Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
А при нас е яица по чирпанскиGODzillata написа:И по нашенско, и по вашенско - се са си "яйца по панагюрски" - щот' са класика в жанра.Don4o_62 написа:...по нашенско му викаме яйца по панагюрскине знам що така
,...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
"По чирпански" и "по панагюрски" са две различни рецепти, брако... 

- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Радвам се, че и другаде ги практикуват и е същото название

Куки,ти да не минаваш Кирчо по кила бре,та било предястие



Куки,ти да не минаваш Кирчо по кила бре,та било предястие


Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- kukukuka
- кандидат преподавател
- Мнения: 2618
- Регистриран на: Чет Окт 11, 2012 3:42 pm
- Местоположение: Варна
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
ам колко са 3-4 яйца. млякото какво го броишDon4o_62 написа:Радвам се, че и другаде ги практикуват и е същото название![]()
Куки,ти да не минаваш Кирчо по кила бре,та било предястие![]()






"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ти па много знаеш се е яица и млеко и на едно место одиД-р Флекс написа:"По чирпански" и "по панагюрски" са две различни рецепти, брако...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Така де, ората пийсе ги немат занищо!kukukuka написа:ам колко са 3-4 яйца.



На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Е то по тая логика и мошинецо е човек като хората, и на едно место с тех оди накрая...Martin Mihailov написа: Ти па много знаеш се е яица и млеко и на едно место оди
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Хептем си искукуригал



Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
"Тая снимка е стара" и "хептен си скукуригал" - само това ли можеш бе, мошо, като латерна се повтаряш 

- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Прати ми по еконто 100 кинта дате светнем дека да идеш даси фанеш риба убава 

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
E са пращам. Дай си телефоно и адрезо.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14981
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Пристигам си у назе и гледам добрият разносвач от Еконт ми принесъл армаган
Тек Ю Данчо
Значи артикула бело саламурено на Боженци доста често присъства на трапезата ми , но виж тоя купаж на Родопчанка , краве и офче ме изненада приятно
Както се вижда от снимката даже не устоях да не го начена доде успея даже да го снимам
Ще прегледам занапред от де да се сдобивам с него в околовръст

та мисуа да продължа традицията му на тоя етап

Тек Ю Данчо

Значи артикула бело саламурено на Боженци доста често присъства на трапезата ми , но виж тоя купаж на Родопчанка , краве и офче ме изненада приятно

Както се вижда от снимката даже не устоях да не го начена доде успея даже да го снимам

Ще прегледам занапред от де да се сдобивам с него в околовръст

По характеристика на моЙто дръгел му дават 5W - 40 , а според фотката с хисторито на книШката де на зетьо брат му ми прати у в момента е с това :Don4o_62 написа:... караш с хубаво масло,...

та мисуа да продължа традицията му на тоя етап

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14981
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ебати , ся ме фанаа да наредим едни ламБички по елхата та се присетих за това :
Та и аС така , еш , въх и пр. като накрая си сипах един червен капитан Моргън с кола и му присложих два дебелшки еклера за мезе
Та и аС така , еш , въх и пр. като накрая си сипах един червен капитан Моргън с кола и му присложих два дебелшки еклера за мезе

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
"Родопчанка" е на една смолянска мандра, не е лошо, но не съм уверен, че поддържат постоянно качество... С нищо не е по-лошо от видинското, разбира се. Ко ти се пробва нещо качествено, Павле, пробвай кравия кашкавал отлежал минимум 45 дни на Lacrima Пазарджик - бившата Млечна Промишленост Пазарджик - купена, и после, слава Богу, препродадена от Дебелото Дете на едни професионалисти в занаята. Ще останеш приятно изненадан. Саламуреното им сирене също е ОК, без да е нещо извънредно.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Особено изрезките на Лакрима от сирене / не трошките /. Нещо уникално на вкус! Всеки ден има опашки за тях / и не само заради цената /. Такъв вкус в друго т.нар. бг сирене не съм срещал. Лично за мене водещ е вкусът. За съдържимото в бг сирене просто е несериозно да се говори и спориД-р Флекс написа:"Родопчанка" е на една смолянска мандра, не е лошо, но не съм уверен, че поддържат постоянно качество... С нищо не е по-лошо от видинското, разбира се. Ко ти се пробва нещо качествено, Павле, пробвай кравия кашкавал отлежал минимум 45 дни на Lacrima Пазарджик - бившата Млечна Промишленост Пазарджик - купена, и после, слава Богу, препродадена от Дебелото Дете на едни професионалисти в занаята. Ще останеш приятно изненадан. Саламуреното им сирене също е ОК, без да е нещо извънредно.
