Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Казармаааааа
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Казармаааааа
Най-масовия армейски запой на който съм присъствал и за съжаление не можах да участвам активно беше на 09.05.1986г. Тогава събитието "ден победъй" ме завари като дежурен по ешелон, на военен ешелон с 45 вагона техника и личен състав некъде в района на Волгоград- бяхме се запътили да стреляме с едни ракети, щото у нас в БГняма достатъчно разстояние
Та, в чест на събитието, в ранните следобедни часове, трезвени бяхме само аз, помощника и двамата машиниста
Всичко беше "туш" и на гръб ( около 200човека команден състав и войска) включително и десетината разни руснаци в ешелона- те, най-напред де
И това- по време на "сухия режим". Най-големия зор беше, като спре влака после всички да са се качили преди да е тръгнал; четерима колеги го догонваха около 150км с такси..за 11 рубли, по ония години

- Skorpi
- сериозен играч
Ко да и харесвам на тая казарма 2 години като първите 6м в школата в Асеновград и после в дебелата кория Сливен командир на град -катюша просто казано . Само простотии от тогава сам ги намразил тия шапкари по големи тъпани от тях не съм виждал да ги е..а в серсемите ....
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- учете се от него
Малко са те юркали, затова мислиш така
Ако те бяха юркали както трябва, ся нямаше да псуваш като каруцар а щеше да си спомняш с умиление по колко лицеви опори си правил с бордюр на гърба или как си се давил...в противогаз, ма станалото- станало

-
- ще става разбирач
Абе и аз долу-горе това му казах на набора , ама на ЛС да не се депресира аудиторията...IDA написа:Малко са те юркали, затова мислиш такаАко те бяха юркали както трябва, ся нямаше да псуваш като каруцар а щеше да си спомняш с умиление по колко лицеви опори си правил с бордюр на гърба или как си се давил...в противогаз, ма станалото- станало
![]()
![]()

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Коя година беше в Дебелата кория в дивизиона?Аз се уволних от там през 1984г.,бях във взвода за управление.Като гледам си на моите години,държах по това време радио възела и ходех за пощата.Skorpi написа:Ко да и харесвам на тая казарма 2 години като първите 6м в школата в Асеновград и после в дебелата кория Сливен командир на град -катюша просто казано .
Последно промяна от майсторчето страхил на Чет Сеп 10, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Skorpi
- сериозен играч
В 83-85г бе немам думи, нали знаете вица за моста 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Значи си служил с моя комшия Тошко Златев (лека му пръст)от В.Търново,той беше също командир на ГРАД по това време.Аз по това време съм бил стар войник.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Skorpi
- сериозен играч
A IDA имам един щастлив спомен на края на службата на командира на поделението такъв шамар му отпрах че още го помни вярно, отнесох 15дена в карцера след като ги уволниха другите ама какъв кеф ми беше
Няма да ти разказвам дълга история беше ама сега ако ме върнат пак бих му го отпрал 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Това на КАТЪРА ли го направи или на ВЪЛЬОSkorpi написа:A IDA имам един щастлив спомен на края на службата на командира на поделението такъв шамар му отпрах

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Skorpi
- сериозен играч
Да на Въльо
Последно промяна от Skorpi на Чет Сеп 10, 2009 6:38 pm, променено общо 1 път.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
На него може,иначе Катъра беше сравнително готин(за ония години)Вашия май му викаха Бечо ли бичо ли,дет му се закачи пръста на камиона и там остана.Skorpi написа:Да на Въльо
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Моряка
- кандидат преподавател
Ааа ето защо караш германска колаMarco Polo написа:Снимки ли искате, бре? Кой от вас може да се похвали, че е стрелял
със Шмайзер, Малинхера, лека картечница, че е карал мотор с кош
и ПАРЕН локомотив, а?!? Единствения фунциониращ в България!
А че е целувал концлагеристки? Ааа?![]()

А сега де? 

-
- разбира нещата
Що ми се струва че тези снимки са в периода 1944 и действието се развива в концлагера АушвицМоряка написа:Ааа ето защо караш германска колаMarco Polo написа:Снимки ли искате, бре? Кой от вас може да се похвали, че е стрелял

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
valmet написа:Що ми се струва че тези снимки са в периода 1944 и действието се развива в концлагера АушвицМоряка написа:Ааа ето защо караш германска колаMarco Polo написа:Снимки ли искате, бре? Кой от вас може да се похвали, че е стрелял
?Освободителя на народа-Магарко с лъснат шмайзер,спасява млади концлагеристки!Дъртак с дъртаците ниеден
!

Много яд ме хваща сега,че за нас точно махнаха казармата може и 6 месеца да беше ама поне си е било хубаво

Без риболов няма любов !
- Моряка
- кандидат преподавател
Абе на националната сбирка ще има доста способни да ти спретнат една казарма за няколко дена,ще ти се види като 6 месецаExTaZzY написа: Много яд ме хваща сега,че за нас точно махнаха казармата може и 6 месеца да беше ама поне си е било хубаво

А сега де?