Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Хванахте го точно в най - големия вятър нали бях до вас и се въртях с лодката не можех да си вкарам въдицитеMITKO70 написа:Така е и тук е същото време,но знае ли човек.Миналата година хванахме шаран и амур точно при такова време,след буря.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Има,Мите под нас един около 15кг,амур,но аз за съжаление само намокрих лодката,свалям на вода и почна,дъжд,почаках и я качих ,и в къщи,обслужиш всичко,да съм шестица,че другата съм на пьрва линия;
Сутринта 6,00ч ставам и обратно в леглото само че не заваляло.Те така,гадно време,но ще спре,и тогава .

Риба къща няма.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Още едно капо на Сопот,
Явно мястото, което посещавам от години не е атрактивно за белите риби при такова ниско ниво на водата.
А нивото спада, докато бях на язовира - с 2, 3 см за няколко часа !!!
Явно мястото, което посещавам от години не е атрактивно за белите риби при такова ниско ниво на водата.
Не си се объркал,няма вода в канала,оттам и рибата,тя е изцяло по плиткото и където има трева,на стената в момента само хубави клене,бягай нагоре.И си спретни среща с Веско Диканаров.

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Спада?????Абсолютно недопостимо ако се случва това.Иначе от колеги в Тетевен отзивите са само 'капо".Аз лично смених дестинацията с реката,рибата на Сопот хипер неактивна след откриването на риболоваG.Petkov написа:Още едно капо на Сопот,

-
- новобранец
много "издрешена" работа на Сопот тая година,явно окото на мрежите тая зима е било доста малко,защото и маломерни риби няма,само платички колкото шамар и толкова,всичко останало се някакви легенди останали от миналото,там е за задраскване от календара...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Тази дума "издрешена" не е уместна за този язовир.Риба има.Да намаляла е доста пополацията и не от мрежи не се зарибява язовира.Трофейните екземпляри се поизловиха.Доста хора ходят и ,който има късмет хваща и аз бях от тези късметлии също.За да хванеш над 10 + риба си иска майсторство,това е свободен водоем ,а не платен не забравяй това.Рибата в момента не е активна,водата е с странен цвят сякаш е цъфнал планктона.След като се поизбистри може да се очаква активизиране до тогава ще чакамеchristensen написа:много "издрешена" работа на Сопот тая година,явно окото на мрежите тая зима е било доста малко,защото и маломерни риби няма,само платички колкото шамар и толкова,всичко останало се някакви легенди останали от миналото,там е за задраскване от календара...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Менка,колкото повече го задраскат язовира ,по -добре за нас
Някой ,благодарение на публикации в нета/и ние имаме принос/
си мислеха ,че това е хвърли -вади,е да ама не
Но две неща са верни-не се е зарибявало отдавна,нищо не стана и със събирането на средства в магазините Ловеч и Троян и много се изловиха едри риби предишните 2-3 години.
Дали пък ИАРА няма да зариби тази година
никой не знае 
А защо да не си помогнем сами,колеги го направиха и много добре се справиха
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=76031" onclick="window.open(this.href);return false;

Но две неща са верни-не се е зарибявало отдавна,нищо не стана и със събирането на средства в магазините Ловеч и Троян и много се изловиха едри риби предишните 2-3 години.
Дали пък ИАРА няма да зариби тази година

А защо да не си помогнем сами,колеги го направиха и много добре се справиха

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=76031" onclick="window.open(this.href);return false;

Всичко може,но не всеки го можe.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И други хора са се отчели с амури , но явно не са взели пример като приятеля на Митака.

П.п , както знаят повечето колеги от форума амура ми е слабост , и именно поради тази причина тази година ще отделя седмица на Сопот именно с цел риболов на амур . За съжаление почти нищо не знам за язовира и ще досаждам на няколко колеги , пръв ще е адаша над мен

П.п , както знаят повечето колеги от форума амура ми е слабост , и именно поради тази причина тази година ще отделя седмица на Сопот именно с цел риболов на амур . За съжаление почти нищо не знам за язовира и ще досаждам на няколко колеги , пръв ще е адаша над мен

- MITKO70
- кандидат преподавател
Адаш,за тия амури знаех ,но умишлено не ги пуснах тук
За питане,питай няма проблем

За питане,питай няма проблем

Всичко може,но не всеки го можe.

Как е положението на устието?
Какви са тия чудовища ? кога са ги изкарали ?
-
- новобранец
Колеги,а около Плевенската гребна база и Червенобрешкия ръкав дава ли нещо,интересуваме костура и бялата риба.Дали излиза на спининг?