Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- BACARDI
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес бях на панчарево маркова захранка омешана със глина и бели червей стреляне на бял червей чат пат и нищо 2:0 за рибата
второто полувреме трябва да обръшаме резултата .
Явно ще се чака да си дойде баш пролетта . А да добавия че и колегите около мен не хванаха нищо от 7:40 до 14:00ч. мястото беше м/у моста и гъбата.

Явно ще се чака да си дойде баш пролетта . А да добавия че и колегите около мен не хванаха нищо от 7:40 до 14:00ч. мястото беше м/у моста и гъбата.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Мерси колега [mikej] предполагам че навалицата е голяма и се лови само около дървото. Дават го хубаво време през седмицата и мисля да отскоча за няколко часа. Незнам точно кои ден но след това всичко ще бъде описано. Морси за инфото-живи и здрави. Наслоука на всички колеги .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Ако някои от колегите има впечатления за яз. Искър нека ги сподели . Отново благодаря предварително на всички вклучили се в темата .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Явно не си ходил скороSMRIK написа:Мерси колега [mikej] предполагам че навалицата е голяма и се лови само около дървото. Дават го хубаво време през седмицата и мисля да отскоча за няколко часа. Незнам точно кои ден но след това всичко ще бъде описано. Морси за инфото-живи и здрави. Наслоука на всички колеги .
Около дървото няма да имаш никва слука, поради простата причина че сега там има около 50см вода /нивото на язовира е страшно ниско/
най дашните места са при шамандурата /мястото където беше понтона/ и в ляво на нея
поздрави
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- BACARDI
- научил се да хвърля
Някой знае ли нещо за язовира над бистрица арендован ли е още или е запустиял , че не съм ходил от доста време пък вчера ме подсетиха за него ?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
изоставен и е пълен с кубинки и каракудки бебета друго нямаBACARDI написа:Някой знае ли нещо за язовира над бистрица арендован ли е още или е запустиял , че не съм ходил от доста време пък вчера ме подсетиха за него ?

Вчера на Огняново от 12 до към 16 ч. капо.Не че наблягах много на риболова-повече на скарата каквато бе и целта на излета, но щом остана почти без рибари към три, явно и при тях слуката е била подобна.Това на заливите при стената.Имаше и лодки,дори джет, въпреки забранителната табела.Сигурно не бяха грамотни и не знаеха да четат.
Може и да не гонят лодкарите докато е още студено.Не знам коя институция е сложила табелите.Язовира беше на Кримиковци, но сега както е е във фалит надали им е много до язовира и разни табели на синдиците.

Колега, на кое викаш шамадура, смисъл къде точно се намира, ако ползваме за ориентир басейна?mikej написа:Явно не си ходил скороSMRIK написа:Мерси колега [mikej] предполагам че навалицата е голяма и се лови само около дървото. Дават го хубаво време през седмицата и мисля да отскоча за няколко часа. Незнам точно кои ден но след това всичко ще бъде описано. Морси за инфото-живи и здрави. Наслоука на всички колеги .
Около дървото няма да имаш никва слука, поради простата причина че сега там има около 50см вода /нивото на язовира е страшно ниско/
най дашните места са при шамандурата /мястото където беше понтона/ и в ляво на нея
поздрави

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- BACARDI
- научил се да хвърля
Аха значи става за място за ловене на стръв за риболов на хишници .ben_lyusien написа:изоставен и е пълен с кубинки и каракудки бебета друго нямаBACARDI написа:Някой знае ли нещо за язовира над бистрица арендован ли е още или е запустиял , че не съм ходил от доста време пък вчера ме подсетиха за него ?
И за отчаяни опити за хващане на някоя избегана мрежите риба . Ясно мерси за инфото
topsoft написа:Колега, на кое викаш шамадура, смисъл къде точно се намира, ако ползваме за ориентир басейна?mikej написа:Явно не си ходил скороSMRIK написа:Мерси колега [mikej] предполагам че навалицата е голяма и се лови само около дървото. Дават го хубаво време през седмицата и мисля да отскоча за няколко часа. Незнам точно кои ден но след това всичко ще бъде описано. Морси за инфото-живи и здрави. Наслоука на всички колеги .
поздрави
Където беше понтона колега
като отидеш ще я видиш
То не кълве, ама ние си ловиме
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко

ето малко инфо Чепинци време екстра плаж доволно рибата я няма никои нищо от там газ на уклеите към 16ч на сметището на Враждебна и какво заварвам там

http://www.album.bg/lyusien/images/27061918/ http://www.album.bg/lyusien/images/27061929/
- yaata
- фен клуб-скобар
Те наистина двата почивни дни бяха перфектни откъм време, но рибата бе на друго мнение и се бе покрила вдън земя.Ние с приятелите също ходихме на Богров-платеното да ги видим шарковците-ама нъцки-сигурно имаше над 50 човека и общо бяха извадени най-много 5 шарана.Пълно мъртвило,но пък купона си беше на макс.
.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Суходол, в неделя, 15-20 души - капо.
нямам живарник
- CERRUTI
- сериозен играч
Доста народ бяхме на фидер турнира на Правище.....ben_lyusien написа:гледам и не вярвам на ушите си
2 перфекни дни за риболов а нито един Софянец не е ходил за риба явно съм бил сам

От доста време не съм ходил. Ако добре съм те разбрал кълве само където е бил понтона и шамандурата пред него. За стръв пак бял и стрелба спрашката ?mikej написа:Явно не си ходил скороSMRIK написа:Мерси колега [mikej] предполагам че навалицата е голяма и се лови само около дървото. Дават го хубаво време през седмицата и мисля да отскоча за няколко часа. Незнам точно кои ден но след това всичко ще бъде описано. Морси за инфото-живи и здрави. Наслоука на всички колеги .
поздрави
Мерси много живи издрави.