Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ние тук такива екстри си нямаме, даже и кино си нямаме!Павел Иванов написа:...4D залите...

Та к'во има в 4Д залите?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Това за което ти говориш е 5Д и обикновенно филмите са кратки,рядко надвишават 15 мин,поне тези които аз съм гледал.GODzillata написа:Та к'во има в 4Д залите?
Първият филм къде гледах един помияр да го ева както си ходеше се обърна към мен/нас/ и кихна да го ева и ма напраи в лиги целия.
В 4Д не съм бил но и няма нужда да слизам ниво надолу при условие,че съм бил на 5Д.
Но лично за мен 3Д си остава дименсията,всичко друго е ала бала.
А аз като чеша кучето зад ушите и дърпам котарака за опашката колко D гледам ?

- Павел Иванов
По морето гледам яко пущат и 6D вариации
4D си е аслъ като 5D варианта само където не си на масов тренажор а всяка седалка си се контролира и отделно , филмите са пълнометражни а не късометражни и с няколко думи 4D варианта е много по-сполучлив от 5D и производните му . Инак пущат всичко и дъждец под форма на пара , седалките си се тресът , подскачат , местят и пр. , аромати всекакви се разнасят , звуците изникват от стряскащи направо места и т.н. . Специално варианта Арена 4D си е направен на база ВИП залите им и фотьолчетата са доста комфорни за пребиваване . Имаше един филм за някакви самураи , не се сещам в момента как се казваше , та на него докато свикна с духането баш в ушите при всеки изстрел на стрела , ми се разказа играта
Кофтито е че самата 4D зала не е безкрайно голяма , май 200 души макс капацитет имаше , та билети за там седмица две в аванс трябва да се взимат . Хубавото е че никакъв проблем да си ги запазиш по нета , верно требва да идеш малце по-раншко с цел да си вземеш биуетите от касата , ама тамън остава време я за некоя плескавица , КФЧ , МакДоналдс , Събуей , ДънкинДонатс , Хепи или кво му е кеф да подсили човек преди филма
Като цяло предпочитам 4D пред 5D варианта . Инак относно 3D качество , без съпътстващи глезотии , Аймакса си остава дЪ топ за момента .
пп - а и разстоянието между редовете на 4D е доста голямо , като и всеки фотьол е отделен с доволно голяма масичка спрямо другият , та да те оплюят е доста трудно постижимо

пп - а и разстоянието между редовете на 4D е доста голямо , като и всеки фотьол е отделен с доволно голяма масичка спрямо другият , та да те оплюят е доста трудно постижимо

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
За първи път гледах Imax в Мадрид.
Филмите бяха по-45мин.ако не греша но не повече от час.
Гледах всички варианти които предлагаше към тази дата Imax.
Системата Имакс беше на екран 600 квадратни метра.
3Д не помня колко беше голяма,но важеше.
И системата Омнимакс на която се гледа през така наречено рибено око ако не греша и беше със внушителните 900квадратни метра!30 метра в диаметър.
За 5Д не претендирам много.Тук има едни кабини за двама човека и се пускат монети гледаш няколко минути,хубаво е да но не е така внушително като на Имакс екраните,предполагам там ще си е друга бира.
Филмите бяха по-45мин.ако не греша но не повече от час.
Гледах всички варианти които предлагаше към тази дата Imax.
Системата Имакс беше на екран 600 квадратни метра.
3Д не помня колко беше голяма,но важеше.
И системата Омнимакс на която се гледа през така наречено рибено око ако не греша и беше със внушителните 900квадратни метра!30 метра в диаметър.
За 5Д не претендирам много.Тук има едни кабини за двама човека и се пускат монети гледаш няколко минути,хубаво е да но не е така внушително като на Имакс екраните,предполагам там ще си е друга бира.
- GODzillata
Павел Иванов написа:...4D, 5D, ВИП зали, плескавица , КФЧ , МакДоналдс , Събуей , ДънкинДонатс , Хепи, Аймакс...
Ский кви глезотийки си имате в Софето, па после що провинцията атакува като невидяла!

Ми ние тук наистина си нямаме дори и най-обикновено кино, бре хора!

Тва КФЧ , МакДоналдс , Събуей , ДънкинДонатс , Хепи, Аймакс си е напрао екзотика за дивият северозапад, чували сме, че един е казал на друг, който па на трети, че такиа работи съществуват...сийбаломамата и дива провинция, забравена от хора и от Бога!

Кире-не се нерви.Аз живея до Кино Арена-на 700 метра.
Последно ходих преди 3 години

Риболовци.
- GODzillata
Е, аз па бях в Cinema City на 450 км. от мен преди няколко седмици за последно.lusienn написа:Кире-не се нерви.Аз живея до Кино Арена-на 700 метра.

Сега има нова мода.
Ти правиш филма.
Специално тоя е вдъхновил-Сина ми и много други младежи.
Тоя е направен от най добрите в тоя спорт.
Българи още не участват-но тренират,и се опитват в новата мода.
А кажи добре ли ми е на мене,да треперя сина ми да не се пребие-за награда от 500-600 лв-на състезание.
Тука първия спечели 100 000.
Пусни филма
https://www.youtube.com/watch?v=Hv_DRJZZ2qI" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ако стигнеш това ниво-Спонсорите от Ред-Бул-и много други-са зад теб.
До това ниво участниците са милиони.
Ти правиш филма.
Специално тоя е вдъхновил-Сина ми и много други младежи.
Тоя е направен от най добрите в тоя спорт.
Българи още не участват-но тренират,и се опитват в новата мода.
А кажи добре ли ми е на мене,да треперя сина ми да не се пребие-за награда от 500-600 лв-на състезание.
Тука първия спечели 100 000.
Пусни филма

Ако стигнеш това ниво-Спонсорите от Ред-Бул-и много други-са зад теб.
До това ниво участниците са милиони.

Риболовци.
- Павел Иванов
Красе , за Омнимакса само съм чувал , ама как е тръгнало , като нищо в някой от постоянно изникващите МОЛове , които все са по-по-най- , да завъди някой такъв
Иначе късите филмчета на нашият си Аймакс бяха само първата година , ако не беше пуснал пълнометражни , отдавна да е фалирал
Люс , представям си как пресметаш колко по 20лв. за газ е само едно одене на кино с домочадието включващо всички екстри от месо , през понички та до меню пуканки с кола и пр.
Ся ако па умешаш късогледството и телефона напрао ш ме зарадваш ма много
Кире за кви 450км. споменуваш ?!? От София , бул "Стамболийски" , Cinema City , до Видин , жк "Бонония" , БГ Мапс го дават 211км. в посока . Само не се оправдавай че било горе долу , в двете посоки , щото ще накараш Люс да мисли и смета колко е обратният път от старата Арена до тех и може да го заболи главътъ

Люс , представям си как пресметаш колко по 20лв. за газ е само едно одене на кино с домочадието включващо всички екстри от месо , през понички та до меню пуканки с кола и пр.

Кире за кви 450км. споменуваш ?!? От София , бул "Стамболийски" , Cinema City , до Видин , жк "Бонония" , БГ Мапс го дават 211км. в посока . Само не се оправдавай че било горе долу , в двете посоки , щото ще накараш Люс да мисли и смета колко е обратният път от старата Арена до тех и може да го заболи главътъ

Павел Иванов
Павел Иванов
Абе Иванов-кога се включи-кога написа Есе 

Риболовци.
- Павел Иванов
Бръз съм кът космически ветър минаващ през червеева дупка

Павел Иванов
Павел Иванов
ЖК " БAНaния"Павел Иванов написа: Кире за кви 450км. споменуваш ?!? От София , бул "Стамболийски" , Cinema City , до Видин , жк "Бонония" ,

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- GODzillata
468км., ако трябва да сме точни, Видин - Стара Загора....човек к'во ли не прави за едното кино, а?Павел Иванов написа:Кире за кви 450км. споменуваш ?!?

Лaзерче,бе мaй търсеше некви хорa зa рaботa в тозGODzillata написа: 468км., ако трябва да сме точни, Видин - Стара Загора....човек к'во ли не прави за едното кино, а?
регион.

не е било " Зa няколко долaрa повече"

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,