, за която искат толкова пари, то експлозията можела да се наблюдава от Марс с просто око.....GODzillata написа:...я наложи по дължина на рибата,+ сметката за ток от януари сметни в сантиметри + гр./см. или па колко педи е и смЕтни колко тежи.
Това си е истинска червеноперка , а не бабушка , понеже на снимката гръбната и перка е разположена на средата на предполагаемата вертикална линия между гръдните и коремните перки , докато за разлика от при бабушката , която много я бъркат с червеноперката , началото на гръбната перка по вертикалната линия надолу съвпада с началото на гръдните перки ! Ама много фотошоп има на тая снимка , даже и нокътя на палеца на колегата е лакиран в червено !Ачо ♣ написа:Добре де, "фукате" ми се с някакви трофейни щуки, пъстърви и т.н, ама кой от вас може да се похвали с те такава"трофейна".......красноперка!?![]()
![]()
![]()
Последно промяна от Trias на Пет Мар 10, 2017 10:17 pm, променено общо 1 път.
- stoiann80
- научил се да хвърля

До невероятен извод достигна докторът по физико - математически науки Петров, изучавайки фактурите на топлофикация за януари месец: ако от там са подали такова количество топлинна енергия, за която искат толкова пари, то експлозията можела да се наблюдава от Марс с просто око.....
[/quote]
Нема човек къде да стигне до формулата на изчисленията на тия..... Турна на майкя им
Плащам им по 90 - 100 лв за нещо, което не ползвам....
Нема човек къде да стигне до формулата на изчисленията на тия..... Турна на майкя им
Плащам им по 90 - 100 лв за нещо, което не ползвам....
Memento mori
Trias написа:......Това си е истинска червеноперка , а не бабушка , ..............
Ех...Триасе, Триасе пак си"пил от грешната бутилка"!!!Trias написа:......... Ама много фотошоп има на тая снимка ,................ !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Мани , еба ми се мамата , ама едвам оцелях ! Ся то не бяха проверки от бившето ХЕИ , послем от НЗОК , после и от РИОСВ , сега само от БАБХ нямам известие , ама то па ... като се закучи , току-виж само от БЛРС нямам известие !Ачо ♣ написа:Trias написа:......Това си е истинска червеноперка , а не бабушка , ..............![]()
![]()
![]()
Ех...Триасе, Триасе пак си"пил от грешната бутилка"!!!Trias написа:......... Ама много фотошоп има на тая снимка ,................ !![]()
- Павел Иванов

Пепи , разликата между Бабушка и Наташка , за която се споменува в прежните постове е баш как е споменал бай Ангел , барем едни 200 милилитра в 40 градуса измерени
пп - абе нал ти казах в един по-прежен пост с превод

пп - абе нал ти казах в един по-прежен пост с превод
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ае сиктер , бре баце ! Ми то аз трябва да съм някакво херувимче на оня свят в "Рая", в сравнение с теб ! А ти ще си ангел небесен и ще ми хвърчиш там на оня свят във висините ...и пак оня рогатия 666_ ДГД ли беше ?Павел Иванов написа:...
пп - абе нал ти казах в един по-прежен пост с превод![]()
![]()
Баси , ако ме питате мене , ще си пукясаме тука и само земята черна ще ни поеме ! Един ден археолозите през 4163 AD (Ano Domine) ще се чудят , отде им идат реликвите , ама това си е положението на нещата към днешната дата
- GODzillata

На "макя" им звучи по-добреstoiann80 написа:... Турна на майкя им....
Куту например:
Петък. Прохладна вечер. Тиха музичка... Приглушена светлина от телевизора... Ароматът и му действаше опияняващо. Желаеше я! СЕГА!! В този момент!!! Той протегна треперещите си ръце и нежно обгърна запотеното й тяло. Усети възбуждаща топлина да преминава през него като ток. Не издържаше повече... Приближи глава до нея и вдиша от чувствения и аромат на плодове... Устните му се сляха жадно с нейните... Притвори очи - беше в РАЯ!
Долови шум от към другата стая и мощен рев разтресе цялата къща:
- Ей, пустиняк! Къ ти не омръзнаа дръжиш таа чаша цел ден, бе! Пияница мръсна! Довлачай са тука да вечераме, че чорбъта истина!
- Трай ма, чумо!!! - помисли си той.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Bigmarlin
- сериозен играч

Не беше ли футос 
- Martin Mihailov
- учете се от него

Само на моя ли компютьр се вижда че на Ачо са лакирани ноктите или това е от рекламите