Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Re: Воблери
Защо в bent е 36лв. а в spiningfish 28лв. Кои цветове и кой модел sr или dr е по-сполучлив за капризни кефали в рекички?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ценообразуване някакво ще да еfreeman.bg написа:Защо ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Просто исках да кажа че не всеки може да извади тези пари за оригиналите. Явно не си ме разбрал правилно не е с цел реклама. Извинявам се много ако прозвучало като реклама.

- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Понеже ще си взимам 2 chubby-та hl gold&black и AYU се чудех да си взема и 2 camion-а но се чудех кои цветове ще ги допълнят за различните условия. Но пък от друга страна закво са ми 4 воблера на една и съща работна дълбочина. Та camion-те на принципа на Chubby ли провокира кефала. Питам щот хем искам да си ги заприходя, хем да не стане да са ми излишни.Павел Иванов написа:Ценообразуване някакво ще да еfreeman.bg написа:Защо ...Аз лично моите си ги пазарувам директно от Япония и не се оплаквам . И двата модела са сполучливи , на самите рекички има и вирчета , та не е зле човек да има наличности
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Няма да са ти излишни . Аз примерно ако изпадах в такива дилеми сега нямаше да имам мало више над 10 000 воблера в един скрин и едно гардеробче
Двата воблера са много ефективни , просто има дни в които рибата предпочита в единят Джакал , в другият Смит , ако и да разправят че нямало значение марката
С няколко думи "Колкото повече, толкова повече"
Даже бих ти препоръчал и едно две Риджита да добавиш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Дай му един на човека тогаваПавел Иванов написа:мало више над 10 000 воблера

Колега, вземи си чисто белия camion tune и може с един маркер да си го правиш каквито искаш цветове, а и е фосфоресиращ.
Ааа, аз го замерям с бутилки открай време, ама още не ме е огряло..lomsky написа:Дай му един на човека тогава![]()

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Koлеги искам да си взема воблери на Станимир Христов от Габрово, но никъде не откривам.
- radogagov
- ще става разбирач
Мога да ти кажа, къде в Габрово ги продават. Страхотни примамки са с добра игра и страшно уловисти 
Погледни и тук: http://superwobblers.dir.bg/_wm/contacts/?df=10

Погледни и тук: http://superwobblers.dir.bg/_wm/contacts/?df=10

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Миналата година поръчах от въпросния производител 10 воблера, мисля от три различни модела. От тях само два работеха, другите осем при водене пореха повърхността или се въртяха като пумпали, без да взимат дълбочина. Поне човекът излезе коректен и ми върна парите. 

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имах 2 негови воблера и това остават най- уловистите примамки, които съм имал.
В дни когато съм навъртял километри по реката и съм бил на косъм от капото са ме спасявали.
Рекорда ми е за 1 час/ 14 риби..
В дни когато съм навъртял километри по реката и съм бил на косъм от капото са ме спасявали.
Рекорда ми е за 1 час/ 14 риби..
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз инвестирах малце в бг производители, и се радвам на тези новопристигнали красавци.

А-а-а-а, "ама ние тези мноооооого добре ги знаем!" 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Искам да си взема Рапала MaxRap 13 за щука, предложете кой цвят би бил подходящ, ще го тествам тази седмица на платеното панчерево и след забраната към Дунава.
Тестването с един цвят(и изхождайки от цвят) е тегава работа и дава нереални резултати и лъжовни впечатления.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;