Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Къде да отидем до Пловдив?
На платено може да се пробвате в Труд на COCOON LAKE,във Войводиново - 4 или 5 язовира,може също на Руенското езеро или на микрото на Пясъчник.На свободен водоем - Марица или Пясъка,но за там слушам,че все още няма активен риболов та не знам.Дано съм бил полезен поне малко.
Поздрави!!!
Поздрави!!!

Колеги, какво стана с марица-никаква риба вече по тая река...от както падна забраната всяка събота и неделя съм там и нищо (спинингист съм)-разните бракониери и токаджии май напълно я обезрибиха реката, а малкото останала риба е наплашена и не кълве.
колеги някой с прясно инфо за бай стоил на войводиново,че едни приятели бяха няколко дена подред на пясъка и абсолютно нищо а баща ми почти всеки ден след работа на антона вадил само кустурчета дребни на симеонче както и хората около него.направо и идея си нямам къде да отида неделя да похвърлям малко
дайте някаква идея иначе съм се спрял на бай стоил хем е близо и има каракуда да си начешиш крастата поне
дайте някаква идея иначе съм се спрял на бай стоил хем е близо и има каракуда да си начешиш крастата поне
на стената на пясъка захранваш добре на 10-тина метра хвърляш правиш дюзена на пропадане и ги почваш
едри перки ,ловят се от началото на сезона

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- новобранец
Нещо от Пловдив няма клюки. На Марица 3 дни подред нищо. Утре ще се пробвам на Маноле на бента.
по марица варви хубав риболов на мряна от 1 седмица на сам от моста на пазарджишко до мостовете в града успех на всички
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- новобранец
На Бента Дребни Копърки. После се преместих до рибарска среща и 2хубави Мрени на Дъно.
-
- новобранец
на войводиново как върви
- dimmitov
- ще става разбирач
ЕкстраALEKSANDROV87 написа:на войводиново как върви

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

-
- научил се да хвърля
dimmitov написа:ЕкстраALEKSANDROV87 написа:на войводиново как върви

-
- новобранец
иесссссTerzievG написа:dimmitov написа:ЕкстраALEKSANDROV87 написа:на войводиново как върви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Здравейте колеги истината е че и аз се питам същото от няколко дни КЪДЕ КЪЛВЕ ОКОЛО ПЛОВДИВ
Напоследък все не оцелвам правилното място
.Мога да дам прясно инфо за язовир Чернозем ........ Не ходете там
Язовира е доста пълен и има много водна леща която може да ти скъса нервите бях там онзи ден с преспиване и единствено няколко празни удара и няколко шаранчета по няма и кило,водната леща може да те накара да се откажеш от риболова
иначе много маломерен шаран са зарибили хората,но сега за сега слабо. Ако някой има прясна информация за добър водоем около Пловдив ( Главно шаранджийски риболов ) ще съм благодарен
Наслука.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Преди няколко дни бяхме на Войводиново преди правата вада.Този път се пробвахме на гьола с такса 5 лева.Хванахме около 35 - 40 каракуди и имахме 5 удара на шаран,от които 3 реализирани и 2 откачени.Шаранчетата бяха около 1,5 - 2 кг.На другия гьол - с 10 лева такса имаше само 1 човек и той си остана пълен валат,но не знам дали по негова вина или по вина на рибите. 

- dimmitov
- ще става разбирач
На този който си бил с такса 5лв имаше ли хора?Защото аз мога да ти кажа че цял месец хората си тръгваха валат от там.Много рядко някой шаран и още по рядко някой амур.Хората започнаха да се отказват и накрая не ходеше почти никой.Каракудите им са дребни и нещо не съм ентусиазиран да ги ловя.Другия дето е 10лв квот си хванеш имаше маломерни шаранчета и тук там някой амур ,но и там започна да свършва рибата.Това е общоприета тактика на водоеми с регламент 10лв квот си хванеш.Пускат се маломерни риби за да може ако случайно хванеш риба , тя да е малка и да не ги набуташ с килограми.А където се плаща рибата на килограм се пускат по-големите риби.Хубав водоем е, с много хубава сянка но трябва да се зарибява.
Трябва да ти кажа че където арендаторите зарибяват риболов се получава приличен,където пускат риба само на пролет трябва да си факир да уловиш нещо.Два са водоемите на Войводиново където има риба риба.Не бих ги споменал разбира се. Всички останали съм ги зачеркнал до следващата пролет.
Трябва да ти кажа че където арендаторите зарибяват риболов се получава приличен,където пускат риба само на пролет трябва да си факир да уловиш нещо.Два са водоемите на Войводиново където има риба риба.Не бих ги споменал разбира се. Всички останали съм ги зачеркнал до следващата пролет.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Аз вече в чудо се видях.Не мога да си харесам местенце около Пловдив където да идеш,да се наловиш на прилична каракуда.Ако има и някое шаранче - още по = добре.Големи надежди залагах на Леново,но и там хванахме едно маломерно шаранче и двайсетина каракуди (бяхме трима човека)и стотици каракудки с размерите на бръснарско ножче,които не дават ред на никоя друга риба да се докопа до стръвта.Добре,че успях да хвана няколко костура на спининга та да не съм напълно разочарован.