Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мда...уви, това е най-добрият съвет!Vid написа:...и се оглеждай за работа в чужбина....
Един мой приятел си е дошъл за малко от Испания, на третия ден каза, че всеки ден в БГ го подсеща защо не живее и не желае да живее тук!
Просто нема такава държава!

...били фанали зам. шеф на митница Свиленград с наркотици....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Vid написа:...и се оглеждай за работа в чужбина....

Последно промяна от Красимир Атанасов на Чет Май 22, 2014 10:33 pm, променено общо 1 път.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Въобще даже не се юркам.G.Petkov написа:Краси,За вестника "Минали години" хич не се коркай!
Но като ще съм "медийна звезда" поне да го знам да го е'а.
- GODzillata
Въй, Краско, кът сериен убиец си така!
Ясно е защо "никой не се е върнал"!

Ясно е защо "никой не се е върнал"!

Кире как сте с комарите,покрай реката.
При мене само,ако не се окоси тревата и порастне с повече от педя-плъзват яко,кърлежи също.
Та сега чакам да повторят от общината.
Иначе много простотийки пишете.
При мене само,ако не се окоси тревата и порастне с повече от педя-плъзват яко,кърлежи също.
Та сега чакам да повторят от общината.
Иначе много простотийки пишете.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Един селянин хубаво я изпя, т.е. той не може да пее, ама може да рецитира текстовете и то добре..GODzillata написа:Просто нема такава държава!![]()
...били фанали зам. шеф на митница Свиленград с наркотици.......а'ре бе, че толкоз прозти не сме да вярваме в тази постановка!

Относно зам. шефа на митница Свиленград, този е от над 20г. там и е с такъв опит, че това очевидно е постановка. Но, през всичките правителства и власти тоя все си е зам-шеф, най сладката длъжност, дори няма амбиция да иде на ветровитата длъжност - шеф. Защо?? Може би да си стои несменяем и да си прави далаверите? Де да знам, НО понякога хората на подобни длъжности започват да се вземат много насериозно и забравят да се пазят от неприятности...
Кире, няма кой да стои там само за една мизерна заплата, ако мЪ разбираш...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Вервай ми, в целия форум няма някой, който да може да те разбере по-добре от мен!Vid написа:...няма кой да стои там само за една мизерна заплата, ако мЪ разбираш...

Познавам и кътните зъби на тази система...

Илаше , Баце много ме е срам ...извини ме ...ама и ти на времето беше голям палавник ! А класиката в жанра сър Айвън Мийтън винаги ще е on line !Илаш написа:Триaсе,друсaш Форум - пaдa БAНaнTrias написа: Ми то само Вие ни останахте във Форума !То това Барутчията и Фиксера са някаква белетристика ...художествена измислица !
![]()
![]()
Или си много![]()
,или си
мноооого вътрешнa рожбa.Aз от белетристикaтa при литерaтурните
ми спорове с видния клaсик Aйвън Мийтън
хaпнaх един кaшон бaнaни

- Vid
- кандидат преподавател
Все познаваме всичко, накрая нищо не става 25 г. вече. Защо? Защото сме плюнки., защото ни е страх, защото сме сбирщина тарикати на дребно и пр....GODzillata написа:Познавам и кътните зъби на тази система...
В Б-я за да стане нещо е нужна гражданска война- нови хора, нова конституция, нов ред и така...
Колкото и страшно да звучи, това е истината. Защото партиите ни плъзгат по парзалката вече 25г. и ще ни плъзгат още докато могат, щото имат интерес от това...
Омръзна ми да слушам след всеки изборен дебат или реклама следното: "купуването и продаването на гласове е престъпление"??? Все ядно Я или бай Иван от село е тръгнал да купува и продава гласове??? Това се нарича демагогия в най простата си същност. Явно целта е на нас простосмъртните да ни бъде ясно обяснено, че такова нещо няма и все е законно.....
Тарикатката Мая Манолова сътвори нов изборен закон, досущ като стария, ама големи похвали... А, ебача и наречен Ангел Найденов от Д-град от 20г. като депутат все се напъва към министерското кресло... Сега вече може да си умре спокоен, домогна се маама му.
За да се спре купуването и продаване на гласове, в изборния кодекс е нужно да се направят само три простички неща, без да се ангажират полиции, прокуратури и пр..:
- премахване на номерата на партиите в бюлетините
- премахване на абревиатурите- ДПС, ГЕРБ, БСП, т.е. изписват се целите имена на партии и коалиции.
- за все секции и райони имената са написани разбъркано....
И кВо става- циганите и неграмотните излизат от изборния процес без да им се нарушава конституционното право да гласуват

И, ако в таа просташка държава доживея да видя това......, ще порастем..., ама на партиите това не е нужно, щото субсидиите, т.е. нашите пари им вършат идеална работа...
Само едно нещо не разбирам? Как Герб с пълно мнозинство ни управляваха 3,5 години и нищо не се случи. Как комунистите съвместно с доносниците на бившата държавна сигурност наречени по модерному- ДПС ни управляваха преди Герба и сега след него и нищо не се случва? Освен примерно увеличение на пенсиите с 4 лв.??
И не разбирам, как хората продължават да гласуват за тези партии? Ама то за кой? Или гласуват само циганите и турците? То по тези причини на изборите съм за риба.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Бъди сигурен , че който и да спечели Евровота , нас в България така или иначе , шъ ни таковат ...та ми е все тая
Щото преди прецакахме Балдуин Фландърски , а те всичко помнят
Ама при Иван Асен ли беше или при Калоян , баси нямам никакви спомени
http://www.youtube.com/watch?v=8QAPIf5BTDw&feature=kp" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=8QAPIf5BTDw&feature=kp" onclick="window.open(this.href);return false;

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Животът е родост и тъга, баси.
Днес малкото ми момиче е първи пробен ден на училище.
Най-смещното е, че първият ден един от родителите и той присъства, да не ви казвам как изглеждам на общият фон
Днес малкото ми момиче е първи пробен ден на училище.
Най-смещното е, че първият ден един от родителите и той присъства, да не ви казвам как изглеждам на общият фон

Хайде по едно
за регистрацията !
Снимка кога да е ще има.Няма да е гола ,обещавам.Моите дето имат фото сега са заети,и за това по-късно.
Вид,не си прав.След 20-25 год.етносъстава на тази държава ще е тотално променен.Хората ще са по-мургави.Вярно,манталитета им ще е същия.Как ли ще се казва държавата-не знам.
По-младите ще го разберете. 

Вид,не си прав.След 20-25 год.етносъстава на тази държава ще е тотално променен.Хората ще са по-мургави.Вярно,манталитета им ще е същия.Как ли ще се казва държавата-не знам.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
Ебаси расовата дискриминация!!!1
Партия се готви да купи над 20 000 гласа в Пловдив
Парите са предназначени за етническите махали в Пловдив, като основен разпределител на средствата е известен местен бизнесмен от ромски произход, чиято задача е да определи разходването на бюджета и "заплатите" на отделните звена в схемата.
Дооообре, бре, сичкото сигани ще лапа кебапи и ще намаже некой лев, а па ние, бугарите, ще дуаме супата - докога ееееееееееей?
Що бре никой не иде при мене са 100 кинта на цяло да ме кандардисва, се пак продаването на гласове е постъпление!

Партия се готви да купи над 20 000 гласа в Пловдив
Парите са предназначени за етническите махали в Пловдив, като основен разпределител на средствата е известен местен бизнесмен от ромски произход, чиято задача е да определи разходването на бюджета и "заплатите" на отделните звена в схемата.
Дооообре, бре, сичкото сигани ще лапа кебапи и ще намаже некой лев, а па ние, бугарите, ще дуаме супата - докога ееееееееееей?

Що бре никой не иде при мене са 100 кинта на цяло да ме кандардисва, се пак продаването на гласове е постъпление!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Мина и втората матура, вече остана бала и почва живота.. :д
"The more you know, the less you carry"
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не искам и да си мисля, че е възможно българин да завижда на циганин!GODzillata написа:Ебаси расовата дискриминация...