Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- pi4a94
- ще става разбирач
Re: Спининг край Ямбол
Филстар бавят вноса на Мепсовете.Ако спрат да ги внасят ще е много тъпо.
-
- вече хвърля и на тежко
Събота и неделя-една сулка и зверски удар който поведох само няколко метра и имаше плонш и край на мача.За протокола кефала се е скрил в дън земя.Състояние на реката -батак.
И ние днес се пуснахме под Елхово. Моето аверче почти изкара един распер, има-няма 30 санта и с това риболова приключи. Нямаше дори подгонване за 5 часа. Иначе, големите распери не спряха да демонстрират присъствието си.
Реката, както каза Монев, е доста мътна.
Реката, както каза Монев, е доста мътна.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
На Ханово е идеална, но се вади основно шаран и каракуда, видях днес и една доста добра щука на тапа. На изкуствени примамки нищо, пълно капо.
Надолу след Елхово, много мътна и пак нищо.
На Тенево също беше добре водата, ама там не се задържахме много, хвърлихме по 5-6 пъти и си бихме камшика.
Надолу след Елхово, много мътна и пак нищо.
На Тенево също беше добре водата, ама там не се задържахме много, хвърлихме по 5-6 пъти и си бихме камшика.
В събота на Ханово нищо в неделя два кефала след Княжево на Устрем в дясно от мен един колега май изтърва нещо едро,етого и първият ми кефал на спининг с новите такъми
- Прикачени файлове
-
- 3.jpg (166.63 KiB) Преглеждано 1457 пъти
Мерси, чудя се ако сложа по дебело плетено влакно дали ще мога да си вадя закачените в камъни примамки?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По-скоро ще си счупиш въдицата , и само ще си влошиш кастинга и играта на примамките .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Малко впечетления от днес.
Тунджа след Ямбол под Каргонския мост. Доста мътна и с лек цвят на мазут(някой да знае от какво е това?). Не видях подгонване на хищник или бухане на распер - може би за първи път от както ходя по тези места. Доста колеги ловяха на блесна + жаба, явно дава резултат, за мен беше нещо ново.
Чудя се дали това замърсяване го има и на долу към Ханово,Тенево или Коневец.Някой да има информация(примерно за съоръжението на Ханово)?
Утре и вдругиден мисля да сляза на долу посока Елхово, ако някой иска може да направим един съвместен риболов
Тунджа след Ямбол под Каргонския мост. Доста мътна и с лек цвят на мазут(някой да знае от какво е това?). Не видях подгонване на хищник или бухане на распер - може би за първи път от както ходя по тези места. Доста колеги ловяха на блесна + жаба, явно дава резултат, за мен беше нещо ново.
Чудя се дали това замърсяване го има и на долу към Ханово,Тенево или Коневец.Някой да има информация(примерно за съоръжението на Ханово)?
Утре и вдругиден мисля да сляза на долу посока Елхово, ако някой иска може да направим един съвместен риболов

Има доста предприятия,които си изливат лайната в реката... След Кукорево е чиста.

В тоз гьол,риба няма!
- RUZBATA
- ще става разбирач
Колеги нещо да кажете за реката , как е нивото и замътена ли е след дъждовете !!
И още нещо ми е интересно за този метод с блесна и жаба

И още нещо ми е интересно за този метод с блесна и жаба

- hristo2201
- новобранец
Здравейте колеги спинингисти от Ямбол!
Другата седмица ще имам път към града и ако имам време мисля да повъртя малко на Тунджа. В тази връзка бихте ли ми казали дали е удачно да риболовствам на реката в града и ако да къде
Другата седмица ще имам път към града и ако имам време мисля да повъртя малко на Тунджа. В тази връзка бихте ли ми казали дали е удачно да риболовствам на реката в града и ако да къде

Ако ще ловиш на спининг по добре извън града ,защото в града на спининг е голяма мъка,те тия риби имам чувството че по добре познават воблерите и от мен.
- hristo2201
- новобранец
Това за воблерите и рибите ми харесаfisher38 написа:Ако ще ловиш на спининг по добре извън града ,защото в града на спининг е голяма мъка,те тия риби имам чувството че по добре познават воблерите и от мен.

След като прочетох една част от темата и разгледах картата на България за места близки до Ямбол, си харесах две: около селата Ханово и Тенево. Да видим дали ще имам късмет

Наслука!
На ханово има доста распери, които удрят и по тъмно.Наслука.