Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги кажете къде около София мога да отида за клен на някоя река.Може и на лични да пишете.Ходи ми се много за клен.Ще ловя на щека.Мерси предварително ще има по някоя бира на отзовали те се.
SENSAS TEAM-the best fishing team
Интересно кой и от къде на къде си позволяа да слага забранителни табели за каквото му скимне. На всяка една забрана трябва да пише от кой е издадена и на основание на кой закон/член, в противен случай не и обръщайте внимание ! Продължаваме с лодките- не че хващаме повече риба, просто е по-гот!КАЯ написа:Вчера на Огняново от 12 до към 16 ч. капо.Не че наблягах много на риболова-повече на скарата каквато бе и целта на излета, но щом остана почти без рибари към три, явно и при тях слуката е била подобна.Това на заливите при стената.Имаше и лодки,дори джет, въпреки забранителната табела.Сигурно не бяха грамотни и не знаеха да четат.Може и да не гонят лодкарите докато е още студено.Не знам коя институция е сложила табелите.Язовира беше на Кримиковци, но сега както е е във фалит надали им е много до язовира и разни табели на синдиците.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
В неделя, на Враждебна 777 до към 14,30ч. стълпотворението беше като при откриване на поредния хипермаркет. Още с отиването, към 10,00ч. имах удар и откачане на една доволно голяма пъстърва. От там нататък нещата за нашего брата загрубяха. То не бяха смени на стръв, то не беше експериментиране с дълбочини. Резултатът обаче до 16 часа си остана мнооого нулев за почти всички, които ловяхме от дясната страна. Лично аз видях около мен да бъдат уловени само 2 пъстърви за това време и да бъде хванат
с кеп един шарковец, който безгрижно си притоплял гърбинката в плиткото до шавара.
Агент-провокатор от собствениците разказваше за това, как на отсрещния бряг двама таксиджии разказали играта на пъстървите
, но ......., дали е така е друг въпрос.
Иначе прекрасно време за релакс и хващане на тен
.

Агент-провокатор от собствениците разказваше за това, как на отсрещния бряг двама таксиджии разказали играта на пъстървите

Иначе прекрасно време за релакс и хващане на тен

- TRAP
- ще става разбирач
Пътя около гьола на 777 засипаха ли го или са все същите коловози 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
влиза се с кола без проблемTRAP написа:Пътя около гьола на 777 засипаха ли го или са все същите коловози
- yaata
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги.Интересуваме някаква последна информация за платеното на Суходол- на предната страница колегата беше казал-пълно капо от 20 души. Но пък чух от един приятел, че през почивните дни излизали прилични каракуди -просто много ми се иска да ги пробвам тия дзверове, ама незнам дали са се разшавали.Благодаря предварително. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не са бе колега, в неделя платих 21 лева за три пръчки, тая година таксата ще е вече 7 лева. Разпънах род под, с две дънни с малки куки на бял и торен, със захранка да търся точно каракуда в дълбокото, в средата на гьола. Отделно на мач пробвах, храних по малко, стрелях бял, лежах на дъното, над дъното ... нямам пипане. Имаше щекари и с директни на плитко търсиха уклея ...
Много е студено, пекна малко сълънце, ама температурата на водата не е мръднала.
Много е студено, пекна малко сълънце, ама температурата на водата не е мръднала.
нямам живарник
- yaata
- фен клуб-скобар
То аз миналата сряда минах оттам някъде към 16 часа и целия гьол бе покрит със тънка коричка лед - така че явно трябва да има по продължително затопляне.Просто тая тъпа зима ми изяде нервите и ми се ходииииииииииииии.Благодаря все пак за бързия отговор.Ще ги почакаме рибоците. 

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз се разочаровах за Суходол
а да питам положението на Патичарника как е? 

- yaata
- фен клуб-скобар
Някой да знае нещо за гьола на безден, дето бе обрасъл с треволяк и го бяха източили преди 1-2 год.,този който е в селото.Много ми е интересно дали се случва нещо там.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отвориха ли платеното на Панчарево?
нямам живарник
-
- ще става разбирач
Не,даже и не са го напълнили.Преди няколко дена минах оттам.Уж нещо около 1-ви април щели да го отварят.hristotihov написа:Отвориха ли платеното на Панчарево?
- TRAP
- ще става разбирач
Днес бях на 777 от 06.00ч-12.00ч капо имах само едно кълване което не можах да реализирам.Стръв всякаква бял,торен,камола,изкуствен хайвер,рибета,хранене с бял и дрожди неще и неще не издържах и си бих камшика.Пълно мъртвило на целия гьол извадени бяха само 3бр пъстърви.Лъчо мина по едно време с лодката за пред хората уж пуска риба.То пускане ли беше на три места по десетина бройки.
- научил се да хвърля
Днес минавах от там имах време и реших да се отбия да го видя. Збърках кал кал кал но здраве да е. Нормално ниво на водата, имаше следи от прясни посештения но на място нямаше никой.Ясен Генсузов написа:И аз се разочаровах за Суходола да питам положението на Патичарника как е?

Успех рибари и риболовци?!
- jasonsmith
- разбира нещата
А да не говорим кво се случва почивните дни - 200 балъци, в това число и аз един път, висят и чакат да удари, по едно време минава Лъчко с лодката, пуска 10на кг пъстърви по 2-300 гр.., и някои от тях остават на повърхността и се вадят с кепа направоTRAP написа:Днес бях на 777 от 06.00ч-12.00ч капо имах само едно кълване което не можах да реализирам.Стръв всякаква бял,торен,камола,изкуствен хайвер,рибета,хранене с бял и дрожди неще и неще не издържах и си бих камшика.Пълно мъртвило на целия гьол извадени бяха само 3бр пъстърви.Лъчо мина по едно време с лодката за пред хората уж пуска риба.То пускане ли беше на три места по десетина бройки.

Смешна работа, но хората си ходят...