Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Спининг или тролинг?
Модератор: sapuna
Re: Спининг или тролинг?
Нека да почне сезона и ще мога да защитя някои свои теории за воблерите.Сега работя по спомени от миналата година и не е актуално.Тогава ще пусна и тема за воблер или силикон!
Руснаците ловят бялата в големи реки и там условията са други.
Горе-долу формулирах разликата между спининг и тролинг с воблер.Утре ще пиша и го правя за да спестя на някой купуването на воблери,които няма да ползва никога! 

-
- разбира нещата
приветствам желанието ти да се включиш в групата на показващите, а не на криещите занаятTroli написа:Нека да почне сезона и ще мога да защитя някои свои теории за воблерите.Сега работя по спомени от миналата година и не е актуално.Тогава ще пусна и тема за воблер или силикон!Руснаците ловят бялата в големи реки и там условията са други.
Горе-долу формулирах разликата между спининг и тролинг с воблер.Утре ще пиша и го правя за да спестя на някой купуването на воблери,които няма да ползва никога!

-
- разбира нещата
значи марко на тополата пускаш тейлденсърите в действие и оп-бялаMarco Polo написа:И аз много си ги тача тез нещица...

здрасти колега, аз съм тоя дето купи макарата, за жребеца некво инфо имаш ли, мисля да го откривам там тази година
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Някой да знае (виждал) къде се продават клипсове и тежест за даунригер? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Що не ми го шитнеш тоя даун-ригер?
На Дунава нема да ти требе!
Ше закачиш некой потънал шлеп и ще се видиш у приключение!

GODzillata написа:Някой да знае (виждал) къде се продават клипсове и тежест за даунригер?
Тук в Пловдив има, колега.
Ако искаш няма проблем да те свържа с магазина или пък да ти пратя това което е необходимо.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Filstar ужким продават даунригери, ама нямат аксесоари за тях (поне в сайта)lorda написа:GODzillata написа:Някой да знае (виждал) къде се продават клипсове и тежест за даунригер?
Тук в Пловдив има, колега.
Ако искаш няма проблем да те свържа с магазина или пък да ти пратя това което е необходимо.

Troli Rapala, няма да закача нищо, снощи цяла вечер се просвещавах на тема "риболов с даунригер" и съм си набелязъл места без закачки.

Тъпото е, че вече си нямам лодка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!