Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Чувствам се развълнуван и не мога да не споделя - Първата за сезона голяма тенджера със Станимъшки сърмички със листа от кисело зеле
Жената е майстор на тая благиня
а що
изпива...
да ни е сладко и наздраве 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Е, тва е. Станимъшки сърмички. Храна на боговете... Да имаш жена, способна да готви такива сърми е по-добре, отколкото да имаш чекмеджето на Боко...
- kukukuka
- кандидат преподавател
26-годишна жена е скочила от Аспарухов мост. Това потвърдиха от полицията за “Нова Варна”. Сигналът за инцидента е получен в 5:30ч. тази сутрин.
чекам ония да съ изправят и да идват
чекам ония да съ изправят и да идват

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Общо взето гугъл реклами базирани на твоите си търсения , иначе момето не е злеМilena написа:.... кви са тия реклами,...

Краднато от Светльо Витков :kukukuka написа:.... чекам ония да съ изправят и да идват

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Бе ща в дългия овен!Павел Иванов написа:Общо взето гугъл реклами базирани на твоите си търсения , иначе момето не е злеМilena написа:.... кви са тия реклами,...![]()
Краднато от Светльо Витков :kukukuka написа:.... чекам ония да съ изправят и да идват

като гледам тубите от минерална вода и се чудим вътре дали нема да има шераDon4o_62 написа:Да има с какво да преглъщаме каракудите![]()
![]()

Не са перфектно завити, но за сезона стават да не умре човек от гладDon4o_62 написа:Чувствам се развълнуван и не мога да не споделя - Първата за сезона голяма тенджера със Станимъшки сърмички със листа от кисело зелеЖената е майстор на тая благиня
а що
изпива...
да ни е сладко и наздраве

- Don4o_62
- учете се от него
на Миленчик трябва да и се забрани да пише след 21,30 докато не почнала пърцуцата
,че след това ръси глупост след глупост
, на някой жени алкохола ги удря различно,на някой почва да им се
яко
други стават едни философи...само да има нерви човек да ги слуша,ако и слушателя не е нахрупан
Миленчик ти освен да цитираш големите батковци,и да ръсиш тъпни
, след яко
нещо друго умно може ли да измисли главицата

За Миленчето не-знам какво може да и измисли главицата, но от мен ще имаш едно предупреждение за нарушаване точка 2 параграф 6 от правилата на форума
bobopeli

Миленчик ти освен да цитираш големите батковци,и да ръсиш тъпни

За Миленчето не-знам какво може да и измисли главицата, но от мен ще имаш едно предупреждение за нарушаване точка 2 параграф 6 от правилата на форума

bobopeli

- kukukuka
- кандидат преподавател
номерът е тя да има последната думаDon4o_62 написа:на Миленчик трябва да и се забрани да пише след 21,30 докато не почнала пърцуцата,че след това ръси глупост след глупост
, на някой жени алкохола ги удря различно,на някой почва да им се
яко
други стават едни философи...само да има нерви човек да ги слуша,ако и слушателя не е нахрупан
![]()
![]()
Миленчик ти освен да цитираш големите батковци,и да ръсиш тъпни, след яко
нещо друго умно може ли да измисли главицата
![]()
За Миленчето не-знам какво може да и измисли главицата, но от мен ще имаш едно предупреждение за нарушаване точка 2 параграф 6 от правилата на форума![]()
bobopeli

- Don4o_62
- учете се от него
Аз да те питам тук пред целия форум,ти докога ще се заяждаш с мен за щяло и нещяло и докога ще ТОЛЕРИРАШ простотията спрямо мен и си затваряш очите,Модератора работата му е да неглижира простаците и тъпаците дето постоянно се заяждат и пишат глупости в форума,а ти ги поощряваш,много е жалко това твоето на лична основа,стана за смях пред всички,с тая твоя злоба ще си докараш поредния инфаркт,помни ми думатаDon4o_62 написа:
За Миленчето не-знам какво може да и измисли главицата, но от мен ще имаш едно предупреждение за нарушаване точка 2 параграф 6 от правилата на форума![]()
bobopeli

Е да де!Don4o_62 написа:.....Модератора работата му е да неглижира простаците и тъпаците дето постоянно се заяждат и пишат глупости в форума.......
И кое те кара да мислиш , че твоето мнение по въпроса има някакво значение за мен?Don4o_62 написа:.....стана за смях пред всички.......
Don4o_62 написа:....с тая твоя злоба ще си докараш поредния инфаркт,помни ми думата......
Само за сведение, този инфаркт дето ми го пророкуваш, ще да ми е първи.А и нищо чудно да се окажеш прав, те заниманията с идиоти до това водят

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Само за сведение.В новините казаха че оторизираните лаборатории прават по 4000 теста на ден за зелените сертификати.Един тест е 30 кинта
Това прави 120000 хиляди само за един ден
Дотука сичко е ок
с исключение че не казват на кого са тия оторизирани лаборатории

- Don4o_62
- учете се от него
Браво Люс,всичко се гледа и човека го познавате

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ЧРД на Кире 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов