Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Весело е, докато не опре ножо до кокила!Don4o_62 написа:В тая пандемия не можем да го мислим, щото е измисленотрябва да ни е весело, ...

Тъст ми е с 2 ваксини, оня ден беше с два брзи теста - един положителен и един отрицателен, а неска му излезе и писиара, който също е положителен.
Тъщата я фана и нея, ся са болни куту кучета и се опасявам от верижна реакция - да се префърли и у назе тоа ковид.
Оня ден у болницата, га водих тъста, сичко у фургоните бе положително, един шмиргел фрли топа на количката......и положението е повече от "сийбаломамата" - места у болницата нема, оня ден умрели седем, и на техно место веднага заредили други ора.
Аз си напраих един брз тест, който беше отрицателен, но не се чуствам дубре и затва ша одя и на писиар.

Маматасиджаса, ей!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире, пий топло мляко с куркума. На мен лично много ми помагаше.
GODzillata написа:...............Маматасиджаса, ей!
Така е - Маматасиджаса!!!
И, за съжаление, ще става още по-маматасиджаса!? Защото докато обществото е разделено на ваксери и антиваксери, и най- вече се превърна в политика- при еди кой мрели по-малко, но видетели при този мрът повече, нищо добро не ни чака!!! А за конспиративните теории да не говорим!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
Службата към директора за национално разузнаване на САЩ казва в разсекретена версия на документа, че естествен произход и лабораторно изтичане на вируса са и двете вероятни хипотези за това как вирусът SARS-COV-2 първо е заразил хората. Но ведомството обяви, че анализаторите имат разногласия по въпроса кое е по-вероятното от двете и дали може изобщо да бъде направено каквото и да е окончателно заключение.
та истината скоро няма да излезе на яве
и нинам как там ще ваксинират всички латиноси и афроамериканци
ам са спокойни щот са над 300 милиона
тайна е и колко са измрело от ковид

та истината скоро няма да излезе на яве

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- GODzillata

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Martin Mihailov
- учете се от него
Киреее нали затова се ваксинирахте бре
Оня ден писах ама незнам дали си чел
Вече знам повече измрели ваксинирани отколко не ваксинирани

- Don4o_62
- учете се от него
Точно си е вярно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Няма да се плашиш, вчера случайно попаднах в Инстаграм на секретните планове на Бил Гейтс, относно твоята персона. Предвиден си за кемтрейлс ( ония с пръскачките и самолетите)Разработена е и специална смес за целта - червен живак+ ДДТ +17, 3 % зелева чорба,престояла 3 години под горещ ламаринен покрив.Don4o_62 написа:........
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Don4o_62
- учете се от него
Всички знаем Графена дето го ръгат на някой,какво прави в организма
Интересно ми е това като ферментира и се вкарва в организма
какво ли прави

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Като гледам колко са ти мръсни бидоните - предполагам тетанус. А като и знам и какво мислиш за ония казани дето били с ''полу-преварка'' - вкарваш в организма доста фузелови масла( за повече инфо питай Данчо).Don4o_62 написа:Интересно ми е това като ферментира и се вкарва в организмакакво ли прави
![]()
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Ша удари на къмък....!?bobopeli написа:..........в Инстаграм на секретните планове на Бил Гейтс, .............

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Гаранция няма ! Миналата година ноември месец се разболях, юни месец си правих тест антителата ми бяха около 500, до тук добре, но миналата седмица си направих пак тест и .... 15 при минимум 33, веднага втора лаборатория и 14GODzillata написа:Весело е, докато не опре ножо до кокила!Don4o_62 написа:В тая пандемия не можем да го мислим, щото е измисленотрябва да ни е весело, ...
![]()
Тъст ми е с 2 ваксини, оня ден беше с два брзи теста - един положителен и един отрицателен, а неска му излезе и писиара, който също е положителен.
Тъщата я фана и нея, ся са болни куту кучета и се опасявам от верижна реакция - да се префърли и у назе тоа ковид.
Оня ден у болницата, га водих тъста, сичко у фургоните бе положително, един шмиргел фрли топа на количката......и положението е повече от "сийбаломамата" - места у болницата нема, оня ден умрели седем, и на техно место веднага заредили други ора.
Аз си напраих един брз тест, който беше отрицателен, но не се чуствам дубре и затва ша одя и на писиар.![]()
Маматасиджаса, ей!

- Павел Иванов
Значи колкото и да съм рашко Нелюб не мога да си сложа грях на сърцето и да кажа , че си нямам някоя и друга рашкая девушка като прЕател у фейсо
Преди малко ги прегледах , съвсем малко над двеста са
Та една част от тях са риболовки и редовно ми пращат расни снимки за подвизите им , явно оти къ съ ми преглеждали профило са видели , че членувам у в над милион рибарски групи , ако и в 99% от тех просто да са ме присъединили
Та вчера са ми пратили от два различни края на раша снимки две различни момета къ ги къцат .
Те :
Кастюша
Елена
Определено ако не друго са голяма страна с различни климатични условия

Преди малко ги прегледах , съвсем малко над двеста са

Та една част от тях са риболовки и редовно ми пращат расни снимки за подвизите им , явно оти къ съ ми преглеждали профило са видели , че членувам у в над милион рибарски групи , ако и в 99% от тех просто да са ме присъединили

Та вчера са ми пратили от два различни края на раша снимки две различни момета къ ги къцат .
Те :
Кастюша
Елена
Определено ако не друго са голяма страна с различни климатични условия

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Радвай се, че аз нямам никакво намерение да се включа сред подвизаващите се