Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Риболов край ямбол!!!
може ако е понеделник
. Все пак утре е събота а и аз написах района и със сигурност ще има доска захранки и стръв
.

КОТУИ, ТАКОЗ"
Трябваше по-завоалирано да ми го кажешgodalione написа:може ако е понеделник![]()
. Все пак утре е събота а и аз написах района и със сигурност ще има доска захранки и стръв
.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
А край Коневец дава ли вече рибата,че мисля тия дни да отскоча....ако някой даде инфо ще съм благодарен,че да не блъскам толкова път напразно...
MILF - Man, I love fishing !
Казаха ми че дава, ама дребни(аз не съм ходил още за тази година). А рибарите на талази на талази. Според мен е рано още за сериозен риболов, все пак зависи какво точно очакваш.bayatov написа:А край Коневец дава ли вече рибата,че мисля тия дни да отскоча....ако някой даде инфо ще съм благодарен,че да не блъскам толкова път напразно...

В неделя на Срем двама човека за цял ден 4 кленчета след една кофа захранка.Морунажа липсваше
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера на Коневец,до обяд,много умряла работа,тук там уклей.Водата е много паднала и почти няма течение....
MILF - Man, I love fishing !
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска ходих на реката в Ханово,търсих щука,но удар така и нямах
3 тапи не мръднаха няколко часа,колегите над мен вадеха епизодично дребни морунажи, лових на 500 метра под водопада.Водата е паднала и продължаваше да пада,и нека който ходи за риба да споделя ,а не да си пази информацията като "имане" за него
Поздрави

Поздрави

Ribarche
- rivertundja
- новобранец
УТРЕ СЪМ ТАМ,ЩЕ СНИМАМ НИВО НА РЕКА,РИБА,ако има,и пейзаж някакъв;кой си крие излетите?:)))
SPINING FOR LIVE...!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как беше излета, колега? Дай малко снимки, инфо за реката, ако си решил да споделиш, разбира се ...rivertundja написа:УТРЕ СЪМ ТАМ,ЩЕ СНИМАМ НИВО НА РЕКА,РИБА,ако има,и пейзаж някакъв;кой си крие излетите?:)))
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
В неделя бях на моста на Коневец - много слабо дори и белевица даваще много слабо.Нивото беще от преди две седмици.Деня приключих с един кефал, червеноперка и 30 белевици.
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На "Бонбонена" в неделя на островчетата - водата ниска, чиста и .... кълвяща. 
Червенопери-калибърки, време им беше да се покажат големите червенопери, гърбавици - размер всякакъв .... и големи
, уклей, кабакулак и за капак едно бебе балколанче. Труден риболов, но за това време и тази река, останала без вода си е всичко ток. Захранка - накиснат във вода булгур, стръв - жълъд и сланина, кабакулака удряше основно на сланина.... Обаче онзи герой - алая, го няма и това е, избега нанякъде и ходи го търси.......

Червенопери-калибърки, време им беше да се покажат големите червенопери, гърбавици - размер всякакъв .... и големи

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Само така да се чуваmalkapluvka написа:На "Бонбонена" в неделя на островчетата - водата ниска, чиста и .... кълвяща.
Червенопери-калибърки, време им беше да се покажат големите червенопери, гърбавици - размер всякакъв .... и големи, уклей, кабакулак и за капак едно бебе балколанче. Труден риболов, но за това време и тази река, останала без вода си е всичко ток. Захранка - накиснат във вода булгур, стръв - жълъд и сланина, кабакулака удряше основно на сланина.... Обаче онзи герой - алая, го няма и това е, избега нанякъде и ходи го търси.......

- radost_in7
- новобранец
колеги продължава ли да пада водата край Ямбол
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

-
- новобранец
В неделя беше много ниска но не менеше нивото си.От там до днес незнам как е,но едвали е паднала още,то няма на къде.Тя ако падне още ще стане благоприятна за пъстърви
.А големите шарани ще плуват като подводници!!
Поздрави!!!

КОТУИ, ТАКОЗ"
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На "Бонбонена" рибока изчезна яко дим , и то само за няколко дена, никакъв помен от хубавите кабакулаци и гърбавици. За алая или добро, или нищо, засега ни помен, ни вест. И без промяна на водата, температури, мъгла, всичко си е едно и също, а останаха само някакви дребошлъци да кълват - малки пиперчета и гърбавички колкото уклеи, ще се търси другаде, някъде по завоите на следващия мост и по-надолу, там е по-дълбочко.... Нееееема вода и това си е. И рибата се ошашави и се покри в дън води тилилейски. А може и нагоре, до към "Гумените играчки" в махалата. Утре е ден за разходка по реката ( ама това река ли е - мръсотия до шия, и във водата, и по бреговете... чудо и половина, но това е друга тема...)
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ