Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Ето и малко снимки.

Предварително се извинявам,за това,че шаро е с листа и треви по него,не съм го изтярвал по земята,
Но нямам карп дюшек,и е сниман направо от кепа.
Важното за мен е ,че и сега си е жив и здрав,и плува.....не в олио.
По късно снимки от пускането.
Предварително се извинявам,за това,че шаро е с листа и треви по него,не съм го изтярвал по земята,
Но нямам карп дюшек,и е сниман направо от кепа.
Важното за мен е ,че и сега си е жив и здрав,и плува.....не в олио.
По късно снимки от пускането.
Павка - Thanks, very very much !
На уважаемата аудитория относно клипа дължа да дам допълнително следните обяснения:
Не като оправдание - в никой случай.
1.В никой случай не съм хвърлял риба върху камъните ! Това са изплъзнали ми се риби от ръката - доста са пъргави и хлъзгави и те изненадват с рязко движение тъкмо когато си охлабил малко хватката, но са падали съвсем от ниско -1 педя.
Обаче - някои съм ги оставял нарочно на 1 педя от водата за да се види вроденият им начин да се гънат като плоска пружина и подскачайки да си заминат.В това няма никакво изтезание !!Стремял съм се да цопват във вода..на меко..и се виждат такива моменти.
Забележте как като торпеда с огромна скорост отлитат - това са бодри, живи риби !
За разлика от тези дето мрат по живарниците !!
2.Нарочно не съм държал риба да я разхождам из водата - това са моменти когато се пресягам и ровя за фотоапарата, па да го включа с 1 ръка, па да го насоча, па да натисна копчето и т.н.
Иначе батериите на апарата отиват на кино за нула време.
За това се иска малко време и какво ако рибата някоя и друга секунда е стояла във водата до брега.Гооолям проблем !!
Забележте как като торпеда с огромна скорост отлитат - това са бодри, живи риби !
Даже на видеоклипа има моменти - цопва и край - нищо не се вижда, ужасно бързи са.
Та такива ми ти работи....
На уважаемата аудитория относно клипа дължа да дам допълнително следните обяснения:
Не като оправдание - в никой случай.
1.В никой случай не съм хвърлял риба върху камъните ! Това са изплъзнали ми се риби от ръката - доста са пъргави и хлъзгави и те изненадват с рязко движение тъкмо когато си охлабил малко хватката, но са падали съвсем от ниско -1 педя.
Обаче - някои съм ги оставял нарочно на 1 педя от водата за да се види вроденият им начин да се гънат като плоска пружина и подскачайки да си заминат.В това няма никакво изтезание !!Стремял съм се да цопват във вода..на меко..и се виждат такива моменти.
За разлика от тези дето мрат по живарниците !!
2.Нарочно не съм държал риба да я разхождам из водата - това са моменти когато се пресягам и ровя за фотоапарата, па да го включа с 1 ръка, па да го насоча, па да натисна копчето и т.н.
Иначе батериите на апарата отиват на кино за нула време.
За това се иска малко време и какво ако рибата някоя и друга секунда е стояла във водата до брега.Гооолям проблем !!
Даже на видеоклипа има моменти - цопва и край - нищо не се вижда, ужасно бързи са.
Та такива ми ти работи....
Dani I
Браво - шараните са рядкост тази година.
Ми да- няма да ти стигне олиото за такъв звяр ! Па и голям тиган трябва да купуваш...Важното за мен е ,че и сега си е жив и здрав,и плува.....не в олио.
Браво - шараните са рядкост тази година.
Дани,това с огиня много ми хареса.Много обичам такива моменти но за жалост са все по-малко!Чудесен и рибок и чудесна постъпка!Релийз-нека това бъде вече мотото на рибарите по поречието на Дунав!!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Поздравления за успеха от мен Дани. Дай малко инфо, на какво удари,колко кг е, рядко съм виждал гол шаран от Дунава 

Искам да питам...гледам, гледам си и многото часовници, и май на сайта часовника е бая напред.Нещо не ми се връзва - така ли е, или греша ??
Или на други не са верни часовниците ?? Това го пуснах в 12:44..сега 12:45
Или на други не са верни часовниците ?? Това го пуснах в 12:44..сега 12:45
- майсторчето страхил
- сериозен играч
По информация на ухо шарана е вече с Габровско жителство
.Иначе браво за улова 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- и господ не е толокова добър
Браво Дани,шаро е супер 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Кой на къде е този уикенд? Дайте малко инфо кой къде ще ходи и защо, стига сте се стискали 

-
- кандидат преподавател
Мисля някъде около Мартен със спининнга да направя едит тур пък кото сабя покажеkutinchev написа:Кой на къде е този уикенд? Дайте малко инфо кой къде ще ходи и защо, стига сте се стискали

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аз в неделя съм пак на обичайното място горе на Батин. Цел-шаран,амур.
С малко закъснение поради повреда в нашия компютър да споделя
едно излетче от 30.Х. за распер.
Имаше включително и една тупалка 59.5 см.Другите 3 - добри класни распери.
Снимката е лоша - поради авария и с апарата (леко намокрен...)

Това ми е 3-тото ходене за тази седмица и се оказа че там яката се вършее,
спинерите и особенно белите (по 11 кинта парчето) се харчат като топъл хляб,
и нашего брата ( в никой случай не пасват на думата колеги ) са си оставили визитната картичка точно на мястото - ceslav и той видя днес този Срам и позор..и отрязана расперска глава във водата ...
Снимката е в галерията ми-грозна е за тука !
Иначе- днес 31.Х. започна от вчера...
Да седнеш на кафенце с приятел, да си говорим за риболов, примамки, и такъми,
да се уговорим, и да идем да се пробваме .. какво му трябва повече на човек.
Така направихме с Венци. И отидохме.Мястото опоскано, но Венци се представи много добре с един добър распер и после още един-няма го сниман щото съм обърнал апарата на видео..без да искам..

Аз едно леко полу-капо (малко расперче - пуснато)...Поразходихме се и наоколо, помятахме и се прибрахме с намерението пак да го сторим за в бъдеще.
А, щях да забравя- платихме си и данъка на Реката с по някоя и друга примамка
оставена в закачките....без това много рядко се минава.

едно излетче от 30.Х. за распер.
Имаше включително и една тупалка 59.5 см.Другите 3 - добри класни распери.
Снимката е лоша - поради авария и с апарата (леко намокрен...)

Това ми е 3-тото ходене за тази седмица и се оказа че там яката се вършее,
спинерите и особенно белите (по 11 кинта парчето) се харчат като топъл хляб,
и нашего брата ( в никой случай не пасват на думата колеги ) са си оставили визитната картичка точно на мястото - ceslav и той видя днес този Срам и позор..и отрязана расперска глава във водата ...
Снимката е в галерията ми-грозна е за тука !
Иначе- днес 31.Х. започна от вчера...
Да седнеш на кафенце с приятел, да си говорим за риболов, примамки, и такъми,
да се уговорим, и да идем да се пробваме .. какво му трябва повече на човек.
Така направихме с Венци. И отидохме.Мястото опоскано, но Венци се представи много добре с един добър распер и после още един-няма го сниман щото съм обърнал апарата на видео..без да искам..

Аз едно леко полу-капо (малко расперче - пуснато)...Поразходихме се и наоколо, помятахме и се прибрахме с намерението пак да го сторим за в бъдеще.
А, щях да забравя- платихме си и данъка на Реката с по някоя и друга примамка
оставена в закачките....без това много рядко се минава.

Педро,не си обърнал на видео,а правихме снимките с моето фото.Ето ги хайваните които сега дебелеят на воля!

Благодаря още веднъж за чудесно прекараното време и дано по често си правим такива разходки.
П.п. След малко почвам да лея,че днешните загуби трябва да се компенсират......

Благодаря още веднъж за чудесно прекараното време и дано по често си правим такива разходки.
П.п. След малко почвам да лея,че днешните загуби трябва да се компенсират......
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Bahmaaamu,
Щях да си разглобявам апарата да търся снимките...Като знам много добре,че снимах !
Ама с 2 апарата ..така е, стават грешки..
Щях да си разглобявам апарата да търся снимките...Като знам много добре,че снимах !
Ама с 2 апарата ..така е, стават грешки..