Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Инфо за р. Струма!
Колеги имате ли инфо за Бобошево.
- prodigy666
- разбира нещата
[quote="DJONI RINGO"]кленове на царевица -по педя и малко и някой по едър-в дефилето на всяко едно подходящо място с паднали върби или такива надвесени над водата ... В момента кленовете са активни навсякъде искат си подхранка царевица и жито .. вчера за 3 часа хванах около 40 + 1 около 800 гр малко след полигона на благоев
- калин кацаров
- сериозен играч
мрените също са много активни, аз толкова хванах за 2-3 часа на пастух днес
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
прясно инфо от Мурсалево,доволно мряна некой скобар и морунаж и много добре откъм бракониери.3ма с парашути си хвърляха на воля докато не се обадих на ИАРА Димитров ми върна обаждане че бил сам и нямало свидетели,помоли ни човека ние да му станем такива та свършихме добра работа
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Браво колега само с действия като твоите ще има някакъв резултат. Сега като стегне студа ще трябва да подпалваме телефоните на ИАРА като извадят тройките. Трябва да има пълна нетърпимост към тях.
Иначе как е нивото и цвета на реката след последните "дъждовни" дни?
Иначе как е нивото и цвета на реката след последните "дъждовни" дни?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
все още бистра и сравнително малка
за тройките сме подготвени аз имам личния на Димитров и не чакам да ме прехвърлят и т.н.
Между другото бяха 2 акта на пича -за парашут и за опит за подкуп.А единия се оказа че има и някаква клубна карта.
за тройките сме подготвени аз имам личния на Димитров и не чакам да ме прехвърлят и т.н.
Между другото бяха 2 акта на пича -за парашут и за опит за подкуп.А единия се оказа че има и някаква клубна карта.

Може ли да ми кажете къде да търся сом сега аз имам една идея под бистраците но не знам как е
Може ли да ми кажете къде да търся сом сега аз имам една идея под бистраците но не знам как е
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=978864Dimitar_allianz написа:все още бистра и сравнително малка
Кратко и ясно.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Много съм горд от това
По-чести сигнали и ще има резултат.
В района на моето село не съм чувал да гръмне бомба от 4-5 години,тъй че си вършат работата хората

В района на моето село не съм чувал да гръмне бомба от 4-5 години,тъй че си вършат работата хората

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колега би ли ми обияснил на това място каква е дълбочината става ли за газене.Това е на Втория бараж нали?bokser написа:dandi1383 написа:Даммм по Струма с лодка.............indzaghi написа:Много интересна снимка!
Аз от 1994г. ловя по Струма с лодка, кво толкова интересно??? Вярно, че "голямата вода" прецака мястото под втория бараж, но пак има къде да се ползва лодка и резултата е налице.
- prodigy666
- разбира нещата
Колега би ли ми обияснил на това място каква е дълбочината става ли за газене.Това е на Втория бараж нали?[/quote]
2ри бараж може да се гази навсякъде .....
Някои с инфо за Бело поле .. железница? утре мисля да търся скобарите и мрените на 1 от тези 2 района П.С някой ако може да ме упъти и към мурсалево ... никога не съм ловил там и ми е доста интересно
2ри бараж може да се гази навсякъде .....
Някои с инфо за Бело поле .. железница? утре мисля да търся скобарите и мрените на 1 от тези 2 района П.С някой ако може да ме упъти и към мурсалево ... никога не съм ловил там и ми е доста интересно
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Има ли някой с ново инфо за Невестино? Утре смятам да отскоча до там, че не съм ходил на риба от доста време.
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Днес се разходих до Бобошево, но на Невестино не спрях и нямам инфо за там. Реката е кристално бистра, риба почти не се виждаше на местата които прегледах, тук-там по некой корморан на по-безлюдните места, но все соло. Явно рибата е кът и не ловуват групово, няма за всички.
Времето беше тихо и сътветно нямаше проблем с опадналите листа. Но като риболов - слаба работа. Никой от колегите с които разговарях, не се похвали с добър улов. Повечето имаха по някоя мряна, но със скобар никой не се похвали.
Имаше доста рибари днес и е напълно възможно някои да са направили добър риболов. Мряната все още е активна, на места се групира около големите камъни, но към Бобошево направо си предпочита бързеите /според моите наблюдения/. Ето и някоя снимка:
След с.Пастух под Параклиса:

още няколко км надолу:

Бобошево, варниците:

Улова на един колега:

И едно скобарче, от неделя е, но да не забравим как изглеждат, че станаха рядкост по нашия край
:

След с.Пастух под Параклиса:

още няколко км надолу:

Бобошево, варниците:

Улова на един колега:

И едно скобарче, от неделя е, но да не забравим как изглеждат, че станаха рядкост по нашия край

Рибата в момента е на Липовица, не се занимавайте с Невестино и тем подобни глупости, там просто няма мряна над 20 см.
Рибата винаги е на другия бряг