Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
събуди се Тафоооtafo90 написа:От рибарите е колега миналата седмица 25/30 риби над кило по време на земетресението около 22 риби над кило
Ако не вярваш питай стилян тафо по колко риби хваща като отиде

-
- вече хвърля и на тежко
Ми я ми кажи къде ги вадите тея по 5/6 кила да отидем и ние да хванем.
Несъм ходил да ги пробвам едрите.
Ето един колега от Четвъртък който си хвана рибка на плачидол
Несъм ходил да ги пробвам едрите.

Ето един колега от Четвъртък който си хвана рибка на плачидол
tafo681 написа:Ето един рибок от снощи,рибата отново удари на царевица.
евала:)
ама кажи на бате Янко да не ги подкарва само към твоя сектор:)
ама кажи на бате Янко да не ги подкарва само към твоя сектор:)
-
- научил се да хвърля
На Звънец. Какво го говориш този Звънец ? Арендатор, който пуска мрежи, какво ми хвалиш язовира му ? Ходи си легни и похващай малко шарани по 20 кг да се успокоиш. Все ще се намери някой клавиатурен рибар, който много ги хваща и аз хващам ама на 500км от тука. Като не уважаваш какво правят момчетата на Плачи Дол, просто не коментирай!
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- вече хвърля и на тежко
Несе пали за глупости,рано или късно всички ще опрат до плачидолdriu написа:На Звънец. Какво го говориш този Звънец ? Арендатор, който пуска мрежи, какво ми хвалиш язовира му ? Ходи си легни и похващай малко шарани по 20 кг да се успокоиш. Все ще се намери някой клавиатурен рибар, който много ги хваща и аз хващам ама на 500км от тука. Като не уважаваш какво правят момчетата на Плачи Дол, просто не коментирай!

След 20ти се стягай че продължавам с уроците.

За разлика от теб мен ме радва красивия риболов и няма нужда да сънувам шарани по 20кг . Ходи си давай членския внос и си клечи за рибки 1-2кг. А колкото до арендаторите рано или късно ВСИЧКИ пускат мрежи / мисля че всекиму е известно/. И не се пали толкова. Истината е че арендоват ли язовир, избухват първите 2 години после всички знаем какво става. М. Смолница, Ботево, Одринци, Киселово, Страхил, ВСИЧКИ имаха много повече риба преди да ги опоскат арендаторите. Да сега в Плачи дол и Ботево се опитват да направят нещо добро найстина, но аз никъде не съм казал обратното - просто казах че и да има едра риба 90% са до кило и 1/2. Хайде наслукаdriu написа:На Звънец. Какво го говориш този Звънец ? Арендатор, който пуска мрежи, какво ми хвалиш язовира му ? Ходи си легни и похващай малко шарани по 20 кг да се успокоиш. Все ще се намери някой клавиатурен рибар, който много ги хваща и аз хващам ама на 500км от тука. Като не уважаваш какво правят момчетата на Плачи Дол, просто не коментирай!
- jivko81
- научил се да хвърля
приятел не те познавам но малко не съм съгласен с теб за плачи дол и ботево особенно на ботево маи не си ходил там рибите отдавна не са по кило има саит botevo .com разгледаи кви риби взеха да излизат вече
Извинявам се. Нямах в предвид Ботевоjivko81 написа:приятел не те познавам но малко не съм съгласен с теб за плачи дол и ботево особенно на ботево маи не си ходил там рибите отдавна не са по кило има саит botevo .com разгледаи кви риби взеха да излизат вече
-
- научил се да хвърля
Поради тази причина можеш да ме видиш в 95% от случаите да идвам да гледам, а не да ловя. Ловя далече от нашия регион, такива, каквито ти ги сънуваш. Достатъчна ми беше логиката ти за Звънец да запаля, поради простата причина, че там всичко си вземаш. Съответно 1 път ще отидеш на язовир като Плачи Дол и 10 пъти на такъв от сорта на Звънец, месарско изказване общо взето. Жив и здрав и наслукаrunkorko написа:Ходи си давай членския внос и си клечи за рибки 1-2кг.

п.п. 3 от 5те язовира, които спомена са на едни и същи хора

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

да бяха всички месари като мен, риба щеше да имаdriu написа:Поради тази причина можеш да ме видиш в 95% от случаите да идвам да гледам, а не да ловя. Ловя далече от нашия регион, такива, каквито ти ги сънуваш. Достатъчна ми беше логиката ти за Звънец да запаля, поради простата причина, че там всичко си вземаш. Съответно 1 път ще отидеш на язовир като Плачи Дол и 10 пъти на такъв от сорта на Звънец, месарско изказване общо взето. Жив и здрав и наслукаrunkorko написа:Ходи си давай членския внос и си клечи за рибки 1-2кг.
п.п. 3 от 5те язовира, които спомена са на едни и същи хора, какво да допълвам повече ?

със здраве:)
-
- научил се да хвърля
Колеги, нека съживим тази тема. Някой има ли информация за Одринци. След 2-3 дена смятам да го посетя, след това ще пусна инфо.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Излиза основно червеноперка, костур и шаран. След наводнението другите риби нещо ги няма по информацията, която имам аз.
Как да ги има,що мрежи са му ударили до сега.
Колеги , какво е положението в региона ви ? Какво има на Плачи дол - таксата, условията същите ли са ? Риба има ли ?
Други да похвалите в региона си ?
-
- вече хвърля и на тежко
Ето всичко за плачидол: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=88191" onclick="window.open(this.href);return false;s_toshkov написа:Колеги , какво е положението в региона ви ? Какво има на Плачи дол - таксата, условията същите ли са ? Риба има ли ?
Малка смолница е зарибена с шаранчета от 1 до 2 кила но колко незнам за други язовири незнам а и неща