Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
SaSho-Sensas
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от SaSho-Sensas »

Колеги кажете къде около София мога да отида за клен на някоя река.Може и на лични да пишете.Ходи ми се много за клен.Ще ловя на щека.Мерси предварително ще има по някоя бира на отзовали те се.
SENSAS TEAM-the best fishing team
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

КАЯ написа:Вчера на Огняново от 12 до към 16 ч. капо.Не че наблягах много на риболова-повече на скарата каквато бе и целта на излета, но щом остана почти без рибари към три, явно и при тях слуката е била подобна.Това на заливите при стената.Имаше и лодки,дори джет, въпреки забранителната табела.Сигурно не бяха грамотни и не знаеха да четат. :D Може и да не гонят лодкарите докато е още студено.Не знам коя институция е сложила табелите.Язовира беше на Кримиковци, но сега както е е във фалит надали им е много до язовира и разни табели на синдиците.
Интересно кой и от къде на къде си позволяа да слага забранителни табели за каквото му скимне. На всяка една забрана трябва да пише от кой е издадена и на основание на кой закон/член, в противен случай не и обръщайте внимание ! Продължаваме с лодките- не че хващаме повече риба, просто е по-гот!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
m_ad
новобранец
новобранец

Мнение от m_ad »

В неделя, на Враждебна 777 до към 14,30ч. стълпотворението беше като при откриване на поредния хипермаркет. Още с отиването, към 10,00ч. имах удар и откачане на една доволно голяма пъстърва. От там нататък нещата за нашего брата загрубяха. То не бяха смени на стръв, то не беше експериментиране с дълбочини. Резултатът обаче до 16 часа си остана мнооого нулев за почти всички, които ловяхме от дясната страна. Лично аз видях около мен да бъдат уловени само 2 пъстърви за това време и да бъде хванат :lol: с кеп един шарковец, който безгрижно си притоплял гърбинката в плиткото до шавара.
Агент-провокатор от собствениците разказваше за това, как на отсрещния бряг двама таксиджии разказали играта на пъстървите :roll: , но ......., дали е така е друг въпрос.
Иначе прекрасно време за релакс и хващане на тен :lol: .
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Пътя около гьола на 777 засипаха ли го или са все същите коловози :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

TRAP написа:Пътя около гьола на 777 засипаха ли го или са все същите коловози :?:
влиза се с кола без проблем
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Здравейте колеги.Интересуваме някаква последна информация за платеното на Суходол- на предната страница колегата беше казал-пълно капо от 20 души. Но пък чух от един приятел, че през почивните дни излизали прилични каракуди -просто много ми се иска да ги пробвам тия дзверове, ама незнам дали са се разшавали.Благодаря предварително. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Не са бе колега, в неделя платих 21 лева за три пръчки, тая година таксата ще е вече 7 лева. Разпънах род под, с две дънни с малки куки на бял и торен, със захранка да търся точно каракуда в дълбокото, в средата на гьола. Отделно на мач пробвах, храних по малко, стрелях бял, лежах на дъното, над дъното ... нямам пипане. Имаше щекари и с директни на плитко търсиха уклея ...
Много е студено, пекна малко сълънце, ама температурата на водата не е мръднала.
нямам живарник
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

То аз миналата сряда минах оттам някъде към 16 часа и целия гьол бе покрит със тънка коричка лед - така че явно трябва да има по продължително затопляне.Просто тая тъпа зима ми изяде нервите и ми се ходииииииииииииии.Благодаря все пак за бързия отговор.Ще ги почакаме рибоците. :D
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

И аз се разочаровах за Суходол :) а да питам положението на Патичарника как е? :roll:
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Някой да знае нещо за гьола на безден, дето бе обрасъл с треволяк и го бяха източили преди 1-2 год.,този който е в селото.Много ми е интересно дали се случва нещо там.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Отвориха ли платеното на Панчарево?
нямам живарник
phillemow
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от phillemow »

hristotihov написа:Отвориха ли платеното на Панчарево?
Не,даже и не са го напълнили.Преди няколко дена минах оттам.Уж нещо около 1-ви април щели да го отварят.
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Днес бях на 777 от 06.00ч-12.00ч капо имах само едно кълване което не можах да реализирам.Стръв всякаква бял,торен,камола,изкуствен хайвер,рибета,хранене с бял и дрожди неще и неще не издържах и си бих камшика.Пълно мъртвило на целия гьол извадени бяха само 3бр пъстърви.Лъчо мина по едно време с лодката за пред хората уж пуска риба.То пускане ли беше на три места по десетина бройки.

научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Ясен Генсузов написа:И аз се разочаровах за Суходол :) а да питам положението на Патичарника как е? :roll:
Днес минавах от там имах време и реших да се отбия да го видя. Збърках кал кал кал но здраве да е. Нормално ниво на водата, имаше следи от прясни посештения но на място нямаше никой. :D
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

TRAP написа:Днес бях на 777 от 06.00ч-12.00ч капо имах само едно кълване което не можах да реализирам.Стръв всякаква бял,торен,камола,изкуствен хайвер,рибета,хранене с бял и дрожди неще и неще не издържах и си бих камшика.Пълно мъртвило на целия гьол извадени бяха само 3бр пъстърви.Лъчо мина по едно време с лодката за пред хората уж пуска риба.То пускане ли беше на три места по десетина бройки.
А да не говорим кво се случва почивните дни - 200 балъци, в това число и аз един път, висят и чакат да удари, по едно време минава Лъчко с лодката, пуска 10на кг пъстърви по 2-300 гр.., и някои от тях остават на повърхността и се вадят с кепа направо :)
Смешна работа, но хората си ходят... :shock:
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”