Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
яз,Сопот написа: Дими ако беше чел ,нощния е след 01.06,пък другото дава го началника,а стръвта е важна,но нещата като цяло,френд са зле,такова немане и аз не помня.
Е братле , какво очакваш , след като по няколко "катуна" има всеки ден на язовира, а отделно тази година сигурно по язовира няма да има място и къде да се изпикаеш

-
- вече хвърля и на тежко
Най-накрая - преди малко говорих с Найденов - няма да следят вече за маломерни платики и да глобяват! Честито на печелившите!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
малко офтопик е, но: прясна информация - имало е хайка и са хванали видни бракониери от Г. Желязна и са ги сурвакали с актче за 2000лв 

-
- ще става разбирач
браво.да им е честито 

Тедо от кока е инфото.Тедо написа:малко офтопик е, но: прясна информация - имало е хайка и са хванали видни бракониери от Г. Желязна и са ги сурвакали с актче за 2000лв

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Каравани 2 има на язовира от към главния път и 3 каравани от към Желязна.След 1 юни ще е война за място
.Малко ни е гьолчето да поберем всички рибари от България
.Днес много вятър ама все пак 2 късания не можах да изкарам рибите и едра платика гарнирана с няколко таранки по 200 - 500 гр.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аз ще го заграждам Менка в съботаMenkata написа:Каравани 2 има на язовира от към главния път и 3 каравани от към Желязна.След 1 юни ще е война за място.Малко ни е гьолчето да поберем всички рибари от България
.Днес много вятър ама все пак 2 късания не можах да изкарам рибите и едра платика гарнирана с няколко таранки по 200 - 500 гр.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да пуснем отново съобщението за предстоящото почистване,може колеги да не са разбрали.Мероприятието ще е на 18.05.2013г,ние тримката сме там.
Последно промяна от MITKO70 на Пон Май 13, 2013 8:40 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Menkata
- фен клуб-скобар
За съжаление няма как да присъствам отново ,защото съм на работа в събота и неделя.Когато хората почиват аз работяMITKO70 написа:Да пуснем отново съобщението за предстоящото почистване,може колеги да не са разбрали.
Дата на събитието 18.05.2013г,повече инфо тук
https://www" onclick="window.open(this.href);return false;.ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ/event.php?id=36
Ние тримката Данчо ,сме на линия с едната каравана![]()

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Мите как е братле ,има ли някаква слука на костур ? или само жаро - шаро и маро търсите ?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здраве да е Менка ,и аз искам всички колеги да са като нас и много други,но за съжаление винаги има и по някой кривак

- MITKO70
- кандидат преподавател
Още не съм ги търсил ,в петък -събота ще е сефтето.Данчо ,Менката могат да кажат.Radoy написа:Мите как е братле ,има ли някаква слука на костур ? или само жаро - шаро и маро търсите ?

Бяла на джиг от лодка ,но на ръба на закона,клян се появява доста да гони,подлудява дребосъка,но рядко взима на сръв,бе требе си 1кг кастер и го утрепвам.Radoy написа:Мите как е братле ,има ли някаква слука на костур ? или само жаро - шаро и маро търсите ?
Риба къща няма.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
За Сопот ли са принадлежноститеMoKaR написа:РИБАРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ Вижте линка за да видите всички цени на артикулите >>>>>>>
http://the-moker.prodavalnik.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Аз там съм пораснал...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да бе ,за Сопот-за бизнес саbobo_33333 написа:За Сопот ли са принадлежноститеMoKaR написа:РИБАРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ Вижте линка за да видите всички цени на артикулите >>>>>>>
http://the-moker.prodavalnik.com/" onclick="window.open(this.href);return false;