Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
В неделя ходихме с брат ми до Невестино и общо взето сме доволни от излета. Хванаха се добри кленове, всичките над педя и 2 около 30 см., но трябваше на 10мин. да се мята по 1 прашка бели. Така се завърташе по някоя хубава мрена, но и много дребосък. Предния път се виждаха и скобари да блескат и бяха по активни и се закачиха 2 но само 1 изваден, но този път нямаше и помен от тях.
Добре колега, че сте хванали по някоя хубава мряна, жив късмет. В момента пак повтарям че рибата (едрата мряна) е на Липовица, там се лови обаче доста трудноfishingman написа:В неделя ходихме с брат ми до Невестино и общо взето сме доволни от излета. Хванаха се добри кленове, всичките над педя и 2 около 30 см., но трябваше на 10мин. да се мята по 1 прашка бели. Така се завърташе по някоя хубава мрена, но и много дребосък. Предния път се виждаха и скобари да блескат и бяха по активни и се закачиха 2 но само 1 изваден, но този път нямаше и помен от тях.

Рибата винаги е на другия бряг
- калин кацаров
- сериозен играч
И кое му е трудното на Липовица ? Мрената се лови добре и на Железница , а наи-много скобар и то тупалки между 1 и 2 кг се лови в момента на Пастух
Ми като започнем от това, че там е пълно с народ и стигнем до това, че закачаш през 10 минути в тия остри камъни, а и брега е доста стръмен и трябва да си постоянно нащрек да не се озовеш във водата, а там знаеш какви са дълбочинитекалин кацаров написа:И кое му е трудното на Липовица ? Мрената се лови добре и на Железница , а наи-много скобар и то тупалки между 1 и 2 кг се лови в момента на Пастух

-
- научил се да хвърля
В района на Сандански дава много едра мрена и легла под моста на Мамин Кольо и на устието на Санданска Бистрица. Рибите кълват еднакво добре на бял и торен. Основно се лови на леко дъно, но и на плувка положението е сходно
.

Здравейте!
В събота мисля да напавя първия си риболов на Струма. Гледах карти, харесах си този участък: Ходил ли е някой там и може ли да каже подходящо ли е мястото за риболов и достъпно ли е с автомобил по пътя, който съм очертал? Приемам и съвети за подходяща за сезона стръв и тактика. Мисля да пробвам на дъно с фидер-хранилка или пружина и на плувка.
В събота мисля да напавя първия си риболов на Струма. Гледах карти, харесах си този участък: Ходил ли е някой там и може ли да каже подходящо ли е мястото за риболов и достъпно ли е с автомобил по пътя, който съм очертал? Приемам и съвети за подходяща за сезона стръв и тактика. Мисля да пробвам на дъно с фидер-хранилка или пружина и на плувка.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Достъпно е и риба няма много че вършеят яко мрежарите и е пълно с парашутисти
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- prodigy666
- разбира нещата
иди от другата страна ... малко по надолу от това място .. ако няма хора ще хванеш някой скобар на троха или на бял пробвай на фидер 100 % с френски хлябBero написа:Здравейте!
Благодаря, колеги.
По-надолу не копаят ли за инертни материали? Френски хляб нямаше, взех босненски - за куката. Смлях един горублянски на трохи, мисля да ги добавя към речна захранка. Като се върна, ще пиша какво е станало.
По-надолу не копаят ли за инертни материали? Френски хляб нямаше, взех босненски - за куката. Смлях един горублянски на трохи, мисля да ги добавя към речна захранка. Като се върна, ще пиша какво е станало.
Колеги, дайте някакво инфо от Железница или Монца 

- prodigy666
- разбира нещата
то само босненски има маи поне аз не съм виждал френски ... просто така го наричам сори че те объркахBero написа:Благодаря, колеги.

колега на железница преди малко имаше 5 човека видях 1 да вади малко мренка под моста в тополите (там имаше 3ма ) мисля че е много зле там на монца даваше клен на царевица преди
седмица две за сега нз ...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз утре и неделя съм на Мурсалево който иска да заповяда.Отличителни белези бял голф 3 (очукан) Пичага със 2 куфарчета и мач със(ако стана и бързам)странна рунтава прическа и доста разхвърлян 

Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- вече хвърля и на тежко
Заслужава си човек да дойде да те види...Dimitar_allianz написа:Аз утре и неделя съм на Мурсалево който иска да заповяда.Отличителни белези бял голф 3 (очукан) Пичага със 2 куфарчета и мач със(ако стана и бързам)странна рунтава прическа и доста разхвърлян

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Хахахахаха, направо се изкушавам да дойда да се запознаем, аз ще съм на Железница за мрени (или за пневмония)Dimitar_allianz написа:Аз утре и неделя съм на Мурсалево който иска да заповяда.Отличителни белези бял голф 3 (очукан) Пичага със 2 куфарчета и мач със(ако стана и бързам)странна рунтава прическа и доста разхвърлян

Благодарско на prodygy666 за инфото

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Аз мисля за Пъстух утре... Има ли актуално инфо?!