около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: около Бургас ????

Мнение от strijok »

Не е колега, ма тя си има място дето и е фърлен "пъпа" - Ясна поляна :lol:
Там е уловиста, ма незнам що Петко не ти го е казал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Между другото - някой нещо да сподели за яз. Ясна поляна ква е хавата, много приказки за забрани, но някой да го е чел някъде :roll:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

gogobogo написа:Аве Петко тази щека дето ми я продаде да не е нещо куцозлийска че още нищо не съм хванал с нея :lol:
Колега...извинявамсе за спама...ама ти д ане си си взел нещо от колегата с главно П.. Петко Стоянов...Ако е така.Добре дошъл в клуба.Бяхси взел две въдици от него...Карах ги на ходжа...достасе изписа за тези пръчки тука...На платено ходих с тях да им разбия магията.Той преди да ги продаде им прави магия и тогава ги дава на новия собственик!Петко ...Признавай или черпи!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

strijok написа:Не е колега, ма тя си има място дето и е фърлен "пъпа" - Ясна поляна :lol:
Там е уловиста, ма незнам що Петко не ти го е казал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Между другото - някой нещо да сподели за яз. Ясна поляна ква е хавата, много приказки за забрани, но някой да го е чел някъде :roll:
Целият язовир е забранен. Има жълти табели навсякъде на които е написано. Може и да не те видят, но всичко е на късмет. Ако не ми вярваш, направете една проверка със заргански :wink: Таранкаджий видях на стената на Мандрата (пътя за Твърдица), но на тези които си тръгваха, много свободно им се люшкаха кофите :lol:
Любишь медок – люби и холодок.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

ribar77 написа:
Ц
Колега ribar77 , добре дошъл във форума, но нещо познат ми се стуваш :lol:
Изображениеима ли комат кучета много
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

YordanDanev написа:
ribar77 написа:
Ц
Колега ribar77 , добре дошъл във форума, но нещо познат ми се стуваш :lol:
Сигурно е от филмите за възрастни :lol:
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

А колеги някои за този язовир след Черни връх знеа ли нещо?
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

ribar77 написа:............
Целият язовир е забранен. Има жълти табели навсякъде на които е написано. Може и да не те видят, но всичко е на късмет. Ако не ми вярваш, направете една проверка със заргански :wink:
Порових се малко из сайтовете на ИАРА и в Държавен весник проверих, никъде не срещнах изменение на НАРЕДБА № 37 от 10.11.2008г, където в Глава четвърта, приложение №1 към чл.2, ал.1 е записано, че яз. Ясна Поляна заедно с още 9 язовира са разрешени за Любителски риболов извън "санитарно-охранителната зона".
Ако някой знае нещо повече, което е по различно от това да каже, че ще ходим със Заргански и требе да сме подготвени :axe: :axe: :axe: срещу мизерниците взели законите в свои ръце :evil:
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

До колкото имам информация е имало някаква комисия на проверка. Видяли са множеството боклуци оставени от недобросъвестни риболовци и за това е забранен за посещения от външни лица. Като се върнете ще дадете прясна информация. Кога смятате да ходите?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Току що говорих по тетефона със служителката от ИАРА Бургас - имало такъв документ "абсолютно забраняващ любителския риболов на Ясна поляна" :shock: . Заргански ще ходи да го вземе, та да видим аджеба за какво става въпрос :wink:
За боклука си прав колега, но какво може да направим срещу МИЗЕРНИЦИТЕ между нас, те са така и в собствените си къщи.
Ако е верно това с документа и е законно, не ми се мисли - отрязахме си клона за единствения свободен язовир в околията :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Сега бай Мишо и останалите бракониери от околията ще си пускат мрежите на воля.
И Мандрата е свободен язовир.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Колеги някой има ли информация за арендован язовир край село Детелина Карнобатско? Чух че имало шарани около двате килограма и условията били добри , но дали е така .........?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Готино място със редки шарани и мноооооогоооо треволяк.В неделя мисля да го посетя семейно.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

След посещението на Заргански в офиса на ИАРА Бургас ситуацията е следната:
Заповед НЯМА :lol: естествено, имало писмо от ВИК за ограничаване на достъпа до язовира, явно заради боклуците оставени от НАС.
Ники поискал това писмо, но му е отказано да го види дори, право да го даде имал само началника :wink: , но естествено него го нямало :mrgreen: .
Та се питам АДЖЕБА - на какво основание ограничават достъпа до язовира :evil: :evil: :evil: заради едно писмо от ВИК :shock: .
Не съм юрист, но това не ставали с някаква промяна в наредба №37 по законов път или всеки "пискюл" може устно да нареди каквото си поиска.
Баси държавата, баси и институциите на които плащаме заплатите.
Няма да оставим нещата така - ще пуснем официално писмо за предоставянето на "тайното" писмо от ВИК и ще искаме отговор за явното беззаконие обгръщащо този прекрасен язовир.
Надявам се да получим ВАШАТА подкрепа колеги от Бургас.
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

strijok написа:Току що говорих по телефона със служителката от ИАРА Бургас - имало такъв документ "абсолютно забраняващ любителския риболов на Ясна поляна" :shock: .
За боклука си прав колега, но какво може да направим срещу МИЗЕРНИЦИТЕ между нас, те са така и в собствените си къщи.
Иване , аз не съм виновен , че някой(а именно ИАРА) не си е свършил работата. Да накажат тях ,за безхаберие и никакъв контрол , а не да се забранява язовир заради който основно си вадим билетите. Не стига , че не зарибяват , че не си и мърдат гъза от топлите кресла , когато им съобщиш за бракониери ами почнали да забраняват.
Да забранят палаткуването , къмпингуването ... ама риболова...
В момента развързват ръцете на цялата бракониерска сган. Всеки сволач , начело с бай ти Мишо , ще си пуска мрежите необезпокоявано.
А колкото до мизерниците с боклуците ... тях ги има навсякъде. Не можеш да изчистиш язовира като забранят риболова защото бракониерите са си там и ще продължат да си хвърлят торбичките и пластмасовите шишета...
И пак повтарям : не са виновни свестните риболовци , за да страдат от това , че ония дебелооки и дебелогъзи безхаберници от ИАРА не знаят какво да направят и не могат да се справят с проблема :axe:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

Извинете.... Не бях прочел че заргански е ходил до ИАРА.
:smt023 :smt023
.... от мен подкрепата я имате!
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”