Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
маи на венелин засега е наи перспективно.там ще е следващия път мястото(ако успея да си заема и място около тръстиките ще е супер
) 

Яз.Ген.Киселово е свободен(вече не е арендован).Ясно е ,че (вече )бившия арендатор е обрал всичко.Останали са разни дребуси-Таранки,уклей ...Има даже и малки бели.За обобщение накрая-става за спорт-да начешеш крастата.
-
- вече хвърля и на тежко
На 19.03 бяхме на киселово,класическо капо
.Имаше един колега хвана докато бяхме там 20на уклея,бяхме около 10на човека само тои имаше слука.на стената не дават да се застава има едно момче което минава и предупреждава.Язовира е свободен.

jibira кво стана с инфото за яз.Цонево.Драсни два реда де обеща пък нищо не си писал.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да така е.Todorin написа:jibira кво стана с инфото за яз.Цонево.Драсни два реда де обеща пък нищо не си писал.
Нивото голямо, водата туй студена

От 20-сетина въдици 4 костурчета, 1 червенопера и 1 таранка. Това за цял съботен ден(9:00-17:30)
Стръв - бял, торен червей, жито, жива рибка и блесни. Естествено и захранихме. Ударите бяха следобед и то на бял.
Поне още десетина дни и ще има по-голяма сполука според мен. Успех на всички!!!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Здравейте колеги.Някои ходил ли е скоро на язовир Тутраканци.Моля за малко инфо.Благодаря предварително и желая успех на всички колеги през цялата година.
- svetlio86
- ще става разбирач
Митев като се върнеш пиши инфо за Колево , че мен са ме засърбяли много ръцета , а и предай много поздрави на Реджи
.Желая ти наслука и големи риби 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Неделя бях там с приятели. Хвърлихме въдици в 12.00ч (първо отидох до Бели лом, но вятъра и безрезултатното седене на останалите ме накара бързо да избягам оттам). Веднага се разписах с таранка. След 5 мин.още една.. и се почна гол след гол .....Стръв бял или торен.Захранихме с жито, дадено ни от пазача и ........... хляб - нямахме никаква захранка, та послушахме пазача и отскочихме до селото за няколко хляба. Ваглер, дълбочина около 1 - 1.2м. На дъно се улови едно малко шаранче, после още едно на ваглера. Всичко останало си бяха таранки. Общо взето съм доволен. Не бях ходил там, ясно е, че е рано за шарани (дори и да ги има си е студено към момента). Може би след около 2-3 седмици водата ще вдигне температура с няколко градуса и ще активизира в някаква степен шарана. Нивото на водата си беше съвсем нормално според мен (както и на Бели лом). Това от мен. Наслука на всички. Очакваме Митев с коментар от Ген.Колевоvanio_gazara написа:Някои чувал ли е нещо за яз. Белокопитово. Наскоро 1 приятел ходил вика много таранка,шаран - вярно ли е ?

П.С. Адски мразя да чистя дребна риба след като се прибера от риболов, но нямаше как да откажа на съпругата-бременна е. Повярвайте ми, това бе най-вкусната таранка която някога съм ял !

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
тва гел.колево маи не пускат всеки маи или аз се бъркам нещо?някакви отзиви от николаевка ако има някои ще съм му благодарен ако сподели

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
на генерал колево няма да те пуснат а за николаевка още не е отворил
Всеки който е коректен риболовец и спазва условията на собственика - може да отиде на язовира
Вчера се прибрах - рибата се е раздвижила , изкараха се шарани от 2 до 5 кг. и хубави таранаки
За сега шарана взима само на топчета

За сега шарана взима само на топчета

ами какво трябва да направя,да се обадя някаде ,или направо да ходя на място да се разбирам с човека.предполагам че ще отроварям на всички условия 

Отиваш и няма никакъв проблем - 10 лева за деня , с преспиване - 15 лв. 

при първа възмоност сам там