Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бонжур муцковци , вече съм на линия
Ей мъ даже как грея под Монблан , във френската му част , при разведиляване , ако и да не е много качествено излезло :

Хъ , хъ , Кире може да обърне специално внимание какво уеко чади в десната ми ръчичка
Винаги ме е кефел тунела под него , свързващ Италия и Франция , единайсет километра тунел , без нито един завой в него
Мога да ви съ похваля че скрихме шапката на францетата
Като си свършихме работата гледаха благоговейно на това как четирима българчета могат да направят е туй хотелче :

което има и прилежаща част ама не е снимана , да стане с чисто нов джамлък точно за два дни с по дванайсе работни часа , при това без да личи че е пипано нещо по фасадата , щото самата тя неква историческа такава била , при това точно на половин цена спрямо предлаганите там джамове от същият профил , със същото стъкло и обков , като в моята беше включен и транспорта до там

Ей мъ даже как грея под Монблан , във френската му част , при разведиляване , ако и да не е много качествено излезло :

Хъ , хъ , Кире може да обърне специално внимание какво уеко чади в десната ми ръчичка

Винаги ме е кефел тунела под него , свързващ Италия и Франция , единайсет километра тунел , без нито един завой в него

Мога да ви съ похваля че скрихме шапката на францетата

което има и прилежаща част ама не е снимана , да стане с чисто нов джамлък точно за два дни с по дванайсе работни часа , при това без да личи че е пипано нещо по фасадата , щото самата тя неква историческа такава била , при това точно на половин цена спрямо предлаганите там джамове от същият профил , със същото стъкло и обков , като в моята беше включен и транспорта до там

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Професионална работа Пав. Пипкави работници имаш.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
А добре дошъл.
Хубава работа сте свършили!
Кирцате и той беше споменал,че ще възира на някъде,и си вика да не си го взел общак нещо?
Хубава работа сте свършили!
Кирцате и той беше споменал,че ще възира на някъде,и си вика да не си го взел общак нещо?
- Павел Иванов
Много го мързи наш Кире и не стааКрасимир Атанасов написа:...и си вика да не си го взел общак нещо?

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Еееееееее Краси,Красимир Атанасов написа:... да не си го взел общак нещо?
Кире не е общак,
Малце е конкурент на Павел, ама ........... не знам точно колко

Те си ги мерят, някак си

Според пишкитеG.Petkov написа: Те си ги мерят, някак си!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Трябваше общак да е в кавички но съм ги изял нещоG.Petkov написа:Кире не е общак,

Но Киро би ми хванал хумора,колкото и да е тънък

Иначе това за меренето е кофти тема.
- G.Petkov
Хайде честит първи пролетен сняг
,

Така ме посрещна Пирин планина миналата седмица, когато бях решил да проуча местните топли минерални извори и си харесах един хотел в с.Баня до Банско. Но после се стопи
!
Малко го ударих на селски туризъм, ама никога не съм ходил на спа в този район и като нещо ново, пък беше и забавно в крайна сметка.
Та в с.Баня има много бани - тази е стара турска бана, реставрирана с евро-пари!

Тази пък е стара българска баня,

И тя също реставрирана, със същите пари !
Обаче местните я наричат "римската баня" и съм повече склонен да им вярвам, защото древните римляни освен, че са били господари на света, са били и царете на топлата минерална вода и където техните войски са я намирали, веднага са си правели първо лагер, после селище и накрая град. Абе първите спа-любители и завоеватели. Като се замисля и колко тежки и много рани са получавали в битки тези професионални войници през безкрайните войни, които са водили - нищо чудно да са търсели лечебни минерални води и от чисто практическа гледна точка.
Пък пра-българите май не са си падали много по миенето
!
Щото и такава баня имаше,

Явно в тази баня отиваш за хигиенни цели, а спа-баните - за удоволствие
!
Имаше и други места за обществен живот,

Обаче дойде време за обяд, ракии, салати и прочие. А на село това е голям проблем. Взех да разпитвам местните и се оказа, че кръчми има и то доста на брой, явно влиянието на Банско е осезаемо. А то е така, защото в селото имаше доста хубави къщи, голямо училище, детска градина и други екстри имаше.
Ама да се върнем на кръчмите - обиколих ги и най-накрая един разбирач рече:
- Ще ядете при Спаска, готвят всеки ден и става !!!!!!!!!
И ето я и "Спаска" - ама нямаше ламя
,

После по пътя за хотела разгледах паметниците в с.Баня, доста паметници имаше,
Малки, посветени на освободителното движение,

И големи, посветени на Октомврийската революция
,

Единият е В.И.Ленин, обаче другия е или Фрунзе или Орджоникидзе, ама и аз не мога вече точно да позная кой
!
Направих и една разходка с кола в Банско, че много валеше и духаше, празен вече град, навсякъде обаче "Синя зона" и колите със скобите хвърчаха постоянно. То туристи няма, те тръгнали пъри да събират
.
Не им оставих нито лев
!

За "нехигиеничната" баня - в друг пост
!

Така ме посрещна Пирин планина миналата седмица, когато бях решил да проуча местните топли минерални извори и си харесах един хотел в с.Баня до Банско. Но после се стопи

Малко го ударих на селски туризъм, ама никога не съм ходил на спа в този район и като нещо ново, пък беше и забавно в крайна сметка.
Та в с.Баня има много бани - тази е стара турска бана, реставрирана с евро-пари!
Тази пък е стара българска баня,
И тя също реставрирана, със същите пари !
Обаче местните я наричат "римската баня" и съм повече склонен да им вярвам, защото древните римляни освен, че са били господари на света, са били и царете на топлата минерална вода и където техните войски са я намирали, веднага са си правели първо лагер, после селище и накрая град. Абе първите спа-любители и завоеватели. Като се замисля и колко тежки и много рани са получавали в битки тези професионални войници през безкрайните войни, които са водили - нищо чудно да са търсели лечебни минерални води и от чисто практическа гледна точка.
Пък пра-българите май не са си падали много по миенето

Щото и такава баня имаше,
Явно в тази баня отиваш за хигиенни цели, а спа-баните - за удоволствие

Имаше и други места за обществен живот,
Обаче дойде време за обяд, ракии, салати и прочие. А на село това е голям проблем. Взех да разпитвам местните и се оказа, че кръчми има и то доста на брой, явно влиянието на Банско е осезаемо. А то е така, защото в селото имаше доста хубави къщи, голямо училище, детска градина и други екстри имаше.
Ама да се върнем на кръчмите - обиколих ги и най-накрая един разбирач рече:
- Ще ядете при Спаска, готвят всеки ден и става !!!!!!!!!
И ето я и "Спаска" - ама нямаше ламя

После по пътя за хотела разгледах паметниците в с.Баня, доста паметници имаше,
Малки, посветени на освободителното движение,
И големи, посветени на Октомврийската революция

Единият е В.И.Ленин, обаче другия е или Фрунзе или Орджоникидзе, ама и аз не мога вече точно да позная кой

Направих и една разходка с кола в Банско, че много валеше и духаше, празен вече град, навсякъде обаче "Синя зона" и колите със скобите хвърчаха постоянно. То туристи няма, те тръгнали пъри да събират

Не им оставих нито лев

За "нехигиеничната" баня - в друг пост

- Павел Иванов
Като цяло , николко , та и никъде не сме седнали да си ги мерим в това отношениеG.Petkov написа:... ама ........... не знам точно колко!...

Да си похваля булята

Получи се ..... ммммммммммм ........ много вкусно

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Опа-опа, ето ме и мен!
Човекът бил човек, когато е на път....ей зат'ва аз, Жорето и Павлето сме ора та дрънкаме!
...'щото се напътувахме напоследък.
Аз даже се убих от път, маамустара!
Яла те, със средна газ за Бургас:

Брех, таа Ланча ей, цепи мрака, яде асфалта, не се даде на магистралата, само ляв мигач!
Ето ви една дъга в района на СЗ:

После зацепих към Рила в търсене на Жорката:

Ама аз го търсех от другата страна на планината:
Юндола:
После тук:

Те няк'ва река с гоУеми кленове:

България свършва при Враца, натам всичко се разваля в дивия Северозапад, даже и времето:

Та Ланчаата ме закара и прибра, докато няк'ви Ферарита ги возеха с платформа.

И те така, сички вече сме на линия, рапорт даден!

Човекът бил човек, когато е на път....ей зат'ва аз, Жорето и Павлето сме ора та дрънкаме!

Аз даже се убих от път, маамустара!

Яла те, със средна газ за Бургас:

Брех, таа Ланча ей, цепи мрака, яде асфалта, не се даде на магистралата, само ляв мигач!

Ето ви една дъга в района на СЗ:

После зацепих към Рила в търсене на Жорката:

Ама аз го търсех от другата страна на планината:

Юндола:

После тук:

Те няк'ва река с гоУеми кленове:

България свършва при Враца, натам всичко се разваля в дивия Северозапад, даже и времето:

Та Ланчаата ме закара и прибра, докато няк'ви Ферарита ги возеха с платформа.

И те така, сички вече сме на линия, рапорт даден!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Рапортите се приемат.И сега кво,иде Великден пак празници.

Риболовци.
- GODzillata
Празниците трябва да се забранят със закон!lusienn написа:Рапортите се приемат.И сега кво,иде Великден пак празници.

Народът само се угоява и алкохолизира, отдава се на гуляи, ленност и мързел, вместо да работи с пот на челото!

Е, Павлето, който си обича работата ходи и работи дори в чужбина, докато конкуренцията в лицето на Митеф, само жули рикия със сланина и праи ношки.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Който ходи,да рапортува :
Който не ходи -да чете ,гледа и се радва на красотите световни и родни 

- G.Petkov
Павел Иванов написа: ...Мога да ви съ похваля че скрихме шапката на францетата ...
Лично аз много се радвам, че има такива като Павел, амбициозни и можещи българи, които успяват да се конкурират в сложната и леко предубедена към нас среда, в централните и северно европейски държави !
И дано да са все повече, ама едва ли !
Като изгледах репортажа по ТВ за напускащите училище деца до 5-ти клас в страната,
Определено ни чака кофти бъдеще

Чух че в Германия,децата къркат в парка-водка.Раждат на 16-та и при тях свободата,която им втълпяват в училище не е много на добре.Но пък там като си млада майка-си много по добре от нашите по отношение на държавната издръжка.

Риболовци.