Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Брао за рибата ама Ванката е мнооооооого прав, никаква информация не даваш за уловените от теб риби. Нито воблер,нито час, нито район, нито дали ти е ударил в дълбокото или в плиткото, нищо. Колкото и да не ми се иска да го кажа малко си ми съмнителен, защото знам за няколко човека който се хвалят, че хващат на воблери, но всъщност повечето им хванати сомове са на сари.Spinhead написа:Колега аз колкото пъти съм постнал уловена от мен риба е било видимо на каква примамка съм хванал рибата си, ти малко се подпичкваш с колегите и това ми прави впечатление от известно време, ще ти кажа, че мааааалко прекалявашшш!tinkovetc написа:а ето малко и от днес
Прикачени файлове:
!!!!
П.п - Сега някой ще кажат, че ти завиждам за рибите който хващаш но не е така .

- Don4o_62
- учете се от него
Колега,пясъчната ивица отворена ли е между двата вира и с високи ботуши отива ли се според теб тамbatjoro76 написа:Вчера и днес се разходих до бента от страната на Садово,търсех само клен ,който не беше много активен ,но за двете ходения за по 2 часа изкарах 12 -13 броя от тоя калибър :

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
Абе и на мен ми се струва ала бала цялата работа с тия сомове ама карай,може найстина да са хванати с ВЪДИЦАfn1p написа:Брао за рибата ама Ванката е мнооооооого прав, никаква информация не даваш за уловените от теб риби. Нито воблер,нито час, нито район, нито дали ти е ударил в дълбокото или в плиткото, нищо. Колкото и да не ми се иска да го кажа малко си ми съмнителен, защото знам за няколко човека който се хвалят, че хващат на воблери, но всъщност повечето им хванати сомове са на сари.Spinhead написа:Колега аз колкото пъти съм постнал уловена от мен риба е било видимо на каква примамка съм хванал рибата си, ти малко се подпичкваш с колегите и това ми прави впечатление от известно време, ще ти кажа, че мааааалко прекалявашшш!tinkovetc написа:а ето малко и от днес
Прикачени файлове:
!!!!
П.п - Сега някой ще кажат, че ти завиждам за рибите който хващаш но не е така .

- batjoro76
- научил се да хвърля
в петък нивото беше ниско и се стигаше лесно,в събота малко по- трудно,но не беше проблем. Газих малко над коляното.Don4o_62 написа: Колега,пясъчната ивица отворена ли е между двата вира и с високи ботуши отива ли се според теб там
- Don4o_62
- учете се от него
Благодаря за информацията 

колега много ясно съм писал на какво ги хващам на воблери които изработвам сам защото ми идва малко скъпичко да ги копувам .Местата не ги споменавам умишлено защото след това не знам каква е причината но качествената риба просто изчезва.Или става някакъв страшен панаир.А и който ми е писал ЛС съм му казал.Не знам защо си мислите че всяка хубава риба е хваната с незаконни средства то човекда го е страх да се похвали че ще го оплюете
Колега, нито ме интересува местото къде е, нито ще те питам на лични, става въпрос за съвсем друго, което явно не разбираш от поста ми
!
П.С.: И се научи, изреченията с главна буква се започват.......

П.С.: И се научи, изреченията с главна буква се започват.......
Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Колега снимай ги тез воблери да ги видим, защото от време на време и аз правя по някой воблер, да видим формата, кажи от какъв материал са и т.н.tinkovetc написа:.........ги хващам на воблери които изработвам сам защото ми идва малко скъпичко да ги копувам .............. Не знам защо си мислите че всяка хубава риба е хваната с незаконни средства то човекда го е страх да се похвали че ще го оплюете
Това, че си мислим, че са хванати с незаконни средства е защото, само слагаш един снимки и нищо повече.
П.п - Виж как изглежда един Маришки репортажа......първия който ми дойде под ръка
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=48928

-
- ще става разбирач
В събота бях между Садово и Поповица. Водата беше поне 15-20см. по-висока от предната седмица и по-мътна. Рибата се събира на захранката. ОТ сутринта до към 12.00 изкарах 8 добри алая/ и 3-4 откачени/, кефал, някоя мряна и червеноперка.

- Don4o_62
- учете се от него
Почна ги ,няма празно откъм мирни 

-
- ще става разбирач
Не съм ги спирал, наборе. Нали знаеш -луд умора няма, само се поти!
Само че, не ми достига време да пиша много-много.

-
- научил се да хвърля
Здр колеги!!В сьбота реших да направя една разходка до Любимец да видя как там реката и изобщо не останах очарован от нивото на водата(с 1 метьр на долу според мен) в района на моста!
За моя радост обаче на распера изобщо не му пречеше това биеше си уклейте както трябва,и се почна едно голямо хвьрляне на воблери ,блесни ама неможах да го изльжа тоя гад 

Значи на Марица си дава рибата, ама трябва да се захрани за да се събере. Миналата седмица ходих за риба в Пловдив и даваше мряна и скобар.
-
- научил се да хвърля
Колега angel.tr ако знаеш как ме радват такива снимки на летни скобари не е истина. Браво
.

От риба се връщам на риба ми се ходи.
- Vid
- кандидат преподавател
Днес бях по Марица в района на Димитровград. Поредното капо, въртях на почти всичко каквото имах в кутията. Нивото е толкова ниско, каквото не съм виждал дори в най-горещите летни месеци.
Къде ги хващате тези риби? Аз където и да отида хващам по нещичко, само на Марица, НИЩО. Засега...
Къде ги хващате тези риби? Аз където и да отида хващам по нещичко, само на Марица, НИЩО. Засега...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека