Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Разни в Разни ! :)
През 2007 или 2008 г. не си спомням добре, Кондолиза Райс посети Москва. Тогава няколко политически анализатори споменаха за договорка с Путин за нова студена война.
Предполагам, днес , никой не се съмнява в това. Това ми прилича и на руската ядрена програма, след като Опенхаймер през 1939 г. два пъти е бил на посещение в СССР и двата пъти е бил гост на кого ...естествено на Лаврентий Павлович - ебати и политиката ебати и чудото 

- radoadvokat
- ще става разбирач
Колко пъти на ден целуеш хамериканския флагПавел Иванов написа:Не ги мисли , ще закъснеят малко , ще компенсират с нещо и ще дойдат .Диканаров написа:Само да попитам...
Това не са рассийските респиратори които платихме на 100% март 2020г и трябваше да пристигнат до края на април 2020г а още ги няма . Но пък за сметка на това и компенсации няма , а не вярвам и да има , а да върнат паретата за тях ..... в масква не са такива хора все пак![]()
![]()
![]()
До тогава като заместители вече пристигнаха едни испански Юрофайтъри а едни нидерлански Ф-35 изчакват март да ги снабдят с хиперзвукови ракети HAWC и четири от тях пристигат у нас докато дойдат нашите еФки![]()
На мен ми е по-интересно ще се класираме ли в Шабла да паркират известен брой RIM-174 SM-6 ERAM та да се попарят нечиЙ ищаси да ползват "ултимативно" анимации от типа на "кинжал" с цел подгъване на коляно ?

Ми Радо, аз не виждам никаква разлика между американския и руския флаг. Те винаги са били съюзници вече над 80 г.radoadvokat написа:Колко пъти на ден целуеш хамериканския флагПавел Иванов написа:Не ги мисли , ще закъснеят малко , ще компенсират с нещо и ще дойдат .Диканаров написа:Само да попитам...
Това не са рассийските респиратори които платихме на 100% март 2020г и трябваше да пристигнат до края на април 2020г а още ги няма . Но пък за сметка на това и компенсации няма , а не вярвам и да има , а да върнат паретата за тях ..... в масква не са такива хора все пак![]()
![]()
![]()
До тогава като заместители вече пристигнаха едни испански Юрофайтъри а едни нидерлански Ф-35 изчакват март да ги снабдят с хиперзвукови ракети HAWC и четири от тях пристигат у нас докато дойдат нашите еФки![]()
На мен ми е по-интересно ще се класираме ли в Шабла да паркират известен брой RIM-174 SM-6 ERAM та да се попарят нечиЙ ищаси да ползват "ултимативно" анимации от типа на "кинжал" с цел подгъване на коляно ?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
pdimitrof написа: ....... аз не виждам никаква разлика между американския и руския флаг. Те винаги са били съюзници вече над 80 г.
За второто - с известни условности се съгласявам.
Поне в директен военен конфликт не са влизали.
Администрацията на Р.Рейгън ги разори само с превъоръжаване.
Ама за разликата - не!
Разлика има, тя е огромна и никога няма да бъде заличена.
А в случай, че ЕС продължи да се намалява енергийната си зависимост от Русия,
То последиците ще бъдат катастрофални.
Русия ще остане в Азия завинаги.
Ама в Средна Азия.
Не в Япония !
- Павел Иванов
Със сигурност в пъти по-малко отколкото ти облизваш портрета на путиня .radoadvokat написа:Колко пъти на ден ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- icefire
- ще става разбирач
О , народе .. к'во стаа бре !??
Целуват се флагове ... ближат се портрети ...

Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Ми кво.... лизачи.icefire написа:О , народе .. к'во стаа бре !??
Това обяснява всичко...............icefire написа:О , народе .. к'во стаа бре !??..................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
"..... Проф./Румен/ Гечев обясни, че заложената за годината инфлация е 5.6%, а повишението на пенсиите е по-голямо, така че няма как инфлацията да „изяде“ пенсиите."
Е на този му вярвам безрезервно.
Има голям опит с инфлациите.
Даже не знам и какво са залагали, ама като гледам към края на февруари вече са го постигнали.
А като падне мораториума, .............................. !
И още се е изокал,
" ..... Той подчерта, че управляващото мнозинство е длъжно да реформира несправедливата в момента пенсионна система, като припомни, че БСП от години иска промяна в начина на изчисляване на пенсиите."
Много е прав !
Докато не се изравнят минималната с максималната пенсия,
БСП няма да миряса.
Помня, че през 90-те, когато Грузия фалира, там даваха по 20 § на пенсионерски калпак.
Всеки да си ги харчи със здраве !
Е на този му вярвам безрезервно.
Има голям опит с инфлациите.
Даже не знам и какво са залагали, ама като гледам към края на февруари вече са го постигнали.
А като падне мораториума, .............................. !

И още се е изокал,
" ..... Той подчерта, че управляващото мнозинство е длъжно да реформира несправедливата в момента пенсионна система, като припомни, че БСП от години иска промяна в начина на изчисляване на пенсиите."
Много е прав !
Докато не се изравнят минималната с максималната пенсия,
БСП няма да миряса.
Помня, че през 90-те, когато Грузия фалира, там даваха по 20 § на пенсионерски калпак.
Всеки да си ги харчи със здраве !

- G.Petkov
pdimitrof написа:През 2007 или 2008 г. не си спомням добре, Кондолиза Райс посети Москва. Тогава няколко политически анализатори споменаха за договорка с Путин за нова студена война.....
Аз пък съм останал с впечатлението, че става дума за анексиране от Русия на територии от съседни държави.
Да не твърдиш, че Кондолиза Райс го е подкокоросала да да си прибере Крим и половината Украйна.
После са наред Молдова, Финландия, все исконно руски земи, дейба !
Щото, ако тръгнем по този път, гледай какви претенции могат да имат наследниците на Карл Велики !
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 814-mk.svg
Ама то тогава Кондолиза не е била родена !

- G.Petkov
Забелязах, че Христо се е върнал в "Сома от Камилската", което ме зарадва.
И в тази връзка се загледах числата.
Те поне са обективни, дават реална представа за нещата.
Та в първият сезон от темата, която е авторска, на един човек,
На всеки пост има по 53 прочитания, във втория - 38.
Общо са изписани над хиляда страници.
Най-голямата тема - "Преходът" има много повече страници и постове,
Но все пак е списвана от много хора през годините.
А в нея, в различните сезони, прочитанията са между 20 и 25.
Не вярвам някой да подобри постиженията на Христо.

И в тази връзка се загледах числата.
Те поне са обективни, дават реална представа за нещата.
Та в първият сезон от темата, която е авторска, на един човек,
На всеки пост има по 53 прочитания, във втория - 38.
Общо са изписани над хиляда страници.
Най-голямата тема - "Преходът" има много повече страници и постове,
Но все пак е списвана от много хора през годините.
А в нея, в различните сезони, прочитанията са между 20 и 25.
Не вярвам някой да подобри постиженията на Христо.
- G.Petkov
Пълен ташак !
Просто Киро !
"Новите ветрове на приятелство с България, които правителството анонсира, отвяха Ковачевски от снимката с Петков. Това се казва в изявление на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, пише електронното издание МКД."
https://trud.bg/%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B ... %BE%D0%B2/

Просто Киро !
"Новите ветрове на приятелство с България, които правителството анонсира, отвяха Ковачевски от снимката с Петков. Това се казва в изявление на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, пише електронното издание МКД."
https://trud.bg/%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B ... %BE%D0%B2/
- kukukuka
- кандидат преподавател
кво стаа
пак ли ни пробутват вечна дружба между народите

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- kukukuka
- кандидат преподавател
Руските военни са използвали модернизирана версия на безпилотните дрон-камикадзета „Ланцет“ срещу терористи в Сирия, способни да носят по-голяма бойна глава, каза военно-дипломатически източник заРИА Новости.
нови играчки
ам ние къде сме

нови играчки

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Диканаров
- кандидат преподавател
Павка, аз питах за СЕГА, а не за незнам колко време! Споко викаш, ще дойдат авионите дето един дебеловрат и дебелоок ги плати на 100% авансово, та сега си треперим за парите! Щото имаме пример с Турция, дето си плати Ф 35, ама чичо ми Сам ги санкционира, та ще ги гледат през крив макарон и парите и авионите! Оня същият рече и още нещо при обсъждането на бюджет 2022:- Ще ми плануват за ремонти на Миг 29, а не да купят още една полуескадрила. Абе Специалист по всичко, Миг 29 са НАЛИЧНИ и са от същият клас, както Ф15, Юрофайтер и Грипен бе! Четвърто поколение, а за нас никой и не е помислял да ни предложи Ф35, които са пето поколение изтребители! А можехме да си имаме наша ескадрила , допълваща нашите миг29 и с още плюсове! Оня дебелоокият всичкознаещ, бе рекъл и още една златна мисъл:- ще ми купуват военни самолети и кораби, а вътре няма и един пищов! Имаше предвид фрегатата и Спартана! Та да не е Павка, така и с Ф16 бл.70. Ще получим някога самолетите, може да има и кутия локум, като компенсация, ама пък тогава ще договарим ракети, снаряди и поддръжка! Коварството на новите ни съюзници е все същото от преди десетилетия! Не случайно в един софийски петзвезден хотел се кипрят супервойните, дето се спасиха от Авганистан! По думите на Джефри Левин заместник на посланичката им у нас, те щели да са под 3000 до месец март т.г. Е как ти се струва това при положение, че нашата армия е 20 000 и има недобор от 5 000 щика? На мен ми се вижда като своего рода окупация. А си мръднал, а нашите са за 5 минути по Витошка са отцепили МС, Президентството, НС, МФ и МО!
Та това е положението! Онзи с дебелият врат повтори в ефир, старата наша поговорка:-който не храни своя, ще храни чужда войска! Ама нали е гьон сурат, не отбелязва НЕГОВИЯТ решаващ принос за това!
Да попитам и защо никой, ама абсолютно никой не повдига въпросът с окупираната територия на ЕС от съюзник бе? Една трета от Кипър е окупирана от Турция . Има "де факто" севернотурска република, от Турция единствено призната, ама това не боде нито ЕС, нито НАТО, а Кипър нали е също член, както ние? Къде е солидарността, къде е справедливостта, как да се надяваме на тях? НИКАК! Та ТЕ нарушиха ПЪРВИ уж ненарушимите европейски граници, като създадоха Косово и отвориха кутията на Пандора, как да реагират на Кипър? Ми никак! Ще си траят, като че ли такова чудо няма ! За това не следва ли да се ПРОТЕСТИРА?
Георги, -цената на тока, инфлацията, индексацията не пенсиите и прочие можеше и да не е тема на деня, ако Оня не се бе пънал, че е торпилирал "трите шлема"! Ако имахме новата АЕЦ, сега щеше да е рог на изобилието за малка България от цените на тока на международният пазар! А можеше да я завърши, като само смени старите участници в сделката, обвинени в корупция с негови не корумпирани такива! Нефтът и газът щяха да текат от нас към съседите и при повишение на цените им, щяха да нарастват и таксите за пренос! Е ама това бе отдавна и кой да го рови! А трябва, че само от едни 400 милиона над "рамката" + 700 мил непотърсени срещу 60 милиона такса спокойствие,+ неполучени приходи от АЕЦ ток, пренос на газ, нефт, можехме да сме не само с достойни и заслужени пенсии!
Та това е положението! Онзи с дебелият врат повтори в ефир, старата наша поговорка:-който не храни своя, ще храни чужда войска! Ама нали е гьон сурат, не отбелязва НЕГОВИЯТ решаващ принос за това!
Да попитам и защо никой, ама абсолютно никой не повдига въпросът с окупираната територия на ЕС от съюзник бе? Една трета от Кипър е окупирана от Турция . Има "де факто" севернотурска република, от Турция единствено призната, ама това не боде нито ЕС, нито НАТО, а Кипър нали е също член, както ние? Къде е солидарността, къде е справедливостта, как да се надяваме на тях? НИКАК! Та ТЕ нарушиха ПЪРВИ уж ненарушимите европейски граници, като създадоха Косово и отвориха кутията на Пандора, как да реагират на Кипър? Ми никак! Ще си траят, като че ли такова чудо няма ! За това не следва ли да се ПРОТЕСТИРА?
Георги, -цената на тока, инфлацията, индексацията не пенсиите и прочие можеше и да не е тема на деня, ако Оня не се бе пънал, че е торпилирал "трите шлема"! Ако имахме новата АЕЦ, сега щеше да е рог на изобилието за малка България от цените на тока на международният пазар! А можеше да я завърши, като само смени старите участници в сделката, обвинени в корупция с негови не корумпирани такива! Нефтът и газът щяха да текат от нас към съседите и при повишение на цените им, щяха да нарастват и таксите за пренос! Е ама това бе отдавна и кой да го рови! А трябва, че само от едни 400 милиона над "рамката" + 700 мил непотърсени срещу 60 милиона такса спокойствие,+ неполучени приходи от АЕЦ ток, пренос на газ, нефт, можехме да сме не само с достойни и заслужени пенсии!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!