Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Във Венци останаха някакви пари май. Може да посъберем по още някой лев и да ги пуснем накуп.ivo75 написа:Май вече няма репортажи.![]()
Мисля , че не е точното място но все пак.
Дайте да се съберем и да видим кой ще участва в БЛАГАТВОРИТЕЛНАТА акция .Да съберем парите и да ги пуснем заедно.
Очаквам мнения
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес разбрах ,че под Бръшлен - Нова черна ,където свършва дигата ще наводняват(заблатяват) чак до Тутракан на мястото на старите рибарници.Изграждали някакви 3 шлюза да се изпуска нивото на реката ако се качи застрашително като през 2005.Ако някой има по-подробно инфо да сподели,там ще е рай за щукарите.
Стига всички да са съгласни!sestrata написа:Във Венци останаха някакви пари май. Може да посъберем по още някой лев и да ги пуснем накуп.ivo75 написа:Май вече няма репортажи.![]()
Мисля , че не е точното място но все пак.
Дайте да се съберем и да видим кой ще участва в БЛАГАТВОРИТЕЛНАТА акция .Да съберем парите и да ги пуснем заедно.
Очаквам мнения
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Ми то е по желание !Аз сам не мога да решавам,пък и друга идея имаше......
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
Каквото решите, аз съм с вас 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
Ами да се съберем и да решим .Ще съберем пари кой колкото може и ще ги пратим.Дори и капка в морето да са все е от сърце . 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
Е то това сте всички, няма кого друг да чакате 

Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бройте и мене.Само кажете каде и кога.
-
- кандидат преподавател
А бяхме повече.Поне за срещитеzdravko82 написа:Е то това сте всички, няма кого друг да чакате

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
И аз мога да капна някой лев. Малко но от сърце. Дайте повече инфо как ще стане процедурата. Най ми е лесно ако някаква урна се сложи при Сунай.
П.П. Иначе вече съм само зрител, зазимихме всичко и само консумирам инфо и плакна окото
А и да Ви споделя едно интересно инфо от миналата неделя. На Текето извадиха толстолоб 12.500 от малкото езеро (дето е къщичката на Баба Яга). Ние тамън отивахме да ядем чорби и видяхме един човек със сгъната сопа та спряхме да видим кво влачи. Пръчката беше за спининг рибата я беше закачил за опашката с едната тройка едва едва, така и не шавна този толуп, извади го като клон
П.П. Иначе вече съм само зрител, зазимихме всичко и само консумирам инфо и плакна окото

А и да Ви споделя едно интересно инфо от миналата неделя. На Текето извадиха толстолоб 12.500 от малкото езеро (дето е къщичката на Баба Яга). Ние тамън отивахме да ядем чорби и видяхме един човек със сгъната сопа та спряхме да видим кво влачи. Пръчката беше за спининг рибата я беше закачил за опашката с едната тройка едва едва, така и не шавна този толуп, извади го като клон

-
- научил се да хвърля
В този случай мисля че е време за среща, не знам как мислитеivo75 написа:А бяхме повече.Поне за срещитеzdravko82 написа:Е то това сте всички, няма кого друг да чакате

Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ивака спомена ,че е намислил нещо.Ако се прибере до края на месеца можем да съберем паричките и да не ползваме преводи.