Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз миналата година лових там пъстърви с мач-голям кеф е няма да съжаляваш,иначе 10лв на пръчка,и квото хванеш free!!!topsoft написа:На какво, смисъл на стръв става ли с мач, че до са не съм ловил, условията като пари какви са?

Това с каквото хванеш фрий е чудесно, но веднага води до въпросът- колко често захранват?
Някой попита за Иваняне платеното каква е ситуацията, но няма отговор, та да подбутна малко въпросът- На Иваняне платеното каква е ситуацията? И по- точно не дали е отворено, ами има ли сми да се ходи там? Остана ли някаква рибка вътре?
Някой попита за Иваняне платеното каква е ситуацията, но няма отговор, та да подбутна малко въпросът- На Иваняне платеното каква е ситуацията? И по- точно не дали е отворено, ами има ли сми да се ходи там? Остана ли някаква рибка вътре?
- CERRUTI
- сериозен играч
Незнам колко често захранват....но зарибяват честоtitanium написа: колко често захранват?
Някой попита за Иваняне платеното каква е ситуацията

А за колегата по нагоре....Иваняне и Мало Бучино са два различни гйола!!!

Здравейте, колеги , очаква се по празниците да съм във Веринско,кой водоем ми препоръчвате да посетя. Ще ловя на спининг и може би ,на плувка 
Благодаря

Благодаря

CERRUTI написа:Аз миналата година лових там пъстърви с мач-голям кеф е няма да съжаляваш,иначе 10лв на пръчка,и квото хванеш free!!!topsoft написа:На какво, смисъл на стръв става ли с мач, че до са не съм ловил, условията като пари какви са?
Колега дай малко повече инфо, че утре съм се засилил за 777 - на какво ги лови като стръв, лежи ли се на дъното, на пропадане и т.н.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес, рано сутринта минах покрай Панчарево, времето беше много лошо, нямаше и колеги, но за сметка на това стотици корморани се бяха събрали в зоната от Гъбата до понтоните на гребната база, гмуркаха се и лапаха риби - без билет, без норма и всичко наред.Слязох от колата и като приближих брега, черните птици се дръпнаха навътре. На връщане огромното ято, вече се беше наяло и групирало в плътен кръг в средата на язовира.
За мен тези птици, набедени че са в Червената книга, са голям бич за обезрибените ни и без тях водоеми.
В дефилето на р.Струма съм виждал да почернява небето от корморани.
Защо пък да са "изчезващи", когато стават все повече?
За мен тези птици, набедени че са в Червената книга, са голям бич за обезрибените ни и без тях водоеми.
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колегата е напълно прав,и аз съм се чудел защо да са пред изчезване (или това е било преди 30 год. ).G.Petkov написа:Днес, рано сутринта минах покрай Панчарево, времето беше много лошо, нямаше и колеги, но за сметка на това стотици корморани се бяха събрали в зоната от Гъбата до понтоните на гребната база, гмуркаха се и лапаха риби - без билет, без норма и всичко наред.Слязох от колата и като приближих брега, черните птици се дръпнаха навътре. На връщане огромното ято, вече се беше наяло и групирало в плътен кръг в средата на язовира.
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Големият корморан вече не е под забрана. Защитен вид е малкия корморан.
Корморана е една от малкото птици популацията на които е нараснала в пъти през последните години.
Макар и вече разрешен за отстрел малко ловци го бият и причината е че не става за ядене. Месото му вони на умряла риба. Много от ловците не искат да хабят патроните си за тая гад. То и лисиците се развъдиха мног по тая причина. За обикновенния ловец дивече е само това дето става за ядене, за съжаление.
Лично аз не прощавам на корморан мине ли в обсега на пушката ми. Подарявал съм ги на цигани , но дори и те не щат да ги ядат
Корморана е една от малкото птици популацията на които е нараснала в пъти през последните години.
Макар и вече разрешен за отстрел малко ловци го бият и причината е че не става за ядене. Месото му вони на умряла риба. Много от ловците не искат да хабят патроните си за тая гад. То и лисиците се развъдиха мног по тая причина. За обикновенния ловец дивече е само това дето става за ядене, за съжаление.
Лично аз не прощавам на корморан мине ли в обсега на пушката ми. Подарявал съм ги на цигани , но дори и те не щат да ги ядат

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Колеги,някой знае ли нещо за Суходол-платеното
- BACARDI
- научил се да хвърля
Здравейте искам да попитам какво мислите за езерото в квартал дружба? Кълве ли? Какво кълве? На каква стръв ?
Аз от там имам само едно много силно кълване на тапа със стръв каракуда около 10см и повече но неможах да засека хубаво но това беше преди 3 години и друго такова преживяване нямам. Това ми беше първото ходене там и последното , но ми се иска пак да отида но с някаква по актуална и интересна информация за да имам подготовка а да не търся под вола теле .
Аз от там имам само едно много силно кълване на тапа със стръв каракуда около 10см и повече но неможах да засека хубаво но това беше преди 3 години и друго такова преживяване нямам. Това ми беше първото ходене там и последното , но ми се иска пак да отида но с някаква по актуална и интересна информация за да имам подготовка а да не търся под вола теле .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Колеги утре някои мисли ли да ходи някъде.И да питам има ли едно местенце.
SENSAS TEAM-the best fishing team
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Декември го зарибяваха, желателно е да не се лови да поотрасне малко рибата или да се пускаBACARDI написа:Здравейте искам да попитам какво мислите за езерото в квартал дружба? Кълве ли? Какво кълве? На каква стръв ?

- BACARDI
- научил се да хвърля
Интересно с какво са зарибили декември ми се струва странен месец за зарибяване пролет или лято по бива .Ясен Генсузов написа:Декември го зарибяваха, желателно е да не се лови да поотрасне малко рибата или да се пускаBACARDI написа:Здравейте искам да попитам какво мислите за езерото в квартал дружба? Кълве ли? Какво кълве? На каква стръв ?
Ивсе пак чакам инфо за риболова езерото като цяло.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- stelco
- ще става разбирач
Благодаря.Ясен Генсузов написа:http://forum.nariba.com/viewtopic39383.html