Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Иди на яз.ИСКРАgeorgi30 написа:Здравейте на всички.Идва уикенда,ходи ми се някъде за риба но нямам никаква информация излиза ли нещо в нащия регион.Последно ходих преди три седмици на Дрангово хванахме една щучка но шарко го нямаше.Сега се чудя накъде!Ако някой е ходил някъде нека сподели.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И що да ходи на платен гьол и да си троши колата за маломерни червеноперки и уклеи
Сега....
По нашите водоеми вилнеят грибовете
Всичко се източва максимално !
Ако има чалъм ги отпиши до 10-15 декември !

Сега....
По нашите водоеми вилнеят грибовете

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Една вметка
Прегледах набързо темите " Информация за водоемите " и установих / без прочит на всичките 69 страници /, че тази тема - " Асеновград-регион......." е горе-долу на 5 място по посещаемост и мнения !
С много малко ни бие софийската, но сме на път да я изпреварим .
За останалите три- Русе, Дунав и Варна има още хляб да ядем
Но, като се има предвид, че нашата е създадена много след тях, си правим и съответните изводи
И тъй като темата е дело на човек отдаден безкористно на риболова и приятелството - БРАВО АСЕНЕ
Пожелаваме ти от всичко по много, но най-вече да намалеят простотиите и беззаконията в региона

Прегледах набързо темите " Информация за водоемите " и установих / без прочит на всичките 69 страници /, че тази тема - " Асеновград-регион......." е горе-долу на 5 място по посещаемост и мнения !
С много малко ни бие софийската, но сме на път да я изпреварим .
За останалите три- Русе, Дунав и Варна има още хляб да ядем

Но, като се има предвид, че нашата е създадена много след тях, си правим и съответните изводи

И тъй като темата е дело на човек отдаден безкористно на риболова и приятелството - БРАВО АСЕНЕ

Пожелаваме ти от всичко по много, но най-вече да намалеят простотиите и беззаконията в региона

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ам чи посли що ще дириш тамкаПо нашите водоеми вилнеят грибовете

Брягово и Леново ги отписвам до забраната, Мечка за неограничено време зависимост от статуса му след нова година и рибата дето му е останала.
За зимата вариантите ми са Тополово, ТЕЦА,Марица,40-извора и две три секретни водоемчета зависимост от времето.

-
- научил се да хвърля
Здравейте момчета,
Виждам тъга във думите Ви. Каня Ви на един риболов на язовир Доспат. Знам, че ви е малко далече, но ако все пак ако решите аз смятам да го посетя в неделя. Ще ми бъде приятно да направим един съвместен риболов. Излиза бабушка, уклей, кустур и еденични американки.
ПП Не знам дали е тук мястото, но искам да попитам: В момента разрешен ли е риболова на американката? Аз лично смятам, че забраната се отнася само за балканката. Искам предварително да се извиня на модераторите. Ако сметнат, че съм сгрешил нека да изтрият поста.
НАСЛУКА!
Виждам тъга във думите Ви. Каня Ви на един риболов на язовир Доспат. Знам, че ви е малко далече, но ако все пак ако решите аз смятам да го посетя в неделя. Ще ми бъде приятно да направим един съвместен риболов. Излиза бабушка, уклей, кустур и еденични американки.
ПП Не знам дали е тук мястото, но искам да попитам: В момента разрешен ли е риболова на американката? Аз лично смятам, че забраната се отнася само за балканката. Искам предварително да се извиня на модераторите. Ако сметнат, че съм сгрешил нека да изтрият поста.
НАСЛУКА!
Здравейте отново днеска един съсед ми каза че Тополово били пускали мрежи и били изкарали повечето риба.Някой знае ли нещо дали е вярно?
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами миналата година по-това време също пускаха мрежи на Тополово, нещо нормално Никулден иде, Нова година.
Предподписване на договори има ,плащане на аренди,подпомагане на тръжни комисий и кметове, пари трябват.
Толупчетата трябва да се изловят, да можи нови да се пуснат.
Се пак рибата се плаща на кило, рибата си расте и си остава в водоема, става пренаселено почват да си пречат шараните
Толкоз много риба ако земи да умре ам
пари се губят 

Предподписване на договори има ,плащане на аренди,подпомагане на тръжни комисий и кметове, пари трябват.

Толупчетата трябва да се изловят, да можи нови да се пуснат.
Се пак рибата се плаща на кило, рибата си расте и си остава в водоема, става пренаселено почват да си пречат шараните

Толкоз много риба ако земи да умре ам

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
пускат мрежи и изпускат язовири,защото не са предвидени за спортен риболов ,а за никулденско мрежаране.просто лятото да изкарат някой лев пускат и рибари...има ли един язовир в региона ,който да е предвиден само за спортен риболов с трофеи вътре..всички са никулденски бизнесмени...а в съседния ви регион-хасковския са предприели крайна тактика -директно пресушават язовирите...чудя се кой ще изкупи толкова риба за никулден-доста хора въобще няма да си купят нищо...с пресушаването измира и плевелната риба и жабите,раците-всички са важни в екосистемата на един язовир...
Днес бях на 40 извора-пълен валат от всякъде.Обиколих го с лодката три пъти целия, на сонара видях някви рибета но нищо не ми се закачи.Как ли не ги мъчих захранки всякакви та чак и качамак варих с мед, без мед, с ванилия, без, с ягодка и т.н. червеи всякакви, аромати тоже и накрая нъцки.Половината язовир от страната на стената е като блато обаче, много мръсно и всякакви боклуци видимост през водата около 10 см в дълбочина в онази половина.В другата половина имаше някаква видимост през водата до около 1,3 метра дълбочина но и там по дъното много водорасли и треви разни.Това нормално ли е?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За 40-извора не е нормално, сигорно няма проточнос на вода, а и рибата получи червенка.
Нищо чудно от реката да го заразиха и него с някакви бактерий.
Ами горското да се вземат в ръце и да пуснат 10000-20000 толупчета и толкова Амурчета и някое шаранчи да го забранат за една година.
То и с него и без него дережето една година по-хубаво няма да стане. Да видите по-догодина каква риба ще даде язовира.
Нищо чудно от реката да го заразиха и него с някакви бактерий.
Ами горското да се вземат в ръце и да пуснат 10000-20000 толупчета и толкова Амурчета и някое шаранчи да го забранат за една година.
То и с него и без него дережето една година по-хубаво няма да стане. Да видите по-догодина каква риба ще даде язовира.

На 40 извора, веднага след стената има едно барче и е оградено така че да не може да се стигне до брега на язовира по нормален път точно на най-лесно достъпното място за кола и лодка.Това оградено място частна собственост ли е?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Интересен въпросТова оградено място частна собственост ли е?

Че и такса за къпане в язовира зимат на ограденото лятоска

Пък и мрежички подучувам си хвърлят в заливчето.

БГ. бащинията е голяма.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Барчето и земята в ограденото пространство са частна собственост !
Познавам човека, знам и че е броил доста пари .
Друг е въпросът за т. нар. сервитут , но по закон не всички имат право да нарушават неприкосновеността на частната собственост.
п.п. няма подсказване,и аз ги чукам тия неща
Познавам човека, знам и че е броил доста пари .
Друг е въпросът за т. нар. сервитут , но по закон не всички имат право да нарушават неприкосновеността на частната собственост.
п.п. няма подсказване,и аз ги чукам тия неща

колеги кажете с Мечка какво става нов собственик ли ще има ,какво е положението?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Свеизвестния нами Гого мангала дето таксуваfrontline написа:колеги кажете с Мечка какво става нов собственик ли ще има ,какво е положението?

Понеже щяло да има търг след нова година и не се знае кой ще го спечели, ако никой не го спечели си го поема "ЛОВНОТО"

Много ми е интересно какво ще поеми; Бистра и чиста балканска водица с тук таме некое маломерно кефалчи.

Има някава вероятност да остани риба но след наместа на БГ дружеството вероятноста граничи с )0(