Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето - 2013
Днес пред Черноморец(Б-с) нищо,от там на Ставрова банка до 15ч. по около 6кг. сафрид на човек.Това беше закриването на сезона от мен.Наслука на всички ,които държат още.
- germana74
- ще става разбирач

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Германче, поздравления за улова, екипажът на лодката се е справил чудесно.
Каква е температурата на водата? Надявам се времето да се задържи още малко така и това което дават по прогноза да не се случи, че тази събота и неделя не можахме да влезем в морето.
Каква е температурата на водата? Надявам се времето да се задържи още малко така и това което дават по прогноза да не се случи, че тази събота и неделя не можахме да влезем в морето.
- smel1968
- ще става разбирач
Вий да не я вадите със бомби тази риба-поздравления,направо сте и изкъртили зъбите.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- научил се да хвърля
Браво!!!Не ви ли е страх,че ще потопите лодката?
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво, колеги! Супер улов....само дето въдици не виждам на снимките...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Споко,всичко е на въдици.harley666 написа:Браво, колеги! Супер улов....само дето въдици не виждам на снимките...
На друг сайт се вижда всичко.
Не се съмнявай в Германа де.
Ако не ме притесняваше студа,преди 2 дена пак щях да ви покажа сардини.
Ама се съобразявам със здравето си,и си правя сметките.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

- germana74
- ще става разбирач
Общото количеството уловена риба е над 80кг от двата дни. На кувертата спрямо дълбочината и може да се прецени рибата просто е пръсната да не се мачка, на снимката е количеството само от последния ден, като килограми е 45кг. Риболуване от 11.00ч до 16.00ч. в неделя, работехме основно на бавен ход с лодката спреш ли вземаш по-2,3риби. За мен бе сполучлив риболва, а капитана евала задачата му бе да следи пасажа и да ни вкарва правилно в него. Това от мен,поздрави! 

Искам да изкажа моето мнение за големия улов на колегите...
За по наблюдателните се вижда на втората снимка едно малко флагче!Който не знае, това е флаг "А" -алфа ,който значи"имам спуснат водолаз или извършвам някаква друга подводна дейност".За каква подводна дейност става и за какво е забит там този флаг,не знам,всеки сам да прецени!Струва ми се доста голямо количество риба,за да е хваната с въдички!Все пак поздрави на колегите и весело изкарване на предстоящия празник!
За по наблюдателните се вижда на втората снимка едно малко флагче!Който не знае, това е флаг "А" -алфа ,който значи"имам спуснат водолаз или извършвам някаква друга подводна дейност".За каква подводна дейност става и за какво е забит там този флаг,не знам,всеки сам да прецени!Струва ми се доста голямо количество риба,за да е хваната с въдички!Все пак поздрави на колегите и весело изкарване на предстоящия празник!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А случайно да забелязваш,че лодката е на ход в момента на снимката.pididi написа:Искам да изкажа моето мнение за големия улов на колегите...
Ба си реактивните водолази дето са под лодката все пак.
Всичката риба на харпун е ударена май,или пък водолазите държат
въжетата на трала - знам ли ?
Айде пак забележи,че рибата е на един ред само,да не се мачка.
А не както някои мислят,че е до дъното на лодката.
На втората снимка виждам не повече от 20кг риба.
Естественно че се допуска и грешка,не И знам размерите на лодката.
Иначе за флага - прав си.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- germana74
- ще става разбирач
...Така... повече обяснения няма да има. Куверта 1,50/140м, риба в килограми на снимката 45кг само от единия ден, за двата дни над 80кг. Момчетата са харпунджии, рапанджии и имат отличен нюх за рибата! Чепаретата от мен, но с нюанс от най-големия чепарджия в Поморие чичо Иван-магазинераpididi написа:Искам да изкажа моето мнение за големия улов на колегите...

Който, не вярва да е жив и здрав на мен и двата фризера са ми пълни. Рибата се ловеше на бавен ход. Поздрави и весели празници!
Евала за добрия улов ...браво на колегите !
За тази работа е ясно, че се иска късмет,майсторлък... чепарета .... и т.н .. За трима човека - 45 кг обща парса - си е един хубав риболовен ден ..за което адмирации
Но имам забележка към капитана :
-Защо Алфа флага е вдигнат при риболов ( и още повече - на ход ) ?......недоумявам .... В морето няма място за немърливост ...... и ако не се извършва водолазна дейност , това е абсолютно недопустимо.....
И не забравяйте ..."Safety First "...Безопасността на първо място
Поздрави !
За тази работа е ясно, че се иска късмет,майсторлък... чепарета .... и т.н .. За трима човека - 45 кг обща парса - си е един хубав риболовен ден ..за което адмирации
Но имам забележка към капитана :
-Защо Алфа флага е вдигнат при риболов ( и още повече - на ход ) ?......недоумявам .... В морето няма място за немърливост ...... и ако не се извършва водолазна дейност , това е абсолютно недопустимо.....
И не забравяйте ..."Safety First "...Безопасността на първо място
Поздрави !
- germana74
- ще става разбирач
...Ми...в такава еуфория!!! Да му таковам и флага. РК-то, като слага дебел сапан преди трала да вдига калкана и да е....бава- мамата на биологичното равновесие, което се е създавало хиляди години тва що не го гледате бре?!germana74 написа:...Така... повече обяснения няма да има. Куверта 1,50/140м, риба в килограми на снимката 45кг само от единия ден, за двата дни над 80кг. Момчетата са харпунджии, рапанджии и имат отличен нюх за рибата! Чепаретата от мен, но с нюанс от най-големия чепарджия в Поморие чичо Иван-магазинераpididi написа:Искам да изкажа моето мнение за големия улов на колегите...
За по наблюдателните се вижда на втората снимка едно малко флагче!Който не знае, това е флаг "А" -алфа ,който значи"имам спуснат водолаз или извършвам някаква друга подводна дейност".За каква подводна дейност става и за какво е забит там този флаг,не знам,всеки сам да прецени!Струва ми се доста голямо количество риба,за да е хваната с въдички!Все пак поздрави на колегите и весело изкарване на предстоящия празник!![]()
![]()
той е техен баща!
Който, не вярва да е жив и здрав на мен и двата фризера са ми пълни. Рибата се ловеше на бавен ход. Поздрави и весели празници!
Когато тралят на Таласакра Черноморец-Бургас на 500м от брега и сговнясват всичко красиво под водата пак, не се гледа, че ловят маломерни риби пак не се вижда?! Е...БАНАТА***ИАРА, че играе с тях пак не се вижда? Държавата в лицето на управниците, че нехае и е мафия пак не се вижда? Отнемането на лиценза ми за стопански риболов за "Дупките" в Бургас за улов на каракуда и шаран.... дето от както свят светува кат попчета сме си плащали лицензите за риболов и никой, не е зарибявал, ко да кажа ве? Преди две седмици РК-то влезе на залива "Парашкева" между маслен нос и куракя на 100м от брега, Какво стана да не би да пръдна гущера?!
-А това ,че аз съм една капка в морето се забелязва и флагчето не било свалено? Живи и здрави и весели празници! Това от мен и поздрави!
п.п Лично аз съм участвал в търг със скрито надаване за стопанисването на язовир...и какво?! "Бизнесмените" с горилите ми сумтяха, че те ще вземат търга, от пет кандидата тва и стана те спечелиха. Кой-какво надавал не се вижда. До кога питам аз? По- Дискавъри лично гледах филм, как рибари от Германия имат право да извършват стопански риболов на водоеми и реки със мрежи законно, основно ловяха шаранови риби и улова бе изнасян. Ловяха на река граничеща с Полша в един от ръкавите. Там може, тука не може?!