Воблери

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Re: Воблери

Мнение от сирака »

Интересно ми е.Не може ли да питам? :roll:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Разбира се, че може, колега. Всеки си споделя неговото мнение - в това е същността на форума. СПоред едни колеги, те имитират конкретни модели, а според мен, търсят общи черти на различни производители.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

А запознати ли сте с воблера Coatac Coma Minnow :D

Изображение
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Като гледам са си Ugly Duckling но с друга опаковка, дори наименованията на разцветките са същите.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

Светнете ме от къде мога да си поръчвам воблери на по нормални цени? Сайтове, чуждестранни визирам.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Здравейте има едно питане за воблерчето на Zalt http://www.zalt.se/zalt-/ става въпрос за 11 см. потъващ.
Прави ми впечатление, че воблерът е окомплектован с големи, яки, морски тройки. Който освен, че биха задържали всяка риба са и доста тежки и в съчетание с металният повод на линията воблера поема като чук към дъното. Някой правил ли е опити да се заменят фабричните тройки с малко по малки и леки такива с цел да се увеличи времето, в което примамката потъва? Което от своя стана според мен би и дало по плавна и бавна игра.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bountyhunter »

searnox написа:Светнете ме от къде мога да си поръчвам воблери на по нормални цени? Сайтове, чуждестранни визирам.
Какви точно воблери те интересуват ?
Може и на Л.С да ми пишеш.
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Здравейте :D
Някой има ли преки впечатления от воблерите Rapture? Има ги само в Риби и Такъми на Калоян Белополски. Харесал съм си някои по-едрички 12-13см и 20-23гр за щука. Нуждая се от дистанция 60+метра за да достигна островчета от водни лилии покрай които се въртят сериозни тупалки. Ако някой може да предложи нещо друго също бих се радвал, но да гази 1-1.2м. максимум.
Благодаря предварително.
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Аз имам преки впечатления само за 1 модел от воблерите на Rapture.
Не знам дали ще са ти полезни, но все пак може да се направят някакви изводи за тази марка.
Имам Rapture Fargo Crank 8см/28 гр., на снимката по-долу му се вижда цената =>

Изображение

Ето го същия модел, със същите VMC куки е и името му е FORMAX Troll Vantage и е по-евтин с почти 40% , т.е. 7,8 лв :lol:
Колегите от Димитровград, си плющят яко с Формакса, съдейки по многобройните изхвърлени опаковки на воблера край бреговете на Марица, но дали имат слука....не съм видял още.
Аз на тоя, на Rapture нямам. :mrgreen:
Иначе има мощен кастинг (все пак е 8/28), прилична игра и голяма ЛОпата, но не слиза на дълбоко, поради положението й ;)
Като го провеждам и се пръскат по повърхността риби по педя :lol:
Други модели на Rapture, визуално доста ми приличат на по-реномирани марки воблери.
Изображение
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Здравеите колеги някои да има наблюдение за тези воблери http://puffin.bg/index.php?item=2494&group=1" onclick="window.open(this.href);return false; и http://puffin.bg/index.php?item=2491&group=1" onclick="window.open(this.href);return false; че изглейдат доста симпатични.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Някакви отзиви за ей-тия?

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

PlamenIvanov написа:Здравеите колеги някои да има наблюдение за тези воблери http://puffin.bg/index.php?item=2494&group=1" onclick="window.open(this.href);return false; и http://puffin.bg/index.php?item=2491&group=1" onclick="window.open(this.href);return false; че изглейдат доста симпатични.
Choco Cra - е меко казано божествен, лети като куршум, адски качествена изработка, има страхотна игра дори и в силно течение, куките са изключително остри, въртят се около оста си и нямат контра :wink: Воблерът е доста уловист, вчера само на него имах подгонване, удар и реализирано кефалче на река Струма в село Струма.

Изображение
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Мда, мда - добро е!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Привет колеги :drinkers:
Някой да е ползвал въпросния воблер вече? Mоля, по възможност, за някакви положителни отзиви :wink:, че вече си го поръчах и то в тази окраска :D

RAPALA Clackin Crank 5 cm. 9 gr.
Изображение
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Дани, Даниии... Га мааше с Катаната из Дефилето кат'че ли имаше повече акъл в главата ;) :D
Ако искаш нещо щукаресто - ела да пием по кафе и ще ти подаря, все пак празници са! :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”