Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Когато свърши морския, нося кубинки 46 номер, та да мога да нахлузя два чифта вълнени за сладководнияDon4o_62 написа:Чакайте да свършим риболова и тогава ще си ги мерим

- Don4o_62
- учете се от него
Миленчик,като свърши Морския,става топло и почва ох море ох кеф,както ще каже Кукич,започва..... изкарай го по навътре
Иначе и аз нося 46 номер, но чорапите ги обувам на босо,да мога да ги обуя

Иначе и аз нося 46 номер, но чорапите ги обувам на босо,да мога да ги обуя

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Има една песен, която недолюбвам, но е актуална
казва се: "О колко си прост" !
Принципно слушам всякаква музика с изключение на чалга, като по-горе упоменатата
Относно босото обуване на кубинки, поради липса на средства ли е, или спестяваш

Принципно слушам всякаква музика с изключение на чалга, като по-горе упоменатата

Относно босото обуване на кубинки, поради липса на средства ли е, или спестяваш

- Don4o_62
- учете се от него
Не бе Миленчик,чорапите ги обувам на босоМilena написа: Относно босото обуване на кубинки, поради липса на средства ли е, или спестяваш

Искаш да ми кажеш, че партньора ти е магаре, или пак не съм разбралаDon4o_62 написа:Не бе Миленчик,чорапите ги обувам на босоМilena написа: Относно босото обуване на кубинки, поради липса на средства ли е, или спестяваш

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тоя е некъф дилетант , некъф аматьорDon4o_62 написа:...,това било...

Аз кога бях в кемафската школа ни строяваха пет , шест МТЛБта с вдигнати водонапорни щитове и минавахме през такива локви с пълна газ . После от поляната старшинките си беряха амджурки директно с кофа

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Той на бос крак чорап обува ти за кофа му говориш

Жива съм, живее ми се и ще живея!
Павле, само ти можеш да ме разбереш!
- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Жива съм, живее ми се и ще живея!
аууу мноо си сложна

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
Наскоро пребори рака Миленка , та няма нищо чак толкова сложно в случаятkukukuka написа:аууу ...

Павел Иванов
Павел Иванов
- kukukuka
- кандидат преподавател
това е сериозно. знам само че беше карантинирана пследно.ам на мен искаха да ми режат един пръст ам кат дигнах гаргата почнаа системи, апове и др. тъй че винаги имам едно на ум от към докторята.за жалост 

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Don4o_62
- учете се от него
Миленчик ето ти една от днес 46 - ти номерМilena написа:Когато свърши морския, нося кубинки 46 номерDon4o_62 написа:Чакайте да свършим риболова и тогава ще си ги мерим

Имаше още една но хептен амджурка и не можеше да я фани обектива

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Павел Иванов
МуцкОФФци , днес за пореден път се убедих , че интерактивната талавизия е почти толкова епохално научно откритие като нарязаният хляб
Та кво става ?
Начи накапвам си благ царевичак у едно чаше , у другото кола и си отварям пакет с шеС донъта тип понички като същевременно се паркирам пред талавизора .
Пущам си го и докъ си префърлям менюто виждам , че преди половин час по AXN е почнало "Ловци на духове 1" и веднага след него ще почне "2"
Та върнах си го отначало и тъй ми остана нишан да превъртам последствие досадните реклами които роят по тоз канал .
И те така , изгледах си двете серии със задоволствие само къде по едно време поради привършване на поничките требваше да спрем на пауза и да си сипем свръх благ бобец дето буля беше уготвила , подправен с пресни телешки наденички които бех закупил от камионо разнасщ телешко и паниче благи био еко сърнели лично набрани от мен днеска
Начи кой още не си е пущил такава талавизия да го прави веднагически , че идея си нема какво пропуща
Е оняденка така докъ си разглеждах кво , що видех , че съм пропущил къде прежният ден са давали втора серия на една от лубимите ми комедии "Дедпул" , върнах си я и си я гледах за 148ми път

Та кво става ?
Начи накапвам си благ царевичак у едно чаше , у другото кола и си отварям пакет с шеС донъта тип понички като същевременно се паркирам пред талавизора .
Пущам си го и докъ си префърлям менюто виждам , че преди половин час по AXN е почнало "Ловци на духове 1" и веднага след него ще почне "2"

Та върнах си го отначало и тъй ми остана нишан да превъртам последствие досадните реклами които роят по тоз канал .
И те така , изгледах си двете серии със задоволствие само къде по едно време поради привършване на поничките требваше да спрем на пауза и да си сипем свръх благ бобец дето буля беше уготвила , подправен с пресни телешки наденички които бех закупил от камионо разнасщ телешко и паниче благи био еко сърнели лично набрани от мен днеска

Начи кой още не си е пущил такава талавизия да го прави веднагически , че идея си нема какво пропуща

Е оняденка така докъ си разглеждах кво , що видех , че съм пропущил къде прежният ден са давали втора серия на една от лубимите ми комедии "Дедпул" , върнах си я и си я гледах за 148ми път

Павел Иванов
Павел Иванов
Петърчо откри топлата вода навръх Арангеловден...Павел Иванов написа:МуцкОФФци , днес за пореден път се убедих :

- Павел Иванов
Кво распрааш , "чукча не читател , он писател"Д-р Флекс написа:...

СлучаЕно ли пропущи "за пореден път" или просто да се отметнеш от към присъствие

Павел Иванов
Павел Иванов