Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг край Ямбол
Тунджа си дава за този който знае къде да търси и ако има малко късмет.Последният излет имаше адреналин на макс.

Прибрам си воблерчето , кратка фотосесия и кой от къде е.....

Така завършихме излета..... семейно.Тишината и спокойствието е мотото което ни кара да въртим километри.

За протокола двата бяха 10-12 кг и единият 5-6 .Шарен риболов с някой друг распер.Пускайте ги колеги -един два тигана няма да оправят живота на никого.
pp Бях решил да не пиша но темата ми е много присърце......
Малко снимки за цвят

Прибрам си воблерчето , кратка фотосесия и кой от къде е.....

Така завършихме излета..... семейно.Тишината и спокойствието е мотото което ни кара да въртим километри.

За протокола двата бяха 10-12 кг и единият 5-6 .Шарен риболов с някой друг распер.Пускайте ги колеги -един два тигана няма да оправят живота на никого.
pp Бях решил да не пиша но темата ми е много присърце......
Малко снимки за цвят

-
- вече хвърля и на тежко
Браво, че си хванал!
Респект, че си пуснал!
Благодаря, че сподели!
Успех и занапред!
Респект, че си пуснал!
Благодаря, че сподели!
Успех и занапред!
.........!
Поклон, колега! По-лесно е да хване човек, отколкото да пусне... Евала още веднъж!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колеги за пожеланията и оценката .Трудно е да пуснеш първата голяма риба -после всичко става от само себе си и някак си естествено като действие.Малко и от днес

Тук малко не можах да се оправя с телефона че много подскачаше -голямо дърпане....по моему 2 + кг с бирено коремче.

Наслука .

Тук малко не можах да се оправя с телефона че много подскачаше -голямо дърпане....по моему 2 + кг с бирено коремче.

Наслука .
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pi4a94
- ще става разбирач
Арна работа!!!
Какви са примамките от снимките?
ПОЗДРАВИ
Какви са примамките от снимките?
ПОЗДРАВИ

Монев, ако се не лъжа, тия снимки по - горе са от отбивката на Княжево , дето миналата година изтървах един сом над 15 кила 

Туй риболова не е за мен 

- тончо тончев
- фен клуб-скобар
Браво много добри риболови и адмираций за колегата

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Адмирации и от мен колега !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- ydobrev75
- разбира нещата
браво за уловите и релийза!
-
- разбира нещата
СНИМКИИИИИИИ гледайте и помнете преди да ги изтрият ................................
Свикнах вече в какво ли не, да ме обвиняват ТУК....., та и аз да почна да бъда лош А ???!!??
Докато няма видео, не вярвам на нито един човек занимаващ се с изкуствени примамки в БГ-стан.....особено на кървави и тежки РАНИ на сомчо , като в снимка 2 =>
Чет Апр 10, 2014 12:47 am

НА такова сомче..... садо-мазо техники не са ми познати да се прилагат ОТ СПИНИНГОВ РИБОЛОВ ОТ БРЕГА, особено когато ЛОВИШ на РЕКА !!??!!!... за тия другите риби..... Вие Господа ВЯРВАЙТЕ
ОХОООООбохооо вярвайте
Мелачката си върви....
Аз РЕЛНО не ВИДЯХ 1 РИБА на СВОБОДА = РАДВАЙТЕ СЕ
Свикнах вече в какво ли не, да ме обвиняват ТУК....., та и аз да почна да бъда лош А ???!!??
Докато няма видео, не вярвам на нито един човек занимаващ се с изкуствени примамки в БГ-стан.....особено на кървави и тежки РАНИ на сомчо , като в снимка 2 =>

НА такова сомче..... садо-мазо техники не са ми познати да се прилагат ОТ СПИНИНГОВ РИБОЛОВ ОТ БРЕГА, особено когато ЛОВИШ на РЕКА !!??!!!... за тия другите риби..... Вие Господа ВЯРВАЙТЕ

ОХОООООбохооо вярвайте

Аз РЕЛНО не ВИДЯХ 1 РИБА на СВОБОДА = РАДВАЙТЕ СЕ

Последно промяна от JettroniX на Пет Апр 18, 2014 11:15 am, променено общо 1 път.

- Vid
- кандидат преподавател
Така, така Гендо, Я па кат гледам каката, това сомче няма да и стигне даже и за закуска...
Monev67 написа:
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
JettroniX написа:СНИМКИИИИИИИ гледайте и помнете преди да ги изтрият ................................
ОХОООООбохооо вярвайте![]()
Мелачката си върви - ЗАРИБЯВАЙТЕ .... АЗ се ПРОБВАХ.......
![]()
Гадно е да разпознаеш риба, която си пуснаЛ без значение каква е по вид и къде си я пуснал..Гадна работа по принцип....е !!
Аз РЕЛНО не ВИДЯХ 1 РИБА на СВОБОДА = РАДВАЙТЕ СЕ![]()
![]()
![]()
![]()
На друго място коментирахме от какво може да са раните от двете страни на рибата .Понеже ги разбираш нещата дай някакво предположение.Представляваха някакви мехури но със сигурност не са от преди 10 мин тъй като голяма част от тях бяха със струпеи.Кръвта е от спукване на част от мехурите.Имам з бр видео на пускането на трите риби............То всъщност затова и спряхме да пишем тук -все ще се намери някой да осере работата.Клипчетата са в готовност ако те интересува.Не ги пускам защото се вижда мястото и със сигурност ще има мераклии да ги изтърмъчат......Но ако господин РАЗБИРАЧ държи ще рискувам и ще ги пусна......Тогава ми е интересно какъв ще е коментарът ти ??????????????????????????????????????????????
Последно промяна от Monev67 на Пет Апр 18, 2014 10:52 am, променено общо 3 пъти.
-
- вече хвърля и на тежко
На каката и отрязаха цялата щитовидна жлеза преди няколко години.Оттогава се върти по доктори и трупа килограми .Доживот ще бъде на хапчета -ако знаеш за функциите на щитовидната жлеза и липсата на такава.Което не и пречи да обича природата и да пуска всяка уловена риба.Благодаря за злобният коментар .......... С право в началото писах че по добре е да не пиша тук.Всъщност много от грамотните спинингисти от региона спряха да пишат тук-ЗАЩО ЛИ.....Vid написа:Така, така Гендо, Я па кат гледам каката, това сомче няма да и стигне даже и за закуска...Monev67 написа:
Като гледам тази част от форума е станала по-скоро клюкарник и час по теория като основно се пишат философии и се разтягат локуми .Липстват репотажи снимки.......Това бе една от силните теми на форума но всъщност няколко героя я затриха.За каката да ти повторя че е БОЛНА и не го пожелавам на близките ти.Ти също можеш да се изкажеш за раните на сомчето като човек с богат опит............
Последно промяна от Monev67 на Пет Апр 18, 2014 10:22 am, променено общо 1 път.