Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
lusienn написа:Чух че в Германия,децата къркат в парка-водка.Раждат на 16-та и при тях свободата,която им втълпяват в училище не е много на добре.Но пък там като си млада майка-си много по добре от нашите по отношение на държавната издръжка.
Люси,
Това което си чул,
Се отнася за емигрантите, включително и нашите индо-българи

Не ги мисли много германците - те са далееееч, далеч пред нас

- GODzillata
lusienn написа:Чух че в Германия,децата къркат в парка-водка.Раждат на 16-та и при тях свободата,която им втълпяват в училище не е много на добре.Но пък там като си млада майка-си много по добре от нашите по отношение на държавната издръжка.
То затва сичкото нашу сигани се натам се е запътило!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Дет се вика срещу нас да тръгнат пак трудно ще ги стигнем!!!G.Petkov написа:.....Не ги мисли много германците - те са далееееч, далеч пред нас!

Павел Иванов написа:Бонжур муцковци , вече съм на линия![]()
Ей мъ даже как грея под Монблан , във френската му част , при разведиляване , ако и да не е много качествено излезло :
Павка , при теб няма празно ! Как се аклиматизираш към надморската височина ? Миналата година на Канарските острови , сега пък в подножието на Монблан

- Красимир Атанасов
- учете се от него
С витамин €!Trias написа: Как се аклиматизираш към надморската височина ?:
- Павел Иванов
Я , я , какво сте се заиграли с моята пресветла скромност
Георге , още от малечок съм си подбирал менторите много внимателно и явно е дало резултат
Примерно в седми клас вече бях прочел разширеното издание , 42 тома , на "Капиталът" от Маркс в който имаше много култови цитати "пропуснати" в повсеместно разпространеното и прокламирано , няколко томово , съкратено издание на същият труд . Та някои от тях много добре ми служеха кога си хротувах с директорицата в час по естетика , с Карадаков в детската педагогическа стая , или просто в някое районно
Е примерно най-често използваният такъв от трети том звучеше нещо като "не мога да живея в общество което не ми позволява да нося дълга коса и дори брада" . В повечето случаи опонентите ми мислеха че ги гъбаркам та трябваше да им нося съответният том от Карл Маркс , със съответната отметка
Друг много уважаван от мен ментор , Боян Радев , пък е казал "ранътъ праи борбътъ , борбътъ носи паре а ние се борим най-вече за паре , защото с тех и ранъ , и борбъ" , много поучителна мисъл от един голям мислител !
Друг мой многоуважаван ментор е Мечо Пух , който пък е казал "колкото повече , толкова повече"
Демек добре подбраните ментори , водят до убаво
Да не споменавам че съм и връл фен на Чък Норис и Йода
Та тъй
Друго да ви споделям . Днеска се качих до Бонсови поляни на Люлин , да си купя от един съфорумец домашни кокоши и пъдпъдъчи ячица с цел буля да има какво да боядисва за Великден , а не да се оглежда у моите и напрао мъ втресе . Снег до колено , мокър , дръветата се превили и на път . Очаквам да се получи как в Словения , том много интересно ми беше що едно огромно разстояние гора изглеждаше тъй :

леш на дървета и храсти , а то по същите причини , мокър снег , изненадващ , после замръзнали и се строшили . Тва си беше бая километри около италианската граница и си изглеждаше кофти . Дано тука да се размине .

Георге , още от малечок съм си подбирал менторите много внимателно и явно е дало резултат

Примерно в седми клас вече бях прочел разширеното издание , 42 тома , на "Капиталът" от Маркс в който имаше много култови цитати "пропуснати" в повсеместно разпространеното и прокламирано , няколко томово , съкратено издание на същият труд . Та някои от тях много добре ми служеха кога си хротувах с директорицата в час по естетика , с Карадаков в детската педагогическа стая , или просто в някое районно

Друг много уважаван от мен ментор , Боян Радев , пък е казал "ранътъ праи борбътъ , борбътъ носи паре а ние се борим най-вече за паре , защото с тех и ранъ , и борбъ" , много поучителна мисъл от един голям мислител !
Друг мой многоуважаван ментор е Мечо Пух , който пък е казал "колкото повече , толкова повече"

Демек добре подбраните ментори , водят до убаво

Да не споменавам че съм и връл фен на Чък Норис и Йода

Та тъй

Друго да ви споделям . Днеска се качих до Бонсови поляни на Люлин , да си купя от един съфорумец домашни кокоши и пъдпъдъчи ячица с цел буля да има какво да боядисва за Великден , а не да се оглежда у моите и напрао мъ втресе . Снег до колено , мокър , дръветата се превили и на път . Очаквам да се получи как в Словения , том много интересно ми беше що едно огромно разстояние гора изглеждаше тъй :

леш на дървета и храсти , а то по същите причини , мокър снег , изненадващ , после замръзнали и се строшили . Тва си беше бая километри около италианската граница и си изглеждаше кофти . Дано тука да се размине .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Еее няма ли край тази зима?Софийско-сняг,по нашенско-дъжд повече от седмица.Мокро ,кално ,студено.За риба не става,даже и пазара днес развали.Хайде да се стопля вече,зимата да иде при Краско че там по и прилича 

- GODzillata
Шибано време, развали ми всички планове!

Ае, къде е Тигрето бре?
Да не се е оБАНанил пак, докато ме нямаше? 

Ае, къде е Тигрето бре?

Едва ли , ма и аз си чудя що не се обажда
Абе, да не би да ни се е обидил нещо ?

-
- сериозен играч
Ти па сега ,кво се притесняваш толковаTrias написа: ма и аз си чудя що не се обажда Абе, да не би да ни се е обидил нещо ?

Та дори и във Франция.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- G.Petkov
Това е втората част за разходката ми в селото на баните
!
Ето тази баня си бях избрал и щото нямаше надпис да е хигиенична, се нанесох
,

За пръв път ползвам спа-хотел с кухня, ама явно и тук близостта на Банско се беше осезаема,

Хотелът е скромен, ама има външен и вътрешен басейни с температура на водата 36 С, парна баня и сауна, което горе-долу може да покрие минималните изисквания:

И като на много места у нас в топлите минерални басейни нямат седалки за отмора. Или трябва да плуваш или да стърчиш прав. По това също се различават съвеменните българи, собственици на спа-хотели и древните римляни, живели преди повече от 2200 години
.
Обаче забелязах на стената едни спасителни пояси
,

Свалих два и се оказа голям кеф да висиш в пояса в топлата вода. То пък нямаше и много народ - тишина, спокойствие и в резултат на ракиите и салатите, даже и заспах
!

Та така ги редувах процедурите - топъл басейн, сауна, парна баня, шезлог, дрямка и отново
. Натуралната вода бе с лек мирис на сяра, ама не натрапчив, а лек ! В басейните обаче си смърдеше на хлор, ама яко
!!!!!!!!!!!
Абе опитах се да неутрализирам последиците от грипа, донякъде успях, ама не напълно.
Сега като се гледам на снимките, колко съм измършавял, много кофти грип ме беше "ковнал", да го ева
!
Иначе се бяха постарали хората - градинка с пейки, даже и параклис бяха направили,

На другия ден изгря и слънце, което даде надежда за плаж на открито, ама ледения вятър бързо опроверга илюзиите. Ето ме и мен на слънце
!

Като цяло много тънкажен курорт, този хотел беше с най-високи цени, ама в сравнение с тези във Велинград са си направо ниски, а имаше още няколко спа-хотела и в тях още по- надолу.По заведенията също цените бяха прилични - не знам обаче как е през зимата, когато е пълно със скиори . Ако беше по-топло времето щях да съм много по-доволен, но все пак сме април и то високо в планината!
Кратка разходка в Разлог, студ и вятър,

И забулените в облаци върхове на Пирин останаха зад мен.

Ето тази баня си бях избрал и щото нямаше надпис да е хигиенична, се нанесох

За пръв път ползвам спа-хотел с кухня, ама явно и тук близостта на Банско се беше осезаема,
Хотелът е скромен, ама има външен и вътрешен басейни с температура на водата 36 С, парна баня и сауна, което горе-долу може да покрие минималните изисквания:
И като на много места у нас в топлите минерални басейни нямат седалки за отмора. Или трябва да плуваш или да стърчиш прав. По това също се различават съвеменните българи, собственици на спа-хотели и древните римляни, живели преди повече от 2200 години

Обаче забелязах на стената едни спасителни пояси

Свалих два и се оказа голям кеф да висиш в пояса в топлата вода. То пък нямаше и много народ - тишина, спокойствие и в резултат на ракиите и салатите, даже и заспах

Та така ги редувах процедурите - топъл басейн, сауна, парна баня, шезлог, дрямка и отново

Абе опитах се да неутрализирам последиците от грипа, донякъде успях, ама не напълно.
Сега като се гледам на снимките, колко съм измършавял, много кофти грип ме беше "ковнал", да го ева

Иначе се бяха постарали хората - градинка с пейки, даже и параклис бяха направили,
На другия ден изгря и слънце, което даде надежда за плаж на открито, ама ледения вятър бързо опроверга илюзиите. Ето ме и мен на слънце

Като цяло много тънкажен курорт, този хотел беше с най-високи цени, ама в сравнение с тези във Велинград са си направо ниски, а имаше още няколко спа-хотела и в тях още по- надолу.По заведенията също цените бяха прилични - не знам обаче как е през зимата, когато е пълно със скиори . Ако беше по-топло времето щях да съм много по-доволен, но все пак сме април и то високо в планината!
Кратка разходка в Разлог, студ и вятър,
И забулените в облаци върхове на Пирин останаха зад мен.
Мале Жоре, що си хърбав
и аз днес се стягам за Виликден
40 оки - живо

и аз днес се стягам за Виликден

40 оки - живо

- GODzillata
Ае.....ти с тфа яденье и пийенье......не отиваш на добре.......да не праим скоро 40 дни само....затфа - земи се ф ръце, почни диета, спри цигарите и рикията, абе - стани нов човек!Митев написа: и аз днес се стягам за Виликден![]()
40 оки - живо![]()

GODzillata написа: Ае.....ти с тфа яденье и пийенье......не отиваш на добре.......да не праим скоро 40 дни само....затфа - земи се ф ръце, почни диета, спри цигарите и рикията, абе - стани нов човек!![]()
![]()
Запечено свинско шкенбенце

- GODzillata
Европата иска да забрани яденето на карантии, а ти де ли набиваш!