Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- zarganski
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
Да ама няма да оставя нещата такаsalmo написа: Да накажат тях ,за безхаберие и никакъв контрол , а не да се забранява язовир заради който основно си вадим билетите. Не стига , че не зарибяват , че не си и мърдат гъза от топлите кресла , когато им съобщиш за бракониери ами почнали да забраняват.
Да забранят палаткуването , къмпингуването ... ама риболова...
В момента развързват ръцете на цялата бракониерска сган. Всеки сволач , начело с бай ти Мишо , ще си пуска мрежите необезпокоявано.
А колкото до мизерниците с боклуците ... тях ги има навсякъде. Не можеш да изчистиш язовира като забранят риболова защото бракониерите са си там и ще продължат да си хвърлят торбичките и пластмасовите шишета...
И пак повтарям : не са виновни свестните риболовци , за да страдат от това , че ония дебелооки и дебелогъзи безхаберници от ИАРА не знаят какво да направят и не могат да се справят с проблема

И аз заради този водоем си купувам билет, щом искат война - война. Засега, обаче, ще помоля колегите да не се тръби много много в смисъл - не от сега с подписките и т.н. ... имам нещо предвид... до седмица ще се изяснят нещата и тогава ще се действа както трябва. ВиК ще страдат... а бай ви Мишо ли е какъв е ...
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
... и понеже проблема си го има , а то наистина е ПРОБЛЕМ , давайте предложения за неговото решаване.
Не можеш да очакваш от човек който със спирането на колата отваря вратата , а от там се носи славейното пеене на Азис или прекрасните трели на Емилия (преслава , мая , ася , сашка , прашка и т.н.) или някоя сръбска певачица.... и тоя човек накрая ще си събере боклука и ще го хвърли в казана на близкото село
Е няма как !!!
Не можеш да очакваш от човек който със спирането на колата отваря вратата , а от там се носи славейното пеене на Азис или прекрасните трели на Емилия (преслава , мая , ася , сашка , прашка и т.н.) или някоя сръбска певачица.... и тоя човек накрая ще си събере боклука и ще го хвърли в казана на близкото село

- каридата
- учете се от него
И от мен имате подкрепа момчета.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- YordanDanev
- сериозен играч
Имам инфо , че една бургаска група си ходят постоянно за риба на Ясна поляна и нямат проблеми и дори са изкарали нов 15кг. шаран.

-
- научил се да хвърля
ако трябва да се подписвам някаде само кажете кога и каде с Вас съм трее да се дигне народа стига сме спали
Ако сами не си помогнем и Бог неможе да ни помогне.
Ако сами не си помогнем и Бог неможе да ни помогне.
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
-
- научил се да хвърля
Сигурно е от южната страна на язовира. Мога да предположа кое е мястотоYordanDanev написа:Имам инфо , че една бургаска група си ходят постоянно за риба на Ясна поляна и нямат проблеми и дори са изкарали нов 15кг. шаран.

Любишь медок – люби и холодок.
- Живко Василев
- разбира нещата

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Днес лека разходка завършила с 20-тина таранки и от страна на усин Василев-няколко писалки,за които той ще сподели(надявам се) Снимал съм някои от едрите тУранки

Новия за мен мач,се държа прекрасно...

Новия за мен мач,се държа прекрасно...
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Живко Василев
- разбира нещата
Със здраве новия мач да ползваш, а за днешния риболов съм със смесени чувства. Гьола е след Ветрен в ляво(посока Бургас- Айтос). Обрасло със много щуки, таз-годишно поколение около 100-те грама. Имаше над 30 човека които ловяха щука, на тапи на блесни. За трите часа които прекарахме там имаше 2 изкарани щуки около 1.5 - 1.9 Разправят че е хващана щука 4-ри кила, а всъщност е зарибено преди година със щука и незнам дали е възможно да порасне толкова за година. Като цяло язовира е добър за щуки, обрасъл с тръстика и клони във водата, ама тези мрежи които са опънати от край до край развалят гледката. Незнам дали Но може-би няма да ми стане любимо място за риболов заради стопанина който всеки ден по два пъти опъва мрежата. А гусин Гларуса намери подход към мирната риба и имаше завиден резултат
. Входа е 2 лева рибата по 5, таранката по 1.5 а едрата таранка по 3 кинта.
Поздрави!

Поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- YordanDanev
- сериозен играч
Този стопанин на язовирчето е много нагъл, хем пари взима за спортен риболов хем мрежите вътре.

- nikikati
- ще става разбирач
Как е възможно да се взимат пари за плевелна риба???!!!Живко Василев написа: ... таранката по 1.5 а едрата таранка по 3 кинта.
Хазяинът заслужава добър урок!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
Супер ,ама я някой кат отиде да го светне грижовния собственик,че е пропуснал средната таранка -нещо там 2 - 2.50 .Да не се минава тъй - вземи някой я плати по кинта и половина... язък му за трудаnikikati написа:Как е възможно да се взимат пари за плевелна риба???!!!Живко Василев написа: ... таранката по 1.5 а едрата таранка по 3 кинта.
Хазяинът заслужава добър урок!
- glarusa
- кандидат преподавател
Е добре де...като не ви харесват цените не купувате...А само ловите и си ходите...Ако язовира беше мой предполагам и аз щях да правя така.Никой неможе да му държи сметка на човека!Между другото има и що годе добра дълбочина...на 15 м. навътре дълбочината беше около 2.2-2.5 м!Ако някой ще търси таранки да знае че на по-плиткото не иска да кълве!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- учете се от него
Преди два дена на дупките след Лукойл на изхода за Созопол извадили 6.5 кг. шаран
Сутринта го снесе момчето дето зарежда колите, той им правил снимки

Сутринта го снесе момчето дето зарежда колите, той им правил снимки

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.