Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Жребчево
Вчера на боклуците капо,защо никой не пише имаше 100 човека никой не извади и една риба от там отидохме и на римския мост пълна скръб-пишете бе колеги да не бием път до там.
-
- научил се да хвърля
Колега...лошото е че ден с ден не си прилича.....в събота мой приятел на боклуците се върна с половин кофа основно морунаж....не си уцелил...късмет....
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя бях на Боклуците. Общо взето много слабо. Хванах 10-на риби основно платика на фидер и на дъно един морунаж. Кълве само на бял. Някой колеги хванаха епизодични морунажи, предимно на ваглер.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, писах още в петък,ама никой не повярваdimito80 написа:Вчера на боклуците капо,защо никой не пише имаше 100 човека никой не извади и една риба от там отидохме и на римския мост пълна скръб-пишете бе колеги да не бием път до там.

-
- научил се да хвърля
сърце рибарско не трай,навсякъде май е така все още неще и аз записах 2 капота вече
един ден дърпа 3 неще

- stefan4etoo
- сериозен играч
Така е ден с ден не си прилича,както писах по горе в неделя скръб тук таме се вадеше по някоя риба а днес приятел е ловил доволно на мястото на което бяхме ние,така че като сме за риба все предния ден са ловили и естествено на другия ден пак ще ловят

колеги моля за информация за нивото и бистротата на водата, благодаря на всички предварително
-
- вече хвърля и на тежко
Като цяло водата не е много бистра, а относно нивото според мен 95% е пълен.
мерси колега, наслука
ами търсетея вече в коритото на реката и на по плитко бре,в момента на тази дълбочина 10-11м някак си не върви,биологичния часовник на рибите тиктака. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Инфо от Римския мост преди 3часа. За 10-тина минути никой не извади рибка. Доста колеги имаше и под металния мост. Концентрацията на колеги е впечетляваща, колите без да преувешичавам бяха над 30! Пиша от тел и ми е трудно! Една снимка за цвят. Дано се намери и колега от ловящите да даде повече информация.
'
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ухааа като гледам водата докъде е стигнала...относно народа изобщо не бих казъл, че са много...
-
- ще става разбирач
В понеделник минавах служебно,и то сърце рибарско не трае слязох да видя какви ги вършат колегите.Вадеха каракуди и червеноперки по 200-300гр но не интензивно.По 2-3 на човек.Общо взето тая година само Копринка се представи добре ,на жребеца слабо на Стамболийски такава пролет недашна непомня.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
На Жребеца имаше дни се ловяха по 30-40 каракуди ... но предимно през седмицата не знам и аз защо така може би заради голямото стълпотворение събота и неделя.
Червенопера огромна се ловеше днес дори като валеше, около големия камък, боровата гора, на 4-5 м дълбочина, плувка... на фидер по-слабо...