Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Митев мерси за прясното инфо за Колево , но все пак може ли да ми кажеш какви топчета използвахте и как подхранвахте (с ПВА дали ще става само или обилно) и предполагам , че таранката се е хващала на фидер на червей???
П.С. Мерси предварително за информацията
П.С. Мерси предварително за информацията
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Точно с ПВА е най- добре /вътре не повече от 5-6 топчета/ и топчетата плодови със сладък аромат /банан, тути фрути и др/ 

- svetlio86
- ще става разбирач
А таранките на топчетата ли удряха или си ги ловяхте отделно на фидер и на плувка???

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Цонево,от 11,30 до към 17.00 трима човека хванахме 5 костурчета,бяхме на погребите от страната към Дебелец,стръв бял и торен на директни и подвижна плувка,дълбочина от 6 до 9м.дъната нямаха пипване.Водата беше доста студена а и язовира все още прелива през преливника.Преди това минахме през Елешница имаше около 10на човека които ловяха костурчета и червеноперки,но бяха заели всички места за хвърляне.Единия път към язовира в момента е затворен.Този в ляво веднага след кладенеца, садят нещо и маи ще си правят база само предполагам,но хоратъа правят заобиколен малко по надоло около педеситина метра.Имаше две купчени с чакъл които пречеха казаха че машината все още неги била разбутала още но скоро ще може да се минава.
Днес вече беше разпилян чакъла и се минава спокойноgalin don4ev написа:.Единия път към язовира в момента е затворен.Този в ляво веднага след кладенеца, садят нещо и маи ще си правят база само предполагам,но хоратъа правят заобиколен малко по надоло около педеситина метра.Имаше две купчени с чакъл които пречеха казаха че машината все още неги била разбутала още но скоро ще може да се минава.
Пообиколих язовира за о/у 4 часа
Резултата едно заблудено кефалче на спининг, ама то и аз толкова му разбирам на този риболов.
Рибата удари в плитката част, към устието. Виждаха се да проиграват риби там.
Към 11 задуха доста гаден вятър и прикючих с риболова.
Колеги дайте някакъв номер на собственика на Колево да се обадим да видим какви са му условията че много ми се ходи за едър добитък
!!!
Благодаря предварително ако някой сподели такава информация
П.С. Неска бях на Пода или по-точно на водоем Лалов духаше много отвратителен насрещен вятар на плувка не успях да ловя(освен на късо миниатюрни таранки ама нямапе смисал)! Та резултата до 15:00 часа беше 3 шаранчета между 500-700гр на царевица и торен, на дъно. Рибата беше доста настарвена и като цяло беше добар риболов за сезона.

Благодаря предварително ако някой сподели такава информация

П.С. Неска бях на Пода или по-точно на водоем Лалов духаше много отвратителен насрещен вятар на плувка не успях да ловя(освен на късо миниатюрни таранки ама нямапе смисал)! Та резултата до 15:00 часа беше 3 шаранчета между 500-700гр на царевица и торен, на дъно. Рибата беше доста настарвена и като цяло беше добар риболов за сезона.
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера имах път към Девня и реших да се отбия да погледна какво е положението с платените гьолчета до вторични суровини. Никакво не е! Няма жива душа, та да попиташ нещо. Хората които срещнах по пътя не знаеха нищо. Стои си табела с правила за ползване от миналия сезон. Дали ще го отварят скоро?
Някой знае ли нещо за яз.Левски.Дали ште го пуснат тази година.Мерси предварително за инфото.
Днеска ходих на Брестак . Отваря в понеделник. Имам снимки в профила.
- svetlio86
- ще става разбирач
Е хубаво , че отваря в понеделник ама кажи какви ще са условията и ние да знаем!!!????

Относно Брестак условията са:5лв. на въдица и 5лв. на кило.Това е което знам
Наслука на всички колеги
Наслука на всички колеги

тези гиолове в девня и миналата година не бачкаха.познавам собственика и ходих 2 пъти до девня да го тарся ама неисе.явно и тази година няма да ги бъде тея локви
а за генерал колево ако потърсиш във форума ще ги намериш условията
а за генерал колево ако потърсиш във форума ще ги намериш условията
Аз доколкото разбрах 15 лв на 3 въдици и от всичко което хванеш си избираш един рибок , но най-добре на място да се пита .papadjan написа:Относно Брестак условията са:5лв. на въдица и 5лв. на кило.Това е което знам
Наслука на всички колеги
Колеги на Брестак условията са 15лв. на човек и рибата се плаща но неразбрах на каква цена.Не може да се приспива и ще го пускат на 2-ри април.Ако някой ми подскаже как да кача снимки ще се опитам да кача нещо от събота 27 март от един гойл в раойна.
-
- ще става разбирач
Това за Брестак за малките басейни ли се отнася?