Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: около Бургас ????
Не е колега, ма тя си има място дето и е фърлен "пъпа" - Ясна поляна
Там е уловиста, ма незнам що Петко не ти го е казал
Между другото - някой нещо да сподели за яз. Ясна поляна ква е хавата, много приказки за забрани, но някой да го е чел някъде

Там е уловиста, ма незнам що Петко не ти го е казал

Между другото - някой нещо да сподели за яз. Ясна поляна ква е хавата, много приказки за забрани, но някой да го е чел някъде

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- glarusa
- кандидат преподавател
Колега...извинявамсе за спама...ама ти д ане си си взел нещо от колегата с главно П.. Петко Стоянов...Ако е така.Добре дошъл в клуба.Бяхси взел две въдици от него...Карах ги на ходжа...достасе изписа за тези пръчки тука...На платено ходих с тях да им разбия магията.Той преди да ги продаде им прави магия и тогава ги дава на новия собственик!Петко ...Признавай или черпи!!!gogobogo написа:Аве Петко тази щека дето ми я продаде да не е нещо куцозлийска че още нищо не съм хванал с нея
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
Целият язовир е забранен. Има жълти табели навсякъде на които е написано. Може и да не те видят, но всичко е на късмет. Ако не ми вярваш, направете една проверка със зарганскиstrijok написа:Не е колега, ма тя си има място дето и е фърлен "пъпа" - Ясна поляна![]()
Там е уловиста, ма незнам що Петко не ти го е казал![]()
![]()
![]()

Любишь медок – люби и холодок.
- YordanDanev
- сериозен играч
Колега ribar77 , добре дошъл във форума, но нещо познат ми се стувашribar77 написа:
Ц

-
- научил се да хвърля
Сигурно е от филмите за възрастниYordanDanev написа:Колега ribar77 , добре дошъл във форума, но нещо познат ми се стувашribar77 написа:
Ц

-
- учете се от него
Порових се малко из сайтовете на ИАРА и в Държавен весник проверих, никъде не срещнах изменение на НАРЕДБА № 37 от 10.11.2008г, където в Глава четвърта, приложение №1 към чл.2, ал.1 е записано, че яз. Ясна Поляна заедно с още 9 язовира са разрешени за Любителски риболов извън "санитарно-охранителната зона".ribar77 написа:............
Целият язовир е забранен. Има жълти табели навсякъде на които е написано. Може и да не те видят, но всичко е на късмет. Ако не ми вярваш, направете една проверка със заргански![]()
Ако някой знае нещо повече, което е по различно от това да каже, че ще ходим със Заргански и требе да сме подготвени

-
- научил се да хвърля
До колкото имам информация е имало някаква комисия на проверка. Видяли са множеството боклуци оставени от недобросъвестни риболовци и за това е забранен за посещения от външни лица. Като се върнете ще дадете прясна информация. Кога смятате да ходите?
-
- учете се от него
Току що говорих по тетефона със служителката от ИАРА Бургас - имало такъв документ "абсолютно забраняващ любителския риболов на Ясна поляна"
. Заргански ще ходи да го вземе, та да видим аджеба за какво става въпрос
За боклука си прав колега, но какво може да направим срещу МИЗЕРНИЦИТЕ между нас, те са така и в собствените си къщи.
Ако е верно това с документа и е законно, не ми се мисли - отрязахме си клона за единствения свободен язовир в околията

За боклука си прав колега, но какво може да направим срещу МИЗЕРНИЦИТЕ между нас, те са така и в собствените си къщи.
Ако е верно това с документа и е законно, не ми се мисли - отрязахме си клона за единствения свободен язовир в околията

-
- научил се да хвърля
Сега бай Мишо и останалите бракониери от околията ще си пускат мрежите на воля.
И Мандрата е свободен язовир.
И Мандрата е свободен язовир.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колеги някой има ли информация за арендован язовир край село Детелина Карнобатско? Чух че имало шарани около двате килограма и условията били добри , но дали е така .........?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Готино място със редки шарани и мноооооогоооо треволяк.В неделя мисля да го посетя семейно.
-
- учете се от него
След посещението на Заргански в офиса на ИАРА Бургас ситуацията е следната:
Заповед НЯМА
естествено, имало писмо от ВИК за ограничаване на достъпа до язовира, явно заради боклуците оставени от НАС.
Ники поискал това писмо, но му е отказано да го види дори, право да го даде имал само началника
, но естествено него го нямало
.
Та се питам АДЖЕБА - на какво основание ограничават достъпа до язовира
заради едно писмо от ВИК
.
Не съм юрист, но това не ставали с някаква промяна в наредба №37 по законов път или всеки "пискюл" може устно да нареди каквото си поиска.
Баси държавата, баси и институциите на които плащаме заплатите.
Няма да оставим нещата така - ще пуснем официално писмо за предоставянето на "тайното" писмо от ВИК и ще искаме отговор за явното беззаконие обгръщащо този прекрасен язовир.
Надявам се да получим ВАШАТА подкрепа колеги от Бургас.
Заповед НЯМА

Ники поискал това писмо, но му е отказано да го види дори, право да го даде имал само началника

Та се питам АДЖЕБА - на какво основание ограничават достъпа до язовира

Не съм юрист, но това не ставали с някаква промяна в наредба №37 по законов път или всеки "пискюл" може устно да нареди каквото си поиска.
Баси държавата, баси и институциите на които плащаме заплатите.
Няма да оставим нещата така - ще пуснем официално писмо за предоставянето на "тайното" писмо от ВИК и ще искаме отговор за явното беззаконие обгръщащо този прекрасен язовир.
Надявам се да получим ВАШАТА подкрепа колеги от Бургас.
Иване , аз не съм виновен , че някой(а именно ИАРА) не си е свършил работата. Да накажат тях ,за безхаберие и никакъв контрол , а не да се забранява язовир заради който основно си вадим билетите. Не стига , че не зарибяват , че не си и мърдат гъза от топлите кресла , когато им съобщиш за бракониери ами почнали да забраняват.strijok написа:Току що говорих по телефона със служителката от ИАРА Бургас - имало такъв документ "абсолютно забраняващ любителския риболов на Ясна поляна".
Да забранят палаткуването , къмпингуването ... ама риболова...
В момента развързват ръцете на цялата бракониерска сган. Всеки сволач , начело с бай ти Мишо , ще си пуска мрежите необезпокоявано.
А колкото до мизерниците с боклуците ... тях ги има навсякъде. Не можеш да изчистиш язовира като забранят риболова защото бракониерите са си там и ще продължат да си хвърлят торбичките и пластмасовите шишета...
И пак повтарям : не са виновни свестните риболовци , за да страдат от това , че ония дебелооки и дебелогъзи безхаберници от ИАРА не знаят какво да направят и не могат да се справят с проблема

Извинете.... Не бях прочел че заргански е ходил до ИАРА.
.... от мен подкрепата я имате!

.... от мен подкрепата я имате!