Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Сега почти не си струва да биеш толкова път освен ако не намериш връзка по скендерите.На стената не те съветвам да рискуваш,там условията са нечовешки за мен.Цените са:Aemilivs написа:Мисля от Плевен да е вдигнем да идем. как са цените? какво се пуска и какво се взима?
Топло-15лв
стена-15лв
източен бряг на топло,канали и 1ви скендер 25лв.
На там не съм влизал и нищо не мога да кажа за да не те излъжа.
-
- научил се да хвърля
Много благодаря. Като се опролети мислим.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Майко мила! Потресен съм! Бате мозъците са ви по-малки и от хванатия сом...dan4osoma написа:AZ OTIDOH NA MOSTA PREDI 2 GODINI MOQ PRIQTEL HVANA 500 GRAMA SOM SKRI GO V GA6TITE PRIBRAHME SE V HASKOVO NAPRAVIHME GO NA FURNATA I 2 DENA QDENE PIENE PO MALKO QDAHME ZA DA STIGNE ZA VSI4KI 10 4OVEKA KOMPANIQ BQHME

Ма колега,защо се косиш,не виждаш ли божествената намеса,тва само Господ може да го прави,с половинка сом да нахраниш и напиеш 10 човека и то не за час два а за цели три денаRedimido написа:Майко мила! Потресен съм! Бате мозъците са ви по-малки и от хванатия сом...dan4osoma написа:AZ OTIDOH NA MOSTA PREDI 2 GODINI MOQ PRIQTEL HVANA 500 GRAMA SOM SKRI GO V GA6TITE PRIBRAHME SE V HASKOVO NAPRAVIHME GO NA FURNATA I 2 DENA QDENE PIENE PO MALKO QDAHME ZA DA STIGNE ZA VSI4KI 10 4OVEKA KOMPANIQ BQHME![]()
Скрий се!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евалата бат Данчо за историйка,оправих си настроението за две седмици напред!cafe13 написа:Ма колега,защо се косиш,не виждаш ли божествената намеса,тва само Господ може да го прави,с половинка сом да нахраниш и напиеш 10 човека и то не за час два а за цели три денаRedimido написа:Майко мила! Потресен съм! Бате мозъците са ви по-малки и от хванатия сом...dan4osoma написа:AZ OTIDOH NA MOSTA PREDI 2 GODINI MOQ PRIQTEL HVANA 500 GRAMA SOM SKRI GO V GA6TITE PRIBRAHME SE V HASKOVO NAPRAVIHME GO NA FURNATA I 2 DENA QDENE PIENE PO MALKO QDAHME ZA DA STIGNE ZA VSI4KI 10 4OVEKA KOMPANIQ BQHME![]()
Скрий се!
![]()
бе голям смях се смях,ще го помня две години

Така не съм се смял от години!Шедьовър на века!

Някой ходил ли е?
Колеги дали ще яде толстолопа на стената?Някакво инфо няма ли?
Здравейте колеги и колежки. Мислиме с братчеда в събота срещу неделя да направиме едно излетче до Овчарица, откъм Бял кладенец ръкава който е, та въпроса ми е 15 лв. за 24 часа и къде се плащат тези пари?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще минат да си ги вземат 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това да е проблемаС.Върбанов написа:Ще минат да си ги вземат

И аз така си мислех, но си викам да питам по добре. Благодаря за бързия отговор колега!
В София в момента,почна да духа страшен вятър-буря,та там по принцип е по 3,та може да почакате да се оправи времето.Чакаме и снимки за цвят. 

Риболовци.
Е инфо от преди час.Вятъра е сериозен-зимата се завръща за няколко дни.
http://dalivali.bg/gallery/buren-vyatar ... rveta.html

Риболовци.
Ами днес риболов имаше, дава си доволно поне за нас, не съжалихме,че отидохме. Повечко инфо в Моя риболовен излет!
Колеги, някой ходил ли е скоро - според вас къде да отида на моста или на втечалото - ще практикувам шаранджийски тип риболов ? За втечалото ме притеснява дали ще мога да си тръгна след това, защото като завали пътя става много кален ?