Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
godalione
новобранец
новобранец

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от godalione »

може ако е понеделник :lol: :lol: . Все пак утре е събота а и аз написах района и със сигурност ще има доска захранки и стръв :rolleyes:.
КОТУИ, ТАКОЗ"
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

godalione написа:може ако е понеделник :lol: :lol: . Все пак утре е събота а и аз написах района и със сигурност ще има доска захранки и стръв :rolleyes:.
Трябваше по-завоалирано да ми го кажеш :))) Няма лошо да има захранки стръв, тъкмо като отида другата седмица да ми е утъпкан пътя. Макар че то такива места като Завой , Желю Войвода, Коневец и Елхово са традиционно посещавани през зимния сезон.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

А край Коневец дава ли вече рибата,че мисля тия дни да отскоча....ако някой даде инфо ще съм благодарен,че да не блъскам толкова път напразно...
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

bayatov написа:А край Коневец дава ли вече рибата,че мисля тия дни да отскоча....ако някой даде инфо ще съм благодарен,че да не блъскам толкова път напразно...
Казаха ми че дава, ама дребни(аз не съм ходил още за тази година). А рибарите на талази на талази. Според мен е рано още за сериозен риболов, все пак зависи какво точно очакваш. :lol: :lol:
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

В неделя на Срем двама човека за цял ден 4 кленчета след една кофа захранка.Морунажа липсваше
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Вчера на Коневец,до обяд,много умряла работа,тук там уклей.Водата е много паднала и почти няма течение....
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Днеска ходих на реката в Ханово,търсих щука,но удар така и нямах :( 3 тапи не мръднаха няколко часа,колегите над мен вадеха епизодично дребни морунажи, лових на 500 метра под водопада.Водата е паднала и продължаваше да пада,и нека който ходи за риба да споделя ,а не да си пази информацията като "имане" за него :!: :!: :!:
Поздрави ;)
Ribarche
Аватар
rivertundja
новобранец
новобранец

Мнение от rivertundja »

УТРЕ СЪМ ТАМ,ЩЕ СНИМАМ НИВО НА РЕКА,РИБА,ако има,и пейзаж някакъв;кой си крие излетите?:)))
SPINING FOR LIVE...!!!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

rivertundja написа:УТРЕ СЪМ ТАМ,ЩЕ СНИМАМ НИВО НА РЕКА,РИБА,ако има,и пейзаж някакъв;кой си крие излетите?:)))
Как беше излета, колега? Дай малко снимки, инфо за реката, ако си решил да споделиш, разбира се ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
donadoni8208
новобранец
новобранец

Мнение от donadoni8208 »

В неделя бях на моста на Коневец - много слабо дори и белевица даваще много слабо.Нивото беще от преди две седмици.Деня приключих с един кефал, червеноперка и 30 белевици.
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

На "Бонбонена" в неделя на островчетата - водата ниска, чиста и .... кълвяща. :)
Червенопери-калибърки, време им беше да се покажат големите червенопери, гърбавици - размер всякакъв .... и големи :), уклей, кабакулак и за капак едно бебе балколанче. Труден риболов, но за това време и тази река, останала без вода си е всичко ток. Захранка - накиснат във вода булгур, стръв - жълъд и сланина, кабакулака удряше основно на сланина.... Обаче онзи герой - алая, го няма и това е, избега нанякъде и ходи го търси.......
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

malkapluvka написа:На "Бонбонена" в неделя на островчетата - водата ниска, чиста и .... кълвяща. :)
Червенопери-калибърки, време им беше да се покажат големите червенопери, гърбавици - размер всякакъв .... и големи :), уклей, кабакулак и за капак едно бебе балколанче. Труден риболов, но за това време и тази река, останала без вода си е всичко ток. Захранка - накиснат във вода булгур, стръв - жълъд и сланина, кабакулака удряше основно на сланина.... Обаче онзи герой - алая, го няма и това е, избега нанякъде и ходи го търси.......
Само така да се чува :smt023
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

колеги продължава ли да пада водата край Ямбол
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
новобранец

Мнение от godalione »

В неделя беше много ниска но не менеше нивото си.От там до днес незнам как е,но едвали е паднала още,то няма на къде.Тя ако падне още ще стане благоприятна за пъстърви :lol: :lol: :lol: .А големите шарани ще плуват като подводници!! :wink: Поздрави!!!
КОТУИ, ТАКОЗ"
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

На "Бонбонена" рибока изчезна яко дим , и то само за няколко дена, никакъв помен от хубавите кабакулаци и гърбавици. За алая или добро, или нищо, засега ни помен, ни вест. И без промяна на водата, температури, мъгла, всичко си е едно и също, а останаха само някакви дребошлъци да кълват - малки пиперчета и гърбавички колкото уклеи, ще се търси другаде, някъде по завоите на следващия мост и по-надолу, там е по-дълбочко.... Нееееема вода и това си е. И рибата се ошашави и се покри в дън води тилилейски. А може и нагоре, до към "Гумените играчки" в махалата. Утре е ден за разходка по реката ( ама това река ли е - мръсотия до шия, и във водата, и по бреговете... чудо и половина, но това е друга тема...)
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”