Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
Ама то на българина не можеш да му угодиш.
Като има риба и никой не пише във форума веднага се пишат следните коментари - "...абе чуваме, че имало риба ама защо си траете и никой нищо не казва, страх ви е да не ви я изловим ли ....", а като уловиш риба и поднесеш информацията се започва "...това не може да бъде, никой не е хванал риба тогава не може ти да си уловил..." или "...а стига бе с РК-то ли я ловихте..." и т.н. и т.н.
Германе и аз много се ядосах на няколко изказвания относно уловите, ама не трябва да ти пука, важното е че сте намерили риба, хванали сте и най- вече сте си направили кефа, другото са само приказки. Изказвания винаги ще има, то си му е в кръвта на българина, за това много хора вече не пишат във форума, като погледнеш назад в темата тези които споделят риболовните излети са едни и същи има няма 20 човека. Ама да не разводняваме темата.
Поздрави на всички, и весели празници пожелавам
Като има риба и никой не пише във форума веднага се пишат следните коментари - "...абе чуваме, че имало риба ама защо си траете и никой нищо не казва, страх ви е да не ви я изловим ли ....", а като уловиш риба и поднесеш информацията се започва "...това не може да бъде, никой не е хванал риба тогава не може ти да си уловил..." или "...а стига бе с РК-то ли я ловихте..." и т.н. и т.н.
Германе и аз много се ядосах на няколко изказвания относно уловите, ама не трябва да ти пука, важното е че сте намерили риба, хванали сте и най- вече сте си направили кефа, другото са само приказки. Изказвания винаги ще има, то си му е в кръвта на българина, за това много хора вече не пишат във форума, като погледнеш назад в темата тези които споделят риболовните излети са едни и същи има няма 20 човека. Ама да не разводняваме темата.

- germana74
- ще става разбирач
tosho_k_ написа:Ама то на българина не можеш да му угодиш.

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- shturetc
- ще става разбирач
germana74,
ти що не ми отговаряш на лс-тата,бре?
И,значи така,на бат'Киро ще му кършиш на гайдата странджански(че и добруджански) ритми и мотиви,а ниЙ,твоите съградски,да слушаме автентичен ,български фолклор само в изпълнение на ансамбъл "Филип Кутев" по телевизорЪ ...тежка неправда е туй
...И,стига използва лафовете на онез' странджански брусове Янош и Вальо пожарникаря("мълЬчи, ба")

И,значи така,на бат'Киро ще му кършиш на гайдата странджански(че и добруджански) ритми и мотиви,а ниЙ,твоите съградски,да слушаме автентичен ,български фолклор само в изпълнение на ансамбъл "Филип Кутев" по телевизорЪ ...тежка неправда е туй

...И,стига използва лафовете на онез' странджански брусове Янош и Вальо пожарникаря("мълЬчи, ба")

- germana74
- ще става разбирач
-Ядаш, и я съм от тяз мирия, от каде Подат-напреш и таквиз ги хортуваме ба!shturetc написа:germana74,
И,значи така,на бат'Киро ще му кършиш на гайдата странджански(че и добруджански) ритми и мотиви,а ниЙ,твоите съградски,да слушаме автентичен ,български фолклор само в изпълнение на ансамбъл "Филип Кутев" по телевизорЪ ...тежка неправда е туй![]()
![]()
...И,стига използва лафовете на онез' странджански брусове Янош и Вальо пожарникаря("мълЬчи, ба")![]()

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Като е весела компанията - всичко слушам.....
То се разбра,че тук вече за рибки няма се пише де.

То се разбра,че тук вече за рибки няма се пише де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Таях аз някаква надежда да пиша за още един излет ама уви не можах да реализирам замисъла.В събота живот и здраве ще карам парахода на вилата да го зазимявам.Тая година откъм лодкарство я пиша слаба,защото ми беше първа.Дано в следващите уловите прогресивно да растат
Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- Обратна връзка:
Борееее,почивката на лодките е 40 дена.
От Никулден до Атанасов ден.
Абе и морето иска отпуска ве -
след това,даде ли време,пак на разходка излизаме.

От Никулден до Атанасов ден.
Абе и морето иска отпуска ве -
след това,даде ли време,пак на разходка излизаме.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Чакам темата вече с "лодка в морето 2014"
И дай-боже "Паламуди 2014"
harley666 написа:Чакам темата вече с "лодка в морето 2014"
- КИРО
- Обратна връзка:
Баф маааму - утре е последния ден за писане в темата......
Аз нямам време,
ама ай някой да влезе и после се похвали бре......
Аз нямам време,
ама ай някой да влезе и после се похвали бре......

Верно я някой да каже дали има риба в морето сега ? Един познат казал на баща ми че на приморско преди няколко дни хващали чернокоп. Обмисляме варианта да влезем тия дни да видим за какво става въпрос а и да си начешем крастата...
Явно няква риба хващат,щом цял ден лодките седят навътре в морето пред Лозенец
- КИРО
- Обратна връзка:
Аз тъй знам.
От Никулден до Атанасов ден,не се влиза в морето.
Някои казват до Йордановден,както и да е.
Затова писах,че има един ден за влизане преди два дена.
За сега гледам по прогнози,че и януари ще отиде като този месец,
с малки изключения.
Значи,може и да сефтосаме още от рано лодките.
Гуменките да си стоят на топло де.Няма да имат шанс.
За сега е 9* водата - абе тъкмо за дънните рибки.
И за някои бели - ама там съм гроб,докато не задействам фотото.
От Никулден до Атанасов ден,не се влиза в морето.
Някои казват до Йордановден,както и да е.
Затова писах,че има един ден за влизане преди два дена.
За сега гледам по прогнози,че и януари ще отиде като този месец,
с малки изключения.
Значи,може и да сефтосаме още от рано лодките.
Гуменките да си стоят на топло де.Няма да имат шанс.

За сега е 9* водата - абе тъкмо за дънните рибки.
И за някои бели - ама там съм гроб,докато не задействам фотото.

Преди 5 минути гледам пред централният плаж на Лозенец - 2 рибарски лодки, какво ли хващат?
Кире защо гуменките да стоим на топло и нямаме шанс, я кажи какво става ако влезем на студено, че нали ми беше първи сезон сега и не съм влизал в толкова студено време ?