Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Опа!
Яла ме те и мене, одих малко насам-натам, прво у ВГ да натОпим муде у жешка вОда, после у Софето да видим ко има на т.нар. немски коледен базар - бахтааизмишльотина - "баварска питка" от Лидълъ, "гулаш с 5 вида месо" - у него видох само некво колелце наденичка тип "кучешка радост", но па имаше сигур 5 вида/броя лук......и кви ли не още примамки за лапни-шарани, и сичко беше цифроманско, та дрнкаше!
И те така, те - дОма си е най-дубре!

Яла ме те и мене, одих малко насам-натам, прво у ВГ да натОпим муде у жешка вОда, после у Софето да видим ко има на т.нар. немски коледен базар - бахтааизмишльотина - "баварска питка" от Лидълъ, "гулаш с 5 вида месо" - у него видох само некво колелце наденичка тип "кучешка радост", но па имаше сигур 5 вида/броя лук......и кви ли не още примамки за лапни-шарани, и сичко беше цифроманско, та дрнкаше!

И те така, те - дОма си е най-дубре!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
Кире опа
Софянци се радует на тия екстри щоси ги описал и се селфат даже с тех 

БлагодаряД-р Флекс написа:Снимчици-убиец

ЧИД на всички които празнуват днес.Весел празник. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata

-
- ще става разбирач
Честит празник колеги.Повече време на реката,по-малко пред компа,и повече трофеи
на куките.Наздраве. 

ПИ! Ти си клюкарка, за мен!
Когато някой сподели, не означава, че е обществена тайна!
Добра душа си, но те ненавиждам, за това!
Айде, със споко ме изтрий! И както се казва, халал да съм ти, за форевър
Майната ти!!!
Когато някой сподели, не означава, че е обществена тайна!
Добра душа си, но те ненавиждам, за това!
Айде, със споко ме изтрий! И както се казва, халал да съм ти, за форевър

Майната ти!!!
Ич не ми пука!!!!!!!!!
- GODzillata
Бахмааму, хабибита, у сека тема некви драми, некви пъзели, ко ви стаа, уе?
Седим и се чудим дъл да не рипнем до српско
.....че мое скоро па да затворят, барем да се нагньетим преди да ми истече сертфикатаа и преди да ни налази омнитрона и мегатрона...
Друго ко да ви кажа....яла те - неска ми беше фтори ден на бач присъствено и си е дубре, що мноо се заседях дОма и па качих килограми - 145 живо тегло.......бих почнал диета, ама нема да имам мирка докът не се нагньетим, та за да има чуек здраво тяло, тряа да задоволи прищевките на духа му.

Седим и се чудим дъл да не рипнем до српско

Друго ко да ви кажа....яла те - неска ми беше фтори ден на бач присъствено и си е дубре, що мноо се заседях дОма и па качих килограми - 145 живо тегло.......бих почнал диета, ама нема да имам мирка докът не се нагньетим, та за да има чуек здраво тяло, тряа да задоволи прищевките на духа му.

Радвам се за теб!
Симпатяга си ми, искам да го знаеш и да се лекуваш!!!
Симпатяга си ми, искам да го знаеш и да се лекуваш!!!
ПИ е добър гаднар, лошото е, че аз съм ПО!
Спи спокойно!
Спи спокойно!
- Павел Иванов
Здрасте ви муцкОФФци !
Еле ме е от слънчев Стамбул , прау у зимна Софеа
Ебати , требе човек да иде там с хафтомобил за да разбере колко малък град е самата София .
Начи сутрешно време къде пет часо кога прииждах там на 22км от града по магистралата беше задръстване със средна скорост 10 - 20 км в час
Друг въпрос е , че там всички шофираха се едно са в Албания , Перник или Видин , само че в по-големи мащаби
Пешеходната пътека тип зебра представляваше явно нещо нарисувано за убост на пато и никой , ни пешеходци , още по-малко шофери му обръщаха внимание
Червеният светофар обикновено означаваше , че е време за минаване и от страна на пешеходци и от страна на хафтомобили , стига да нямаше камери щото они директно ти удържаха глобите електронно а не къ тука , ако се сетиш да си платиш .
Относно пушенето на открито или закрито въпреки разпоредбите :
Но па имаше ебати фишинг фаст фууда от северната стран на моста Галата , слизаш от корабчето и срещу теб рибна борса с прикрепено ристоранте към нея .
Ако нема некоя риба или друго у в менюто а на борсата го има , просто си го поръчваш , сервитьоро отърчава до борсата и ти носи да си избереш преди да ти го уготви .
Примерно на детко му се ядеа раци и сервитьоро утърче , донесе един плик с такива и му каза да си избере три .
Резултата :
А от към цени що беше .... напрау къ се върнах тука и получих ценови шок къ напраих съпоставката
Моем пофалим Маздата колко шопинг багаШ събра , не вервах , че толко може да се събере у в прицеп а тя го пое целио само с малце натъпкване
И те така !

Еле ме е от слънчев Стамбул , прау у зимна Софеа

Ебати , требе човек да иде там с хафтомобил за да разбере колко малък град е самата София .
Начи сутрешно време къде пет часо кога прииждах там на 22км от града по магистралата беше задръстване със средна скорост 10 - 20 км в час

Друг въпрос е , че там всички шофираха се едно са в Албания , Перник или Видин , само че в по-големи мащаби

Пешеходната пътека тип зебра представляваше явно нещо нарисувано за убост на пато и никой , ни пешеходци , още по-малко шофери му обръщаха внимание

Червеният светофар обикновено означаваше , че е време за минаване и от страна на пешеходци и от страна на хафтомобили , стига да нямаше камери щото они директно ти удържаха глобите електронно а не къ тука , ако се сетиш да си платиш .
Относно пушенето на открито или закрито въпреки разпоредбите :

Но па имаше ебати фишинг фаст фууда от северната стран на моста Галата , слизаш от корабчето и срещу теб рибна борса с прикрепено ристоранте към нея .
Ако нема некоя риба или друго у в менюто а на борсата го има , просто си го поръчваш , сервитьоро отърчава до борсата и ти носи да си избереш преди да ти го уготви .
Примерно на детко му се ядеа раци и сервитьоро утърче , донесе един плик с такива и му каза да си избере три .
Резултата :
А от към цени що беше .... напрау къ се върнах тука и получих ценови шок къ напраих съпоставката

Моем пофалим Маздата колко шопинг багаШ събра , не вервах , че толко може да се събере у в прицеп а тя го пое целио само с малце натъпкване

И те така !
Сорри , че не мога да схвана точно за какво иде реч , явно пак ти се е обострила критическата , но утре по некое време ще ти отговоря със същотоМilena написа:...Майната ти!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Важното е да има синхрон! СбогомПавел Иванов написа:Мilena написа:...Майната ти!!!

- GODzillata
Не те ли глеаха накриво с тва виски?
Що моеш да глеаш некой среднощен x-press.
Ae, ПаФ, виде ли нейде женка-сервитьорка?

Ae, ПаФ, виде ли нейде женка-сервитьорка?